כלומר, אם אורך ההקלטה הוא שעה ישלמו 600 ש"ח עבור התמלול?אני עושה את זה בעלות של 10 ש"ח לדקת הקלטה
כלומר, אם אורך ההקלטה הוא שעה ישלמו 600 ש"ח עבור התמלול?אני עושה את זה בעלות של 10 ש"ח לדקת הקלטה
אכןכלומר, אם אורך ההקלטה הוא שעה ישלמו 600 ש"ח עבור התמלול?
כולל גם עריכה לשונית ?אני עושה את זה בעלות של 10 ש"ח לדקת הקלטה
מיידיש לעברית זה עריכה לשונית אוטומטית. אם רוצים יותר מקצועי זה 12 לדקת הקלטה אפשר לבוא במיילזה כולל עריכה לשונית?
לצערי איני דובר את שפת היידיש.אתה עדיין עובד בתמלול?
כמה אתה לוקח כיום? לדקת הקלטה מיידיש ללשון הקודש?
לזה כבר צריך באמת עריכה לשונית. אם רוצים תמלול ועריכה, גם מעברית וגם מיידיש, אפשר לכתוב לי במייל שמוזכר לעיל. רק להוסיף את השטרודל במקום הרווח. תודהקודם,תודה
שנית,מה כווונתך ''אוטומטית''?
עצם התמלול לא מביא את זה למצב של קריאה מסודרת וערוכה
כי כשהמגיד שיעור מדבר הוא חוזר על נושאים ומילים כמה פעמים וכדו'....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: