גדי ישראלי
משתמש מקצוען
...
למרות שאני כותב וסופר, אני מבטיח בל"נ שאני לא הולך להתנסות בלהיות עבריין...נכתב ע"י גדי ישראלי;n4906959:בשביל לכתוב טוב צריך ידע. אתה לא יכול לתאר דמות כגון ברוקר, עבריין, מתבגר... בלי שתדע בדיוק גם על הסימפטומים החיצוניים של הדמות וגם על התחושות הפנימיות שלה. בשביל זה צריך לעשות תחקיר קטן (אני יודע על אנשים שהלכו להתנסות בכל מיני מצבים בשביל לכתוב עליהם).
נכתב ע"י נריה מגן;n4907689:למרות שאני כותב וסופר, אני מבטיח בל"נ שאני לא הולך להתנסות בלהיות עבריין...
נכתב ע"י גדי ישראלי;n4908873:יש כאן חובבי ספרי אימה או אקשן או בלשות?[/FONT][/COLOR]
נכתב ע"י תמי תם;n4909158:הפרזת לגמרי...
מילא פעמיים-שלוש, שש פעמים לשאול אותנו???
אתה לא מאמין שהבנו את השאלה כבר בפעם הראשונה או מקסימום בשנייה?
נכתב ע"י אסטרונאוטית;n4908215:כתבתם פחות או יותר הכול....
אני רק מוסיפה שבכתיבה טובה כל משפט, כל מילה צריכה להעביר מסר ספציפי וצריכה להישקל היטיב.
לאחרונה רווח סגנון הספרים שאפשר לקרוא קטע כן, קטע לא, לדלג שתי פרקים ...
ואח"כ אפשר אפילו להיבחן על העלילה ולגלות שלא הפסידו שום פרט משמעותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: