אין על עם-ישראל
משתמש מקצוען
כן אבל להיתקע אתו במעבר צר בין הרגליים לא כ"כ נחמד.בבני ברק זה לא נדיר,
והם גם הרבה פעמים מגיעים לבתים שאז זה הרבה יותר גרוע...
כן אבל להיתקע אתו במעבר צר בין הרגליים לא כ"כ נחמד.בבני ברק זה לא נדיר,
והם גם הרבה פעמים מגיעים לבתים שאז זה הרבה יותר גרוע...
אולי הפתרון היחיד זה להוציא את כל הבני ברקים לנופש /עיירת קייט/דאשה....בחג כשקפצתי לביקור משפחתי ברחוב בן זכאי קפצו לנו בין הרגליים שני עכברושים.
מרוב הלם לא צרחתי אבל הבת הקטנה שלי שהייתה איתנו שאגה אימה עד שמכוניות נעצרו.
אחר כך ראינו עוד עכברים ועכברושים חוצים כבישים. נכנסים בחצרות במתקני בלוני גז...
קרובי המשפחה שלי אמרו לי שהתלוננו על זה בלי סוף בעיריה. אמרו להם שמטפלים ובאמת זו מכה.
הם הזמינו הדברה פרטית לבניין שלהם, אבל עזר לזמן מוגבל כי כל האזור שורץ עכברים ועכברושים (מגעיל אבל שימו לב להבדל) וזה ממש מסוכן מבחינה תברואתית לא רק מגעיל.
בעבר אושפזו בארץ פעוטות ותינוקות שננשכו על ידי עכברושים...
אין לי חשק להיכנס לבני ברק שוב.
מי הספונסר?אולי הפתרון היחיד זה להוציא את כל הבני ברקים לנופש /עיירת קייט/דאשה....
ולהדביר את כל העיר בבת אחת בטונות רעל!
בטח כדור הארץ יהיה נקי יותר... כולנו נרוויח.
מאוד לא,כן אבל להיתקע אתו במעבר צר בין הרגליים לא כ"כ נחמד.
ממש לא נכון.אם העכברים לא נכנסים לבית אז זה לא כ''כ מפריע, לכן צריך לסגור את החלונות ברשתות, ובמידת הצורך לשים מלכודות לעכברים.
למה לא נכנסים?אם העכברים לא נכנסים לבית אז זה לא כ''כ מפריע, לכן צריך לסגור את החלונות ברשתות, ובמידת הצורך לשים מלכודות לעכברים.
לא כי בבני ברק אפשר...אין אפשרות לזוז בעיר
בגלל הבנייה יש עכשיו עכברים יותר מתמיד?כי המדינה אזהירה שיש מתחת לקרקע מיליוני עכברושים וברגע שיחפרו לרכבת הם יציפו את גוש דן....
יש אפי' סרטון שרואים רבבות יוצאים מהאדמה!
החתולים בבני ברק כבר לא עושים את העבודה...
רק שכל העיר לא תרד קומה אם כל העכברים ימותו....בגלל הבנייה יש עכשיו עכברים יותר מתמיד?
לדעתי, צריכה להיות דרך להחדיר חומר כלשהו לתוך האדמה ולהרעיל את כולם בכל העיר במקביל.
ומה עם הגורים שלהם?הבטן שלהם כבר מתפוצצת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: