בישירים בטוח יותר זול אבל איזה שירות יקבלו???יש גם את מנורה עם פרמיה של כ-66 ש"ח אם מקבלים אישור ל-60% הנחה
אצלי מגדל ומנורה יצאו הכי זולות. יכול להיות שבישירים- ביטוח ישיר aig יהיה יותר זול. לא יודעת.
בטוח לא שירות של סוכן טוב....
בישירים בטוח יותר זול אבל איזה שירות יקבלו???יש גם את מנורה עם פרמיה של כ-66 ש"ח אם מקבלים אישור ל-60% הנחה
אצלי מגדל ומנורה יצאו הכי זולות. יכול להיות שבישירים- ביטוח ישיר aig יהיה יותר זול. לא יודעת.
תודה רבה!
מבנה לפי ערך כינוןתודה רבה!
ולפי מה המבנה?
ל pratyoot בגימייל?מבנה לפי ערך כינון
היה שמאי?
אפשר לחשב בערך, מה גודל הדירה ואיפה בארץ ממוקמת?
כתבתיתוכלו לכתוב לי
ל pratyoot בגימייל?
בשונה ממך, ממש לא ממליצה, השירות שלהם בזמן האחרון על הפנים, בכל אופן בעבודה שלי מולם.מציעה לך לבדוק עם הפניקס, יש להם אחלה שירות אמין ומקצועי, תעשי את הבירורים ותראי שהם הכי משתלמים, בנוסף לזה הבנתי שניתן לקבל הטבת הצטרפות של עד חודשיים מתנה שזה שווה ממש!
מסכימה איתך מאודבשונה ממך, ממש לא ממליצה, השירות שלהם בזמן האחרון על הפנים, בכל אופן בעבודה שלי מולם.
תעשה סקר שוק רק ככה תדע, זה מה שאני עשיתי ותבדוק טוב טוב את הפוליסות סגרתי בהפניקס אחרי הרבה המלצות עליהם כי הכיסוי שלהם הכי רחב ובנוסף קיבלתי הטבת הצטרפות
איזה כיסוי רחב הם נותנים?תעשה סקר שוק רק ככה תדע, זה מה שאני עשיתי ותבדוק טוב טוב את הפוליסות סגרתי בהפניקס אחרי הרבה המלצות עליהם כי הכיסוי שלהם הכי רחב ובנוסף קיבלתי הטבת הצטרפות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: