דרוש מידע עצה דחופה-איך נותנים אנטיביוטיקה לתינוק-שלא מוכן לבלוע ומקיא אותה מיד

ב.ש.א.

משתמש פעיל
באמת?! לא ידעתי:cool:
לא בדיוק יודעת איך זה עוזר אבל זה מנוסה....
אולי הריח גורם להקאה או משהו בסגנון, אין לי מושגגג

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
בעירוי או זריקה יותר כואב ....
לבוא לקופ"ח פעמיים ביום? 2 דקירות כפול עשרה ימים????????????
נשמע מפחיד
את צודקת שאם זה היה מקביל למספר הפעמים שנוטלים אנטיביוטיקה זה היה סיוט.
אבל עירוי או זריקה הם מרוכזים יותר.
ובמקום לקבל 3X7 מקבלים זאת במספר מנות מצומצם. ופעם ביומיים בדרך כלל.

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
בעקרון הזרקה הצידה בלחי לכיוון הלוע, לא מאפשרת לירוק ומאלצת לבלוע.
אבל אם זה ילד עם רפלקס הקאה מפותח זה גם לא יעיל.
ואין ברירה אלא לקבל חלופות שאינן דרך הפה.

דפוס פוסטר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אצלי בד"כ זה מצליח תוך כדי אמבטיה מהנה לילד
מסיחים את הדעת עם משחקים במים ונותנים באיטיות כל פעם כמה טיפות. היתרון שגם אם מעט הילד מוציא זה לא מלכלך בגדים ואת כל הסביבה..

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אקמול או נורופן הוא מוכן?
אולי אחרי משכך כאבים ירצה..
מביאה נרות נורופן.
ברור שאני מביאה לו אנטיביוטיקה אחרי שהחם ירד
ועדיין מסרב ומתעקש לא לבלועעעעעעעעעע:eek:

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
את צודקת שאם זה היה מקביל למספר הפעמים שנוטלים אנטיביוטיקה זה היה סיוט.
אבל עירוי או זריקה הם מרוכזים יותר.
ובמקום לקבל 3X7 מקבלים זאת במספר מנות מצומצם. ופעם ביומיים בדרך כלל.
לא ידעתי

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
פעם אמר לי רופא, בדיוק במקרה הזה שיש דברים שזה רק "ברוע"

אני משכיבה ומזריקה לתוך הגרון, ופשוט גורמת לו לבלוע.
באמת נשמע גרוע
אבל זה מה שניסתי
כמובן בשכיבה באלכסון, אני מזריקה לצד ליד הלחי ועושה פו פו ,ככה אמרו לי
הילד בולע בלית ברירה
וכשאני משיבה אותו חזרה-הוא עושה קול שלבחילה ותוך שניה מוציא הכל החוצה....
עקשן.
ואני לא מסוגלת ככה לראות אותו מתוסכל ומסכן.
באמת למה אין נרות אנטיביוטיקה לקטנים?

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
בעקרון הזרקה הצידה בלחי לכיוון הלוע, לא מאפשרת לירוק ומאלצת לבלוע.
אבל אם זה ילד עם רפלקס הקאה מפותח זה גם לא יעיל.
ואין ברירה אלא לקבל חלופות שאינן דרך הפה.
צודקת

צפורה לוי

משתמש מקצוען
בעבר היה שרשור על כך. אני מעתיקה לכאן את מה שכתבתי, וגם הנה הלינק, אולי תמצאי שם עצות רלוונטיות נוספות.

למדתי שיטה שעובדת ב 100%, והוכחה ב"ה בנסיון רב! אנסה לכתוב זאת, אם כי שיותר טוב להראות... זה נראה קצת קשוח, אבל הרבה פעמים האופציה האחרת, של אנטיביוטיקה דרך הווריד, לא יותר נעימה, בלשון המעטה.
אוחזים את הילד בתנוחה כמו שמאכילים תינוק. כאשר יד אחת שלו תפוסה והולכת מאחורי הגב שלך, והיד שלך מתחת הראש לו, ותופסת את היד השניה שלו..
נשארה לך יד אחת פנויה.
שמים התרופה במזרק תרופות, ודוחפים בעדינות בקצה של הפה דוחפים מעט לתוך הפה, כשהילד כמעט בתנוחת שכיבה על היד שלך. משחררים קצת תרופה. אם עשית את זה נכון, התרופה נכנסת לו פנימה, בצד של הפה, בלי אפשרות לירוק. ואז לפעמים הוא קצת מגרגר, אבל זה נבלע. ככה כל פעם קצת (2 CC בערך).
אם זה לא עובד, אולי צריך להטות עוד טיפה אחורה הראש, או לדחוף המזרק מעט יותר פנימה, אבל ממש לא במקום שיציק או יגרום לילד להקיא!
התנסיתי עם הילדים שלי, ועם אחרים סרבני תרופה שהדגמתי לאמהות, וב"ה תמיד זה עבד טוב! אולי הילד בכה וניסה להתנגד, אבל לא סבל מזה!
בהצלחה ורפואה שלמה!

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
בעבר היה שרשור על כך. אני מעתיקה לכאן את מה שכתבתי, וגם הנה הלינק, אולי תמצאי שם עצות רלוונטיות נוספות.

למדתי שיטה שעובדת ב 100%, והוכחה ב"ה בנסיון רב! אנסה לכתוב זאת, אם כי שיותר טוב להראות... זה נראה קצת קשוח, אבל הרבה פעמים האופציה האחרת, של אנטיביוטיקה דרך הווריד, לא יותר נעימה, בלשון המעטה.
אוחזים את הילד בתנוחה כמו שמאכילים תינוק. כאשר יד אחת שלו תפוסה והולכת מאחורי הגב שלך, והיד שלך מתחת הראש לו, ותופסת את היד השניה שלו..
נשארה לך יד אחת פנויה.
שמים התרופה במזרק תרופות, ודוחפים בעדינות בקצה של הפה דוחפים מעט לתוך הפה, כשהילד כמעט בתנוחת שכיבה על היד שלך. משחררים קצת תרופה. אם עשית את זה נכון, התרופה נכנסת לו פנימה, בצד של הפה, בלי אפשרות לירוק. ואז לפעמים הוא קצת מגרגר, אבל זה נבלע. ככה כל פעם קצת (2 CC בערך).
אם זה לא עובד, אולי צריך להטות עוד טיפה אחורה הראש, או לדחוף המזרק מעט יותר פנימה, אבל ממש לא במקום שיציק או יגרום לילד להקיא!
התנסיתי עם הילדים שלי, ועם אחרים סרבני תרופה שהדגמתי לאמהות, וב"ה תמיד זה עבד טוב! אולי הילד בכה וניסה להתנגד, אבל לא סבל מזה!
בהצלחה ורפואה שלמה!
תודה על תגובתך
באמת כעת משהי נתנה לי עצה לתת לו ככה כל פעם 2 cc אבל בין לבין להביא לו מזרק עם מים וכך הטעם לא כ"כ מורגש ונשאר
מקווה בעזרת ה' שזה ילך ככה
אשתף ב"נ
תודות לכולן.

יוכבדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
כדי שלא יקיא הדרך הטובה לבליעה היא בתנוחה שמתקרבת כמה שיותר לישיבה
טיפה טיפה (כדי שלא יפלוט הכל החוצה) ועדיף להכניס את המזרק לצד הפה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה