חשוב לי שתמדדי כי הבדל של כמה סנטימטרים יכול להיות קריטייש לך מושג איזה גודל להזמין לחלון רגיל? (חדר סטנדרטי)
כתוב לך 1 חתיכה, אז כן.והאם צריך להזמין שתיים?
החיבור של הוילון למוט הוא באמצעות טבעות שמשחילים [וילון רגיל]וכן מה זה אומר GROMMENT TOP?
בדקתי שוב, זו חנות ותיקה מאוד, מ-2012, עם משוב חיובי 96.6% ועשרות אלפי עוקבים. בקיצור, מומלצתואגב נמכרו רק 7..זה לא סיכון לקנות בקישור כזה?
החלון ברוחב 120 אורך (גובה) 105חשוב לי שתמדדי כי הבדל של כמה סנטימטרים יכול להיות קריטי
כתוב לך 1 חתיכה, אז כן.
החיבור של הוילון למוט הוא באמצעות טבעות שמשחילים [וילון רגיל]
בדקתי שוב, זו חנות ותיקה מאוד, מ-2012, עם משוב חיובי 96.6% ועשרות אלפי עוקבים. בקיצור, מומלצת
צפה בקובץ המצורף 1562887
החלון ברוחב 120 אורך (גובה) 105
אם את לוקחת את הקונספט של הפלמינגו כולו אז כן אחפש לך וילון במידות שלך, אבל אם את עדיין מתלבטת על הסגנון, אני יכולה לתת לך וילון קצר אחר, מתאים וכמובן יפה@פנינה ריימונד
או שיש לך קישור אחר לוילון בגווני הורוד לחדר ילדים עם קיר ורוד בהיר ורהיטים לבן מוקה ?
וכן לגבי מדבקות על הקיר הורוד מתלבטת בין לבבות או נקודות זהב שראיתי בפוסט של הפלמינגו אצלך לגבי מדבקות בסגנון נורדי (הלבבות בגווני מוקה ורוד שעלית בתחילת הפוסט הזה..)
תודה רבה על המענה..!!
הנפוץ... שטיח שאגי שעיר- מניסיון [יש לי את הצבעוני]הייתי רוצה לראות שטיחים לחדר בנות יש לך איזה משהו יפה? לא יקר תודה
שולחת לך הודעה באישיאני מחפשת אקססוריז
מדבקות לקיר וכו' לחדר בנות בגווני לבן כתום אפרסק
תודות ענקיות מראש!!
לא דחוף לי הפלמינגו ,רק שיהיה עדין ושהצבעים יתאימו וכמו שאמרת בעיקר יפהאם את לוקחת את הקונספט של הפלמינגו כולו אז כן אחפש לך וילון במידות שלך, אבל אם את עדיין מתלבטת על הסגנון, אני יכולה לתת לך וילון קצר אחר, מתאים וכמובן יפה
מהמם!
עצבו בעצמכם חדר מתוק לילדיכם / בסגנון מינימליסטי-נורדי
החלטתי ללכת על סגנון נורדי שתמיד יישאר מתוק וילדותי.
אספתי פריטים מתאימים, זולים ועם הרבה המלצות מלקוחות
לך נשאר רק לקנות... וכמובן שלא חובה את כל הפריטים,
גם רק כמה מהם ישדרגו את כל מראה החדר
אם תרצי סט מסוג אחר, כתבי לי בתגובות ואשתדל להעלות בהקדם
מדבקות קיר שמקפיצות את הלוק של כל החדר: [כן, אלה מתמונת השער ]
שטיח [קיים בכמה סוגי חיות]
צפה בקובץ המצורף 1482323
מדף מהמם!!!
בובת חיות מתוקה ויפה!
גם מדבקה גם מד גובה חמוד!
צפה בקובץ המצורף 1482322
וילון פשוט להשלמת האווירה [לא צריך יותר מדי צבעים וצורות..., אמרנו מינימליסטי? ]
אם בכל אופן את מתעקשת על קצת כוכבים ....
מנורת לילה נטענת
חשמלית
ואם יש תינוק... אז ארגונית זולה ויפהפיה
ק.ש.
תודה!מהמם!
אשמח לעיצוב מינימליסטי בגווני אפור לבן עם מעט נגיעות צבע בהיר למתבגרת
תודה!
באמת הקישור ממנו רכשתי כבר לא זמין...@פנינה ריימונד העלית בעבר קישור לערסל תליה פינתי לבובות.
אני מחפשת אותו עכשיו, עברתי בין מלא אשכולות שפתחת על חדרי ילדים ולא מוצאת.
אני זוכרת שכשהסתכלתי על הקישור שהעלית, לא נשארו הדוגמאות היפות שהבאת כדוגמה.
(אמרת שם שיש לך כזה בחדר של הילד.)
יש לך קישור למוצר כזה, בדגמים היפים שלו?
תודה!
הי,יש לי חדר פצפון למתבגרת בגווני עץ לבן. (מיטה בתכנון לצביעה/ החלפה) הקיר מאחורי הדלת זה ארון בתוך הקיר צבע אגס בהיר. מחפשת משהו מיוחד לעצב את הקירות
צפה בקובץ המצורף 1563004..
כרגע המצעים החדשים הם אלו:
כנראה עם סדין אפור עוד לא הוחלט אם לקחת גוון שונה...
צפה בקובץ המצורף 1563005
וילון קצת בעיה כי החלון נפתח פנימה (או חריץ למעלה) או שניקח יותר גדול מהחלון ואז יהיה אפשר להזיז את הוילון הלאה..
האם להוסיף מדבקות טרצו על הקיר יהיה יותר מידי? צביעה של קיר מומלצת או תקטין את החדרון?
אם צריך אצרף עוד תמונות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: