יאולי קליין לוקח 6000 אברימי לונגר 4500 מוטי גולדמן 4500הסנדרט לא היקרים כגון אהרל'ה סמט מנדי וייס וכו' ולא הזולים לוקחים 3,000-5,000 כגון זמרים חסידים מוטי גולדמן יואלי קליין אברמי לונגר
יאולי קליין לוקח 6000 אברימי לונגר 4500 מוטי גולדמן 4500הסנדרט לא היקרים כגון אהרל'ה סמט מנדי וייס וכו' ולא הזולים לוקחים 3,000-5,000 כגון זמרים חסידים מוטי גולדמן יואלי קליין אברמי לונגר
מנדי וייס 7000 מוטי ויזל 11000 ארלה סמט 10000 זאנויל 14000סתם מעניין אותי,
כמה זמר מבוקש לוקח לחתונה רגילה?
בערך?
כולל קבלפ חופה?מוטי ויזל 11000
רגיל 7000 קבלפ חופה 5500 אם אתם לוקחים אתו להכול אז מוריד 500שחכולל קבלפ חופה?
ולרגיל 6000. לא?
תעדכן מה קורה עם זה@ל.ק.י אני צריך נשפן גם לחתונה נוספת עוד כשבועיים בכ''ח תשרי, מדובר על חתן בלי הרבה כסף שבונה על זה שזה שהוא מזמין עכשיו שבועיים לפני החתונה יעשו לו יותר זול, התקרה היא 800 ש"ח, יש לך איך לעזור לי?
כ"ח תשרי יום ראשון שאחרי שמחת תורהכן יש לי אבל תגיד לי תאריך
מי מנגן ומי שר באיזה עיר החתונהכ"ח תשרי יום ראשון שאחרי שמחת תורה
ניראה לי שמיתעסק רק בתופים והרכבים שלהםניתן גם לפנות לאמרגני תזמורת הם יכולים להתאים זמרים וכו' לפי תקציב
אחד מהם הוא ישראל הירשמן - 0527669990
מומלץ בחום
לאחרונה הוא מתעסק גם עם תזמורות ויש לו גם מקהלה - קאפלה -ניראה לי שמיתעסק רק בתופים והרכבים שלהם
בקטע של קאפלה הוא באמת מוצלח אבל בקטע של הסיבוב על אנשים בענין הכסף איין גבול ועדיף שלא ניפתח כי זה לשון הרעלאחרונה הוא מתעסק גם עם תזמורות ויש לו גם מקהלה - קאפלה -
אני דוקא כן נהניתי ממנו...
רפי שטיין ויסי לייפער במודיעין עיליתמי מנגן ומי שר באיזה עיר החתונה
אומרים המספר לא מחובר, יש לך דרך להשיג מספר מעודכן?מי שביקש נשפן
יש כאן רשימה בבקשה
יוחנן גור אריה 0533114604
בכייף אתה יכול פו באתר או אני יתן לכה מייל@ל.ק.י יש דרך לתקשר איתך בפרטי?
ייתכן שיש לי כמה חתונות שאני רוצה לטפל בהם
מעניין דיברתי כמה פעמים דרך המספר הזה אולי הוא החליף.אומרים המספר לא מחובר, יש לך דרך להשיג מספר מעודכן?
אני אשמח במייל, כתוב ומחקבכייף אתה יכול פו באתר או אני יתן לכה מייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: