אם החליפו לי גגון דהוי לפני שנה לא יחליפו לי עכשיו שוב?מנסיון ומידיעה ברורה של עבודה יום יומית בתחום
אם החליפו לי גגון דהוי לפני שנה לא יחליפו לי עכשיו שוב?מנסיון ומידיעה ברורה של עבודה יום יומית בתחום
אני הייתי בהרצליה בחופש והחליפו לי גם גגון שדהה וגם ידיות וחיזקו את כל העגלהכנראה שלא.
פעם הם היו מחליפים הרבה יותר מהיום.
דווקא במשפחה שנו נשבר למישהי המדרך רגליים של טיולון בטרפליי אחרי שנה וחצי ובגלל שלא היו להם חלקים הם החליפו לעגלה חדשה.
סיפור של לפני חודש.
אני מאוד מרוצה ממנה, חוץ מהדהיה, היא יציבה מאוד, מתקפלת טוב.אני הייתי בהרצליה בחופש והחליפו לי גם גגון שדהה וגם ידיות וחיזקו את כל העגלה
וסתם כך לגבי הבטרפליי הם כמעל לכל מיש מגיעה לשם הם נותנים חדש עגלה דפוקה ברמות !!
עגלה מושלמת ברמות!אני הייתי בהרצליה בחופש והחליפו לי גם גגון שדהה וגם ידיות וחיזקו את כל העגלה
וסתם כך לגבי הבטרפליי הם כמעל לכל מיש מגיעה לשם הם נותנים חדש עגלה דפוקה ברמות !!
לא הייתי אומרת מושלמת, כי היא דוהה בצורה נוראית, זה מעצבן ללכת ברחוב עם עגלה חומה, (העגלהב שלי כמעט לא חשופה לשמש) אבל לפחות מחליפים.עגלה מושלמת ברמות!
לי יש את הירוקה אז לא יודעת לגבי דהייה.לא הייתי אומרת מושלמת, כי היא דוהה בצורה נוראית, זה מעצבן ללכת ברחוב עם עגלה חומה, (העגלהב שלי כמעט לא חשופה לשמש) אבל לפחות מחליפים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט נ'
קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב: