Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני. הצרה שדברים כאלו דורשים בערך פי 3 השקעה מבחינת זמן (כולל סבבי תיקונים שלא נגמרים), ושאיננו בידיי.@נתן גלנט
אישית - הייתי שמח עם ראיונות עומק... עם כמה מאנשי הפורום, להכיר אותם מצד אחר, לא רק כמגיבים, אלא יותר פילוסופית אורח חיים.
המלצות על שמות - בפרטי.
לילה טוב.
פתוח.
אולי זה החסימה מעבר אצלי, ע"י הקהילהפתוח.
אגב, כמה גולשי נתיב כתבו שאינם רואים תמונות.אולי זה החסימה מעבר אצלי, ע"י הקהילה
משום מה היה נראה לי שחסום כתמונה בעייתית
טעות שלי
תודה
ככה, ככה!@נקודת מחשבה שואל אותך כאן בהפתעה, מקווה שתסלח לי.
השבוע שלחת לי לוגו מונפש, חדש. לא ביקשתי, לא שאלתי, אנחנו אפילו לא מכירים.
סתם כך, ישבת והכנת לבנאדם זר לוגו חדש, מיוזמתך, מרצונך, בהפתעה.
למה, למה?
אני מוכן להיות ה500499!!
עד שיהיה 2000 ....מעכשיו זה סוד כמה יש...
פה יש קישור ללשכת ראש העירשנית, נורא בא לי לראיין את מר רוביק דנילוביץ, האיש זכה בשני הבחירות האחרונות בראשות עיריית באר שבע, באחוזים מטורפים שאסד יכול רק לקנא. (92%...)
איך מגיעים אליו?
תבקש ממנו לתרום להתרמה האחרונהואם נגיע אליו, מה לשאול אותו?
מאז שעברתם לחברת המשלוחים החדשה נחסם לי האפשרות לתגובות.שבוע טוב.
קודם כל - מחאה נזעמת על כמות התגובות. (אם יש לכם המלצות לסנקציות - אשמח לשמוע)
שנית, נורא בא לי לראיין את מר רוביק דנילוביץ, האיש זכה בשני הבחירות האחרונות בראשות עיריית באר שבע, באחוזים מטורפים שאסד יכול רק לקנא. (92%...)
איך מגיעים אליו?
ואם נגיע אליו, מה לשאול אותו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: