אני משתמשת בחצי כוס (שקונים בחנויות חד פעמי 50 בחבילה שיש להם מכסה תואם) ושמה כמעט כוס מלאהושאלה נוספת, כמה א. כביסה שמים במכונה של 7 קילו?
אני משתמשת בחצי כוס (שקונים בחנויות חד פעמי 50 בחבילה שיש להם מכסה תואם) ושמה כמעט כוס מלאהושאלה נוספת, כמה א. כביסה שמים במכונה של 7 קילו?
כנ"ל גם אניאני משתמשת בזה : (מעלי אקספרס )
צפה בקובץ המצורף 15760395Pcs/2Pcs רב תכליתי פלסטיק קמח כף קרח מדידת סקופ אפיית מטבח כלים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
תודה על הקישורמומלץ בחום
אבקת הכביסה נשפכת בקלות
הכוס עם שנתות
הטריות של האבקה נשמרת
זנחתי את הקפסולות עקב יוקר המחיה
והקופסא הזאת ממש איכות חיים!
2KG מזון אחסון דלי Dispenser גדול קיבולת שמירת מקום אורז אחסון מיכל מזון כיתה PP נייד אורז עבור מטבח - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1575173
בכיףתודה על הקישור
נראה מעולה
איך את בינתיים מאחסנת / סוגרת את האריזה הענקית של האבקת כביסה?
כמה קילו נכנס בפנים?
איזה מחיר ראית?מצטרפת להמלצה, משתמשת כבר שנתיים במוצר דומה,
אינלי מושג מה זה המחיר ההזוי הזה, אני שילמתי בזמנו 45 ש"חאטום אבקת כביסה אבקת אחסון תיבת ברור כביסה אבקה מיכל עם כוס מדידה תכליתי פלסטיק צנצנת דגנים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
בכל אופן, נראה שהמוצר של GRN נראה ממש אותו דבר.
ראיתי 90 ש"ח, שילמתי 45 ש"ח(לפני שנתיים).בכיף
האמת שאחרי שנתקלתי בשאלה הזאת הזמנתי עוד אחד
(עדיין נשארת קצת אבקה מאריזה של 5 ק"ג שאני מתמרנת איתה)
ככה זה גם יותר מסודר לי
זה גם תשובה ל:
איזה מחיר ראית?
זה זול יותר ממה ששלמת? או יקר יותר?
באמת מחיר הזוי, זה מה שמופיע אצלי:ראיתי 90 ש"ח, שילמתי 45 ש"ח(לפני שנתיים).
ואכן, יש לי 2.
לייקכף של הכלי חול..
אחרי שנים של כביסות ב"ה, אני כבר יודעת בעצמי את הכמות, פחות או יותר.
גם אני משתמשת בזה...הכף של אבקת וניש קליה
אני שמה כף וחציושאלה נוספת, כמה א. כביסה שמים במכונה של 7 קילו?
לא נכון. עלול להכתים את הבגדים.שמעתי שכדי שהכביסה תצא עם ריח טוב, מומלץ לשים את המרכך כביסה ישירות על הבגדים בתוך התוף ולא במגירה הייעודית לכך, זה נכון?
לא כל מכונות הכביסה מתאימות לשימוש בג'ל. רק מכונות שיש להן סוגר על התא המתאים כמו בתא של המרכך.מי משתמש באבקה ?
רק ג'ל !
צריך לדלל את המרכך במים אם שמים אותו ישירות על הכביסה. (*4)יש אזהרה כזאת על בקבוק המרכך.
מה הכוונה ולמה?לא כל מכונות הכביסה מתאימות לשימוש בג'ל. רק מכונות שיש להן סוגר על התא המתאים כמו בתא של המרכך.
שאלה טובה, מחכה גם לתשובה.... אולי תעלו לכאן נציג חברת אריאל, סנו וכד'אם האבקת כביסה נמצאת בקופסא ללא מכסה, האיכות נפגמת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: