מישהי דרמטית
משתמש צעיר
שתיהםכשר או תומך כשר?
שתיהםכשר או תומך כשר?
כן,מישהו יודע אם זה יתמוך בכשר אם מזמינים ממקום כזה?
נ.ב. סליחה על הקפצת האשכול.
תומךכשר או תומך כשר?
אין 225 כשר אורגינל?תומך
יש אותה הגברת בלי מצלמה ויש על זה הכשר של וועדת הרבנים זה נקרא נוקיה 215
אותו מכשיר בלי מצלמה עם הכשר
זה תלוי באיזה רמה ששל תומך קנית. יש רק עם 'מוזיקה' ששם יש בלאגן בשירים ויש עם 'תיקיות' שהכל מסודר. ברגע שזה ממילא לא כשר לגמרי אפשר לשנות גירסה בחנות (בד"כ עולה כ50 ש"ח).חוץ מהדבר הקטנטן (שלי הוא ממש הפריע) שהשירים שם מאד לא מסודרים...
חשוב לציין, המכשיר עם מוזיקה בלבד אינו תומך. הוא מאושר ע"י וועדת הרבנים לענייני תקשורת. וקוראים לו נוקיה 215.זה תלוי באיזה רמה ששל תומך קנית. יש רק עם 'מוזיקה'
אין 225 כשר אורגינל?
לא אכפת לי איך תקרא לזה, זה לא מאושר ע"י ועדת הרבנים. העובדה שאתה יכול לשנות גירסה, ובכשר אורגינל א"א. (אגב הרבה מהמכשירים הכשרים בשוק הם לא אורגינל, רק אלו שיש בהם לוח שנה עיברי הם אורגינל).חשוב לציין, המכשיר עם מוזיקה בלבד אינו תומך. הוא מאושר ע"י וועדת הרבנים לענייני תקשורת. וקוראים לו נוקיה 215.
יתר המכשירים כגון נוקיה 225 (עם מצלמה) תומכים.
אך הנוקיה 215 וכמה הוא עלה לךלא אכפת לי איך תקרא לזה, זה לא מאושר ע"י ועדת הרבנים. העובדה שאתה יכול לשנות גירסה, ובכשר אורגינל א"א. (אגב הרבה מהמכשירים הכשרים בשוק הם לא אורגינל, רק אלו שיש בהם לוח שנה עיברי הם אורגינל).
לי יש מכשיר 215 אין בו מצלמה ויש בו את הפונקציה של תיקיות.
פלאפון פצצה והוא עולה בערך 300 ש"ח.אך הנוקיה 215 וכמה הוא עלה לך
לא מבזבז את ההתחשקויות שלי על בחירת כרטיס זיכרון..היי מחפשת לקנות כרטיס זיכרון לפון (נוקיה 225) יש איזה כרטיס זיכרון ספציפי?
או שאני יכולה להזמין איזה שמתחשק?
לא ממש נכוןלא מבזבז את ההתחשקויות שלי על בחירת כרטיס זיכרון..
אבל כל כרטיס בגודל המתאים (הקטן, לא כמו של מצלמה) עובד.
באליעזרא/מרכז האלקטרוניקה בבית וגן נוקיה 225 עולה 250 ש"חאיפה הכי זול לקנות את המכשיר הזה בירושלים?
צודקלא ממש נכון
כמדומה ש - 64 GB לא עובד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: