לגבי המרכך - בלי קשר לזה שהמרכך מכתים את הבגדים, גם לא כדאי לשים אותו בתחילת הכיבוס כי הפעולה שלו מתבטלת. יש סיבה לזה שזה קורה בסוף הכביסה...
כוס פלסטיק רב פעמית. זאת בערך הכמות שרשום על האריזה של אבקת הכביסה, אם הכביסה מאד מלוכלכת מוסיפים קצת, לחילופין, אם ממלאים חצי מכונה מפחיתים. ולא נראה לי שכדאי לשפוך מרכך ישירות על הבגדים, וגם מתי? במכונה זה מתוזמן לקראת סוף הכביסה, את יכולה לפתוח את הדלת של המכונה, או חשבת מיד בהתחלה? כי אז נראה לי האפקט ילך לאיבוד
לכביסה כהה יש פרסיל שחוריש לקנות אחד לכמה שבועות במשנת יוסף ג'ל כביסה של פרסיל ירוק לכביסה ,
הוא פשוט מושלם!!! עושה כביסה נקיה וריחנית בפרט כביסה כהה,
כביסות לבנות אני עושה עם אריאל אבל בכהה הוא עושה את העבודה הכי טובה שראיתי.
מומלץ!!!
לדעתי הם מגזימים קצת בכמויות(מסיבות מובנות)בכל שקית אבקה רשום כמה צריך. הכי פשוט להסתכל
יש את הכפות של המסירי כתמים למינהם וניש קליה, אוקסיג'ן שממש נוחים לשימוש או כוס קרטון לשתיה חמה- את שמה חצי כוס.
אפש רפרטים?בעבר הרחוק פניתי לאחת החברות
והם שלחו לי בדואר בחינם 2 כפות
אומרים שהריח פגאם האבקת כביסה נמצאת בקופסא ללא מכסה, האיכות נפגמת?
תסתכלי על האריזה של האבקת כביסהאפש רפרטים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: