"על כל נסיעה צריך לשלם" (קמפיין אגד)

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
היום ראיתי בכביש י-ם-ת-א קו 400 של ואוליה. יש הסבר?? או שאגד שכרה מהם עקב העומס?? אגב- שאלת תם: למה שלא ישתמשו לקוים כאלו באוטובוס דו קומתי כמו ב405?

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י TIP X;1059736:
היום ראיתי בכביש י-ם-ת-א קו 400 של ואוליה. יש הסבר?? או שאגד שכרה מהם עקב העומס?? אגב- שאלת תם: למה שלא ישתמשו לקוים כאלו באוטובוס דו קומתי כמו ב405?

400 עבר לויאוליה מזמן...

ישראל פרדס

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י TIP X;1059736:

קו 400 עבר לפני כמה חודשים לואוליה.

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני לא ירושלמית..
אבל אתמול נסעתי לכותל..
ממש התחשק לי לשאול פקח אם על נסיעה כזו צריך לשלם,
כמות של 4 אוטובוסים דחסו באוטובוס קטן. אנשים נשים וטף כולל עגלות, אני הרגשתי ממש כעומדת באויר.
שלא לדבר שכשהגענו לכול וראינו את כמות האנשים הממתינים לצאת משם...
ולא היה שם אפילו פקח אחד של אגד בכל הזירה. (אולי בגלל הקיצוצים?:( )

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
כדאי לקרוא את הכתבה שפורסמה היום ביתד

יערי

משתמש מקצוען
אם מחפשים מאבק נוסף, הגיע התור של רכבת ישראל.
בהמודיע פורסם היום שהכתב שלהם שאל את דובר הרכבת למה הם לא פרסמו על השדרוגים שלהם בעתונות החרדית, ומה היתה תשובתם ?
'הרכבת לא מחפשת את הנוסעים החרדים'.

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י יערי;1060627:
בהמודיע פורסם היום שהכתב שלהם שאל את דובר הרכבת למה הם לא פרסמו על השדרוגים שלהם בעתונות החרדית, ומה היתה תשובתם ?

זו החלטה שלהם לאיזה קהל יעד לפנות, ואי פרסום על שדרוגים - עדיין אינו מהווה עילה למאבק, השאלה היא אם יש עילה נוספת למאבק נגדם??

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י יערי;1060627:

זכותם,
לא שזה נעים להרגיש במדינה אזרח סוג ב' - אבל כבר התרגלנו לזה.

הרבה יותר גרוע זה שמי שמתיימר לשרת אותך, ופונה אליך ולא מותיר לך חלופות נסיעה אחרות, מתנהג בנבזות ותוקע לך ללא הרף סכינים בגב.
(או סנוקרות לפנים)

לענ"ד

משתמש צעיר
נכתב ע"י קטיפתית;1059244:
לצד סיפורי ה'שירות' הטוב כשההגה בידיים של אגד
יש להשמיע דרישה חד משמעית לפיטוריו של דובר אגד או מי שמכין לו את התגובות
אחרי שגם האישה ש'התחשבה בבקשת נוסעים אחרים[-מודרת בלע"ז]' סיפרה לתקשורת כי אשה היא זו שדיברה עימה וכי ברצון כיבדה את המבוקש
ודובר אגד מגיב לתקשורת על גיבויו של הנהג ,שנהג כפי דרישות החוק במקרה של הדרה תחת אלימות פיזית או מילולית, אזי אם זה הד[ו]בר, אזי חפשו לכם לקוחות אחרים...
לא נגיש את הלחי השניה...
ובזאת אפנה אל הגרפיקאים, השיבו מלחמה והפעם סדרת מודעות על התנכלותה של אגד למפרנסיה הגדולים.
60 מליון ₪ קיצוצים אינם הסוף, יש עוד לאן לרדת...

תגובת ה'דובר' אכן מקוממת
לא רק שהוא לא מתנצל הוא גם מחלק תפקידים ומטיף מוסר:
לדידו, החרדים יטפלו בנוער השוליים (מישהו מכיר משטרה חרדית?)
על שהעיזו לפגוע בבלעדיות של לובשי המדים על מרחב האלימות
ואגד ונהגיה יטפלו - בכפוף לחוק - בבעיות ההדרה שחלילה לא יקרו
אגב, יתעצבן מי שרוצה להתעצבן.
אבל משום מה, התחלתי להרגיש סימפטיה לסיקריקין (כמובן כל עוד שזה לא על חשבוני ועל חשבון פחי האשפה של השכונה שלי)
אני לא רואה הבדל בין אלימות בחסות החוק לבין אלימות מצד אלו שהחוק לא בשליטתם ולכן גם לא עומד לצידם.
אני במקומם הייתי נוקט כלפי אותו נהג בתגובה סולידית יותר, מחכה בפינה באחד ממושבי האוטובוס עד שעולה פקח ממשרד התחבורה (או שדואג שיגיע כזה פקח) שמגלה שלא הפנמתי את הפרסומת המשכנעת של אגד ולכן לא שילמתי, ואז הוא ייקנס ב500 שקל
לא שזה גלאט אבל בטח יותר חלק מניפוץ חלונות אוטובוס ועוד כשנוסעים גדולים וקטנים שוהים בתוכו

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י לענ"ד;1060722:
אבל משום מה, התחלתי להרגיש סימפטיה לסיקריקין (כמובן כל עוד שזה לא על חשבוני ועל חשבון פחי האשפה של השכונה שלי)
אני לא רואה הבדל בין אלימות בחסות החוק לבין אלימות מצד אלו שהחוק לא בשליטתם ולכן גם לא עומד לצידם.

אחרי שתסבול מנחת זרועם במישרין ומספיק בהחלט גם בעקיפין,
נראה לי שתפסיק לסבול מסימפטומי סימפטיה לחבורת אלו.

אלו פושעים ואלו פושעים.
אין צורך לערבב.

קטיפתית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
העיתונות החרדית מתחילה להתעורר...
(המודיע מיום שישי האחרון.)

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0

קטיפתית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
וזה מהיום.

קבצים מצורפים

• 'אגד' - באמת כואב! - י'ג אלול ע'ג המודיע מזוית אחרת.pdf
    1.1 MB · צפיות: 0

קטיפתית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
דיווח:
אחרי שהמודיע פרסמו בשבוע שעבר כתבת ענק נגד התעללות אגד בנוסעים חרדיים, השבוע פרסום של אגד רק ביתד נאמן.

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י אלי אלימלך;1072699:
אגד מחרימה את המודיע בגלל זה. זה נכון.

ניכר הדבר גם בשטח. הם שמו פס גם על קוראי המודיע.
אתמול בלילה מוצ"ש אני המתנתי לקו 450 בתחנת אפיריון. הגיע אחרי כ20 דק' המתנה אוטובוס מלא. פקח ירד מהאוטובוס. הלכתי לכיוונו לברר מתי אפשר לצפות לאוטובוס עם מקומות פנויים. קראתי "פקח". הוא התעלם והמשיך ללכת כאילו לא שמע. כאשר אני המשכתי לקרוא "פקח פקח" הוא פתאום הסתובב וצעק בקול.
" אני לא רופא מה את שואלת אותי...בטח יש עוד אוטובוסים מה את חושבת..."
הרגשתי טיפה, בקטנה ממה שהיהודים בגרמניה הרגישו בשנות ה30 כאשר כבר "סימנו אותם..." :(:eek::eek:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה