דרוש מידע עמדת מחשב פרטית

שבע יפול צדיק

משתמש צעיר
שלום רב
אני גר כרגע בירושלים, באזור המרכז, יש לי מחשב בביתי, אך ללא אינטרנט, רק מייל, וזאת בהוראות מורי ורבי, לא להכניס אינטרנט כרגע לבית, לאחרונה אני אמור להתחיל לימודים אשר מצריכים אינטרנט, כמובן סינון נטפרי, אך ללא קהילה, אלא נטו נטפרי, ס"ה 2/3 שעות ביום, כמובן שניסיתי לפנות לחברת חותם, האם יש אפשרות לשבת באחד מחדרי המחשבים עם סינון נטו נטפרי, משום מה אין דרך ליצור איתם קשר, רק לשלוח פקס או להשאיר הודעה, ויחליטו אם לחזור אליך, כמובן ששלחתי הודעה עם הסבר על הכול, אבל לא קיבלתי כל תגובה,
שמועה שמעתי שיש בכל מיני מקומות קבוצות אברכים אשר משכירים חדר או משרד, וכמה אברכים אשר מעוניינים להוציא את המחשב או האינטרנט מהבית, עוברים לשם, כמובן גם שההוצאות בהתאם, כולם מתחלקים בשווה, והדבר מאוד רווחי (אכן להכניס אינטרנט לבית הרבה יותר זול, אך לאלו שלא מעוניינים בכך, הדבר יצא הרבה יותר זול מלשבת בחדר מחשבים, או להשכיר היכן שהוא)
כמובן שהתחלתי בחיפושים מתישים, מצאתי שיש "אופן ספייס" ברחוב יונה אך זה רק לנשים, יש להם עוד עמדות אך מעורב לצערי הרב (משיחה עם נציגה)
שמעתי שיש גם "ביזמקס" אשר נמצא ברחוב הצבי, לא הרחק מגשר המתירים (שמעתי מאחד חסידי, המקום הומה אנשים, והגזרה קצת יותר מהציבור הנושר...וד"ל)

אבקש מכל המגיבים בכל לשון, לא לפזול מהנושא, ולהתעסק האם חותם טוב או לא, או שאר השמצות עליהם, הדבר נאמר לצורך הבהרת הדברים שכבר ניסיתי, והמסקנות שהגעתי

וכעת לשאלה, האם ידוע לכם קבוצות אברכים, בירושלים אזור המרכז, אשר השכירו משרד לעמדות מחשבים פרטיים? או האם יש למישהו רעיון אחר?
אשמח לכל מענה

שכויח

משתמש מקצוען
לחותם הכי קל לתפוס אותם זה בצ'אט שנמצא בכניסה לחשבון שמה הם עונים די מהר עד עשרים דקות מקסימום מקבלים תשובה

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לפני כמה שנים כשהייתי עובד בחדרי מחשבים ביקשתי מחותם שיפתחו לי SSH והם לא זרמו איתי
(אחרי דיונים ארוכים הם פתחו לי לתקופה בחנות עם נציג אנושי ואחר כך סגרו לי חזרה)
בסרטונים זה יותר מסובך כי אם הם פותחים למשתמש אחד זה נפתח לכל החנות.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
@שבע יפול צדיק
אתה יכול לנסות להקים קבוצה כזאת
רוב הסיכויים שהאברכים שמעוניינים במשרד משותף לא מסתובבים כל כך בפרוג
תנסה לבדוק כמה עולה לשכור משרד עם קליטה, וכמה יעלה ריהוט +-
ותפרסם מודעות באיזור מגוריך.
במקרה הגרוע לא יצא מזה כלום

מ.א. ברזל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הייתי שמח על הרעיון הזה אבל.. בבני ברק
אני גם מחפש מידע בנושא..

שבע יפול צדיק

משתמש צעיר
@שכויח
א כבר פניתי אליהם, ואם הם לא ענו לי, זה לא ישנה מאיפה אני יגש אליהם
ב בדיוק כמו שכתב @ynigun , אם הם פותחים לאחד, זה נפתח לכל החנות, בקיצור זה לא רלוונטי חדר מחחשבים עם חותם

@שבע יפול צדיק
אתה יכול לנסות להקים קבוצה כזאת
רוב הסיכויים שהאברכים שמעוניינים במשרד משותף לא מסתובבים כל כך בפרוג
תנסה לבדוק כמה עולה לשכור משרד עם קליטה, וכמה יעלה ריהוט +-
ותפרסם מודעות באיזור מגוריך.
במקרה הגרוע לא יצא מזה כלום
רעיון שכבר חשבתי עליו, אבל בהחלט כאב ראש גדול, למצוא את המקום המתאים, כמובן גם חברה, הזמנת ציוד...
ראיתי כאן מחיפושים בפרוג שאנשים כתבו על הנידון, ואני מאמין שכבר קיים בירושלים, (בערים אחרות ידעו לי בבירור שכבר קיים) מחפש מקומות קיימים באם ידוע למשהו

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
@שבע יפול צדיק
לכאורה ברוב המקרים מתארגנת קבוצה עם משרד עם X מקומות וזה מתמלא
ואתה תוכל להצטרף רק אם מישהו בדיוק עזב.
אני הייתי עם אותו בעיה (ביתר עילית) ובסוף שכרתי משרד לבד, אבל פחדתי לפרסם בעיתון שאני מחפש שותפים כי אי אפשר לדעת מי יפול עלי, לבסוף מצאתי מישהו מהבית כנסת שלי שגם חיפש חדר עבודה, ובכל אופן לא יצא לי לראות הרבה מודעות שמישהו מחפש שותף אז או שאין ביקוש או שאנשים מפחדים משותף מהעיתון.

שמעון גוטליב

משתמש מקצוען
@שבע יפול צדיק
לכאורה ברוב המקרים מתארגנת קבוצה עם משרד עם X מקומות וזה מתמלא
ואתה תוכל להצטרף רק אם מישהו בדיוק עזב.
אני הייתי עם אותו בעיה (ביתר עילית) ובסוף שכרתי משרד לבד, אבל פחדתי לפרסם בעיתון שאני מחפש שותפים כי אי אפשר לדעת מי יפול עלי, לבסוף מצאתי מישהו מהבית כנסת שלי שגם חיפש חדר עבודה, ובכל אופן לא יצא לי לראות הרבה מודעות שמישהו מחפש שותף אז או שאין ביקוש או שאנשים מפחדים משותף מהעיתון.
יש מקום לשלישי ?
לא צוחק

11311

משתמש צעיר
שלום רב
אני גר כרגע בירושלים, באזור המרכז, יש לי מחשב בביתי, אך ללא אינטרנט, רק מייל, וזאת בהוראות מורי ורבי, לא להכניס אינטרנט כרגע לבית, לאחרונה אני אמור להתחיל לימודים אשר מצריכים אינטרנט, כמובן סינון נטפרי, אך ללא קהילה, אלא נטו נטפרי, ס"ה 2/3 שעות ביום, כמובן שניסיתי לפנות לחברת חותם, האם יש אפשרות לשבת באחד מחדרי המחשבים עם סינון נטו נטפרי, משום מה אין דרך ליצור איתם קשר, רק לשלוח פקס או להשאיר הודעה, ויחליטו אם לחזור אליך, כמובן ששלחתי הודעה עם הסבר על הכול, אבל לא קיבלתי כל תגובה,
שמועה שמעתי שיש בכל מיני מקומות קבוצות אברכים אשר משכירים חדר או משרד, וכמה אברכים אשר מעוניינים להוציא את המחשב או האינטרנט מהבית, עוברים לשם, כמובן גם שההוצאות בהתאם, כולם מתחלקים בשווה, והדבר מאוד רווחי (אכן להכניס אינטרנט לבית הרבה יותר זול, אך לאלו שלא מעוניינים בכך, הדבר יצא הרבה יותר זול מלשבת בחדר מחשבים, או להשכיר היכן שהוא)
כמובן שהתחלתי בחיפושים מתישים, מצאתי שיש "אופן ספייס" ברחוב יונה אך זה רק לנשים, יש להם עוד עמדות אך מעורב לצערי הרב (משיחה עם נציגה)
שמעתי שיש גם "ביזמקס" אשר נמצא ברחוב הצבי, לא הרחק מגשר המתירים (שמעתי מאחד חסידי, המקום הומה אנשים, והגזרה קצת יותר מהציבור הנושר...וד"ל)

אבקש מכל המגיבים בכל לשון, לא לפזול מהנושא, ולהתעסק האם חותם טוב או לא, או שאר השמצות עליהם, הדבר נאמר לצורך הבהרת הדברים שכבר ניסיתי, והמסקנות שהגעתי

וכעת לשאלה, האם ידוע לכם קבוצות אברכים, בירושלים אזור המרכז, אשר השכירו משרד לעמדות מחשבים פרטיים? או האם יש למישהו רעיון אחר?
אשמח לכל מענה
אם לא תסתדר, יש בנטפרי אופציה של חסימה לפי שעות כך שאם זה 2-3 שעות מוגדרות מראש נראה לי שאפשר לעשות חסימה פחותה לשעות האלה וחסימה הרמטית (נטו מייל) לשאר השעות

שבע יפול צדיק

משתמש צעיר
יש איזה פרסומת על השכרת משרדים באיזור קרית בעלז עם אפשרות לחיבור נטפרי
מכיר טוב, המחיר מאד יקר לפי החשבון,
כבר דיברתי איתו, עם אני יביא את המחשב שלי, האם המחיר ישתנה? והוא טוען, שהמחיר ישאר אותו דבר, מאוד יקר
אם לא תסתדר, יש בנטפרי אופציה של חסימה לפי שעות כך שאם זה 2-3 שעות מוגדרות מראש נראה לי שאפשר לעשות חסימה פחותה לשעות האלה וחסימה הרמטית (נטו מייל) לשאר השעות
גם מכיר את האופציה הזאת, כרגע זה לא רלוונטי, כי מורי ורבי אמר לי לא להכניס, כמובן שכבר הבאתי לו את כל האופציות, וגם את האופציה הזאת (יש לי גם אפשרות לפתוח רק את האתרים שאני צריך, שלא מדובר בכלל בהרבה, רשימה לבנה בלע"ז)
כרגע הוא אמר לי לברר, ואם לא, יתכן שזה מה שבאמת אני יעשה, אך לפני זה מוטלת עלי חובת השתדלות, וכן גם אני לא מענויין להכניס אינטרנט לבית.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה