צריך לעשות איזה חידון פתוח על השמות שקשה למצוא ומי שמצא אותן שיכתוב.כן, די קשה למצוא שמות שמוזכרים פעם אחת.
כמו בעלה של פסיה- היה זכור לי שכתוב את שמו אבל לא מצאתי שוב וכן אבא של ישי אלטמן ועוד כמה כאלה....
צריך לעשות איזה חידון פתוח על השמות שקשה למצוא ומי שמצא אותן שיכתוב.כן, די קשה למצוא שמות שמוזכרים פעם אחת.
כמו בעלה של פסיה- היה זכור לי שכתוב את שמו אבל לא מצאתי שוב וכן אבא של ישי אלטמן ועוד כמה כאלה....
ברוך לא פליישמן אומר ועושהצריך לעשות איזה חידון פתוח על השמות שקשה למצוא ומי שמצא אותן שיכתוב.
לא זוכרת הרגע..איפה כתוב המשפחה של הינדי?
לאבא של אסתי קוראים אפרייםצריך לעשות איזה חידון פתוח על השמות שקשה למצוא ומי שמצא אותן שיכתוב.
באלי איזה אינדקס/מפתח על השמות..אולי כדאי לעשות טבלה בגוגל שיטס וכל מי שיש לה שם יכולה להשלים
יש כזה דבר?באלי איזה אינדקס/מפתח על השמות..
יש למישהי קישור כזה לאינדקס חינמי?
לא וורוד.. אתר או משהו כזה?
או בינה מלאכותית?
גם אני חיפשתיאני ניסיתי לחפש ולא מצאתי.
אני מאמינה שיש בדור של הבינה המלאכותית...יש כזה דבר בעולמינו??
מה ההבדל בין הקישורים?ניסיתי לעשות משהו.
מי שיש לו תשובות נא למלא בקישור הזה:
ומי שיש לו עוד שאלות, נא להוסיף בקישור הזה:השלמת נתונים לאילן יוחסין - ליבי קליין
forms.gle
לא לשנות כלום חוץ מזה!!השלמת נתונים לאילן יוחסין - ליבי קליין
docs.google.com
בקישור הראשון אין אפשרות לשנות את השאלות אלא רק לענות תשובות, כמו כל חידון שהעליתי פה.מה ההבדל בין הקישורים?
ועוד משהו יש עוד המון שמות
איפה לשייך אותם?
פשש@מ.צלמת יש פה כבר כמה שינויים שאפשר לתקן באילן. אז אם יש לך כח זה יועיל לכולנו.
1. לחנוך ונטע יש גם רבקי, לאיתן ומיה יש גם אריאל וחיהלה
2. המשפחה של שייע וברכי זה גרוס
3. למשפחת רובין יש גם בן זאבי
4. לאבא של אסתי קוראים אפרים
סליחה שלא ציינתי.פשש
איזו בקיאותתת
מתי יש לך זמןן
לשתיכן....סליחה שלא ציינתי.
זה מהתשובות שקיבלתי בינתיים על החידון הפתוח שהעליתי למעלה.
ומי שכתבה את זה זאת @קומקום חשמלי, אז תנו לה מחיאות כפיים
היית אמורה לציין את זה מראש@מ.צלמת יש פה כבר כמה שינויים שאפשר לתקן באילן. אז אם יש לך כח זה יועיל לכולנו.
1. לחנוך ונטע יש גם רבקי, לאיתן ומיה יש גם אריאל וחיהלה
2. המשפחה של שייע וברכי זה גרוס
3. למשפחת רובין יש גם בן זאבי
4. לאבא של אסתי קוראים אפרים
תודהלשתיכן....
תודה!היית אמורה לציין את זה מראש
אבל זה נסלח
תודה
טוב הן רק שכנות..בסי ומיכלי לא חברות!
לא ילדים שלה?חזקי ומנחם
כבר דנו מספיק בעניין3. את משפחת בלוי אפשר להשלים לפי האשכול של הספויילרים על דומי נפשי
מממבסי ומיכלי לא חברות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: