אם אני ממלאה עם קצפת חלבית מוקצפת עם שמנת חמוצה פודינג וחלב- עדיף לשים במקרר בנפרד או ממולא?אני שמה בתחתית הערמה ניר מגבת וגם מלמעלה ועוטפת בנילון נצמד נשמר כמה ימים במקרר
וגם ממולא מחזיק יומיים במקרר מעולה עם ניר מגבת מלמעלה ולמטה שיספוח את הלחות
ואז גם הנקודות השחורות לא מופיעות
אכןלאלו שנוצרות נקודות שחורות בקביעות-
אתן מטגנות את העלים משני הצדדים, או רק מצד אחד?
אני מטגנת משני הצדדים ופרט לפעם אחת לא יצאו נקודות שחורות
פעם אחת ויחידה שיצאו - זה כשמאד מיהרתי והטיגון מהצד השני היה כנראה מינימלי
אני מטגנת תמיד משני הצדדים (במכשיר טפאל 6 חביתיות) וגם לי נוצרות הנקודות האלו.אכן
גם על בלילה שמותירים במקרר ללא כיסוי נאות תיווצרנה נקודות אלו
גם לדעתי מומלץ אסתטית ובריאותית לטגן קלות מהצד השני.
כמה חביתיות בערך יוצאות לך מהכמות הזו?אני מכירה את תופעת הנקודות השחורות.
אצלי אישית זה לא קרה אף פעם, ואין לי מושג מהי הסיבה שזה כן קורה.
גם אמא שלי תמיד שומרת חביתיות ריקות במקרר.
יום יומיים זה ממש מצוין.
המתכון שלי:
3 ביצים
2 כוסות קמח
2 וחצי כוסות מים / חלב ( אני מערבבת)
2 כפות שמן
1 א. אפיה
קמצוץ מלח
לחביתיות מתוקות:
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
הכי טוב לערבב במעבד מזון או בבלנדר מקל
מתכון של @חני גרינשטיין לא שליכמה חביתיות בערך יוצאות לך מהכמות הזו?
תלוי בגודל המחבתכמה חביתיות בערך יוצאות לך מהכמות הזו?
עשיתי את המתכון הזהאני מכירה את תופעת הנקודות השחורות.
אצלי אישית זה לא קרה אף פעם, ואין לי מושג מהי הסיבה שזה כן קורה.
גם אמא שלי תמיד שומרת חביתיות ריקות במקרר.
יום יומיים זה ממש מצוין.
המתכון שלי:
3 ביצים
2 כוסות קמח
2 וחצי כוסות מים / חלב ( אני מערבבת)
2 כפות שמן
1 א. אפיה
קמצוץ מלח
לחביתיות מתוקות:
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
הכי טוב לערבב במעבד מזון או בבלנדר מקל
צר לי שהתאכזבת.עשיתי את המתכון הזה
וממש התאכזבתי
העלים יוצאים עם חורים קטנטנים
הייתי חייבת לטגן אותם עבים יחסית, כדי שהמלית לא תברח לי לגמרי !
בדקתי מול מתכוני בלינצעס אחרים
מה ששונה כאן זה אבקת אפיה, ועוד בכמות גדולה
יכול להיות שזה הסיפור?
(סליחה שקפצתי על האשכול הזה, לא יודעת אם יש אשכול ייעודי למתכון, אני לקחתי אותו מפה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: