דרוש מידע על מה האחריות של בוגבו?

גיטושית

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
כנראה שלא.
פעם הם היו מחליפים הרבה יותר מהיום.
דווקא במשפחה שנו נשבר למישהי המדרך רגליים של טיולון בטרפליי אחרי שנה וחצי ובגלל שלא היו להם חלקים הם החליפו לעגלה חדשה.
סיפור של לפני חודש.

שרפית

משתמש רשום
כנראה שלא.
פעם הם היו מחליפים הרבה יותר מהיום.
דווקא במשפחה שנו נשבר למישהי המדרך רגליים של טיולון בטרפליי אחרי שנה וחצי ובגלל שלא היו להם חלקים הם החליפו לעגלה חדשה.
סיפור של לפני חודש.
אני הייתי בהרצליה בחופש והחליפו לי גם גגון שדהה וגם ידיות וחיזקו את כל העגלה
וסתם כך לגבי הבטרפליי הם כמעל לכל מיש מגיעה לשם הם נותנים חדש עגלה דפוקה ברמות !!

נחמד להיות בשמחה

משתמש מקצוען
וסתם כך לגבי הבטרפליי הם כמעל לכל מיש מגיעה לשם הם נותנים חדש עגלה דפוקה ברמות !!
אני מאוד מרוצה ממנה, חוץ מהדהיה, היא יציבה מאוד, מתקפלת טוב.

רבקי בינעט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עגלה מושלמת ברמות!

רבקי בינעט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
לא הייתי אומרת מושלמת, כי היא דוהה בצורה נוראית, זה מעצבן ללכת ברחוב עם עגלה חומה, (העגלהב שלי כמעט לא חשופה לשמש) אבל לפחות מחליפים.
לי יש את הירוקה אז לא יודעת לגבי דהייה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה