עצה ועזרה בנוגע לילד שבהשגחתי.

אהובה ו

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
למה אתן מיאשות אותה? מותר לב"א להחליט שהוא יצליח, קצת כבוד, במתוטא.

ושושיה- זה לא הגיל שצומחות שינים? ניסית לתת לו נורופן?

רות מיכל

משתמש פעיל
נכתב ע"י כוכב103;923808:
אותן אמהות בד"כ גם לא יתנו עצמאות לילדיהן כשיגדלו עוד קצת, לא יתנו לשחק במתקנים בגינה, לא יתנו להם לפתח עצמאות בחברה וירגישו באמת ובתמים שרק בתוך הידיים החמימות שלהן טוב לילדיהן...
שיהיה בהצלחה לכולנו...
ילדיי, עד גיל 4 חודשים היו כל הזמן על הידיים. עם הראשונה אני זוכרת שזה היה סיוט, אפילו בלילה היה עליי להחזיק אותה על הידיים ולהסתובב. וזה לא נבע מסתם אלא מכאבי בטן.
בגיל 5 חודשים כבר נתתי עצמאות, וזה לא נכון שהילד מתרגל וכו. אם הוא רוצה על הידיים כל הזמן יש לבדוק מה מציק לו. אגב, בכל הפעמים ילדתי בחורף, כך שבגיל חצי שנה בערך התחיל הקיץ ואז גם הילד העדיף יותר את מגעה הקר של הרצפה ואת אימון הזחילה עם שלל הצעצועים סביבו. אני מבינה ילד שמעדיף להיות עטוף בחורף בחיבוק חם.
זה לגבי נושא הרמת ילדים בכללי.
ושושיה, לגבי הילד שברשותך, אם ילד רוצה שירימו אותו באופן חריג, יש לבדוק קודם אם לא מציק לו משהו (אולי קר לו, אולי משעמם). אם שללנו את הנ"ל, ניתן להבין שזה מרצון ליחס מתמיד, ואז יש לחלק לו את הזמן. לתת לו להבין שיש זמן פינוק וחיבוק ויש שעת משחק, שעת האכלה, ושעת שינה. אני הייתי מנסה לשים אותו מול מובייל/ משחק גדול ולהתחבא באיזו נישה בחדר. לפעמים כשילד נמצא לבדו כביכול, הוא יודע שעליו לדאוג לעצמו כי אין בקרבתו מישהו שיעשה את זה, ואז הוא מגלה את יכולותיו. פתאום המובייל נמצא כמעניין ומצחיק, הילד השני שמתרוצץ הוא בעצם תאטרון בובות, כוס עם במבה יכולה להיות מרתקת מאד וטעימה.. וכו. תנסי לראות את התגובה שלו כשהוא חושב שאת לא נמצאת בשטח, אבל יש לו תעסוקה קרובה.

sh12

משתמש מקצוען
נכתב ע"י מי;923826:
במקרה הזה, האמא לא בוס. האמא לקוח.
לא רק בגרפיקה יש לקוחות.

אין מצב להיות בוס ב 7.5 שקל לשעה.
למטפלת משלמים 7.5 שקל לשעה בהנחה שהיא לא עסוקה כל העת רק בטיפול בילד.
אחרת...
המינימום לשלם זה שכר מינימום.

איך מטפלת ממוצעת אמורה לטפל בחמישה ילדים בו זמנית?
בחשבון פשוט, היא אמורה להקדיש לכל ילד 12 דקות מתוך שעה!!!

אוקי,
הלקוח יכול להחליט מה הוא רוצה שתעשי עם החומר שיביא לך.
את יכולה לומר לו, שלא תקדישי לו שעות אין ספור אלא במוגבלות.
-אך לא תבטיחי לו 5 שעות עבודה, מתוכם 4 שעות תעשי דברים אחרים,
גם אני כאמא ששולחת למטפלת עם כמה ילדים יודעת שהתינוק שלי לא יהיה כל היום על הידים ולא דורשת את זה, אבל כאן היא אמרה שזה מה שהאמא דורשת ורוצה, אז היא יכולה להסכים לדרישת הלקוח או לא להסכים ולא לקבל את הילד.

גם אני מעריכה מאד את המטפלות.
וברור שכאן יש נקודה חשובה לברור עם התינוק - אין תינוק שבוכה סתם - הוא רוצה לבטא משהו!

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה תודה תודה!
לילד באמת צומחות שיניים, אבל אנילעולם לא אתן לו תרופה אם האמא לא נותנת ואמרה לי לתת (לא משנה שבעלי בכלל נגד תרופות אז אין אצלינו דבר חוץ מסירופ אקמולי למקרים דחופים...:D)
אין לי מצב לברוח לנישה בחדר, כבר ניסיתי, הצרחות הגיעו לכאלו טונים שיום אחד כשרעדו לי הידיים כבר מהחזקה והנחתי אותו בעגלה , הלכתי לשכנה דלת צמודה, לבקש משהו, כשהיא פתחה היא אמרה לי "ידוע לך מה הצרחות האלו? התקשרו אלי כמה שכנות לברר אם אני יודעת מה זה"... הצבע שלי היה אדום... בעלי טוען שאני צריכה לסגור אותו בחדר שיצרח שלוש שעות עד שילמד שזהו..
שום חטיף לא מענין אותו אמא שלו נותנת לו את זה בתור ארוחות (כמו להרגיע עם פרוסת לחם...) ולילדים שלי יוצאות העיניים... הם יודעים שממתקים מקבלים רק בשבת אז הם אפילו לא מבקשים.
אני אמא שבעיקרון נותנת לילד כמה נשיקות וחיבוקים שאני והוא רוצים, הילדים שלי יודעים שאצלי אפשר להתרפק מהבוקר עד הלילה. אנחנו הורים שמאוד מחצינים את האהבה אליהם בכל צורה. הקטן שלי נולד ילד בכין מאוד, במשך חצי שנה (עפ"י המחקרים) היה קשור במנשא אלי, לא היתה לו כל בעיה רפואית, ב"ה, הוא פשוט ילד שיותר צריך אמא.
היום הוא ילד נהדר שישן לילות שלמים, עצמאי מאוד (הוא מתעקש לפעמים לא על הידיים) מתעסק עם עצמו אפילו 3 שעות בבנית מגדלים באבני מגה בלוקס וכו' (בן שנה) בקיצור חלום של כל אמא בל"ע. אז השיטה עבדה.
פה מדובר בילד בן 9 חודשים שאין לי מושג מה עבר עליו מאז שנולד וגם אין לי אפשרות לדאוג לו.
להבהרה: אני לוקחת 7 ש"ח לשעה. וחוץ ממנו יש לי את שני ילדיי שיחי' בלבד.

והדובדבן שבקצפת... האמא התקשרה אתמול בלילה כדי לסכם איתי על היום, הבהרתי לה שאני מאוד מצטערת, אבל כרגע לא מתאפשר לי להחזיק את הילד שלה כל זמן שזה בא על חשבון ילדיי היקרים לי ביותר בעולם אבל כשהוא יחליט להרגע וילמד להנות בהתעסקות איתם ולא על הידיים שלי, בכיף. שהיא תתקשר ואני אקבל אותו בשמחה. האמא הבינה ואמרה שהיא מקווה מאוד שזה יקרה בקרוב והיא תטפל בזה כי היא מאוד נהנתה.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה תודה תודה!
לילד באמת צומחות שיניים, אבל אנילעולם לא אתן לו תרופה אם האמא לא נותנת ואמרה לי לתת (לא משנה שבעלי בכלל נגד תרופות אז אין אצלינו דבר חוץ מסירופ אקמולי למקרים דחופים...:D)
אין לי מצב לברוח לנישה בחדר, כבר ניסיתי, הצרחות הגיעו לכאלו טונים שיום אחד כשרעדו לי הידיים כבר מהחזקה והנחתי אותו בעגלה , הלכתי לשכנה דלת צמודה, לבקש משהו, כשהיא פתחה היא אמרה לי "ידוע לך מה הצרחות האלו? התקשרו אלי כמה שכנות לברר אם אני יודעת מה זה"... הצבע שלי היה אדום... בעלי טוען שאני צריכה לסגור אותו בחדר שיצרח שלוש שעות עד שילמד שזהו..
שום חטיף לא מענין אותו אמא שלו נותנת לו את זה בתור ארוחות (כמו להרגיע עם פרוסת לחם...) ולילדים שלי יוצאות העיניים... הם יודעים שממתקים מקבלים רק בשבת אז הם אפילו לא מבקשים.
אני אמא שבעיקרון נותנת לילד כמה נשיקות וחיבוקים שאני והוא רוצים, הילדים שלי יודעים שאצלי אפשר להתרפק מהבוקר עד הלילה. אנחנו הורים שמאוד מחצינים את האהבה אליהם בכל צורה. הקטן שלי נולד ילד בכין מאוד, במשך חצי שנה (עפ"י המחקרים) היה קשור במנשא אלי, לא היתה לו כל בעיה רפואית, ב"ה, הוא פשוט ילד שיותר צריך אמא.
היום הוא ילד נהדר שישן לילות שלמים, עצמאי מאוד (הוא מתעקש לפעמים לא על הידיים) מתעסק עם עצמו אפילו 3 שעות בבנית מגדלים באבני מגה בלוקס וכו' (בן שנה) בקיצור חלום של כל אמא בל"ע. אז השיטה עבדה.
פה מדובר בילד בן 9 חודשים שאין לי מושג מה עבר עליו מאז שנולד וגם אין לי אפשרות לדאוג לו.
להבהרה: אני לוקחת 7 ש"ח לשעה. וחוץ ממנו יש לי את שני ילדיי שיחי' בלבד.

והדובדבן שבקצפת... האמא התקשרה אתמול בלילה כדי לסכם איתי על היום, הבהרתי לה שאני מאוד מצטערת, אבל כרגע לא מתאפשר לי להחזיק את הילד שלה כל זמן שזה בא על חשבון ילדיי היקרים לי ביותר בעולם אבל כשהוא יחליט להרגע וילמד להנות בהתעסקות איתם ולא על הידיים שלי, בכיף. שהיא תתקשר ואני אקבל אותו בשמחה. האמא הבינה ואמרה שהיא מקווה מאוד שזה יקרה בקרוב והיא תטפל בזה כי היא מאוד נהנתה.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
"להבהרה: אני לוקחת 7 ש"ח לשעה. וחוץ ממנו יש לי את שני ילדיי שיחי' בלבד."

סה"כ 21 שקל לשעה, פחות משכר מינימום...:):):)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה