עזרה עכברים בבני ברק - מה עושים??

מצב
הנושא נעול.

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
שלום לכולם, בעקבות מכת העכברים והחולדות שעלתה לכותרות השבוע בדיוק קול חי, אני אוסף סרטונים של עכברים וחולדות בבני ברק.
יש כבר קרוב למאה! ביממה אחת בלבד. והיעד הוא 1000 סרטונים של עכברים או חולדות.
בעז"ה נכין מסמך מרתק שיהיה סרט תיעודי על עיריית בני ברק וראשיה כמה הם דואגים לבריאות התושבים.
(יש מצב שנשוינל גיאוגרפיק יבקשו חסות )
אשמח שתשלחו אלי לנייד: 0502444700.
כל הכבוד ואחלה יוזמה
שאפו!!

אני משוכנע שאם יש משהו שיקדם את זה
זה יוזמות מהסגנון שלך

ברגע שהעייריה תתבזה בריש גלי והסרטונים יפוצו פה בכל המדינה

הם יתעוררו

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
דווקא אצלינו באיזור בבני ברק מפנים את הטמונים יום יום.
מעניין במה זה תלוי.
קצת מפריע הרעש בד"כ לפנות בוקר. אבל זה שווה.
ממש מפתיע.
אמא שלי סיפרה שעד שהיא לא מתקשרת לעיריה לעדכן שאין מקום בכל הפחים באזור - לא מגיעים לפנות. הפחים קטנים, משפחות גדולות. הפחים מתמלאים ברגע. הסיוט...
בקיץ זה בכלל קטסטרופה, עם הסירחון שלפעמים עולה עד הבית שלהם. הכל מרקיב ברגע, מסריח נוראות, ואין פינוי

לא מאוחר

משתמש מקצוען
ממש מפתיע.
אמא שלי סיפרה שעד שהיא לא מתקשרת לעיריה לעדכן שאין מקום בכל הפחים באזור - לא מגיעים לפנות. הפחים קטנים, משפחות גדולות. הפחים מתמלאים ברגע. הסיוט...
בקיץ זה בכלל קטסטרופה, עם הסירחון שלפעמים עולה עד הבית שלהם. הכל מרקיב ברגע, מסריח נוראות, ואין פינוי
אולי להתארגן כמה שיותר אנשים, להביא את שקיות האשפה לרחבת העירייה?

דודי אהרן

משתמש צעיר
טרוף
גם באיזורים רחוקים מחפירות הרכבת יש כמויות עצומות של עכברושים .
והעיריה עם המון כסףףףףףףףף. שישקיעו בתושבים כבר ויביאו חברה רצינית שתפטור להם את הבעיה הזו .

אולי שכל אחד ישלח מייל יומי לחברי עיריה ולכל מחלקה ממחלקות העיריה אבל באופן קבוע וסדרתי . אולי הם יבינו שזה לא שייך להמשיך ככה .

שירות קריינות

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
העכברים לא מעניינים את העירייה את הכסף שיש להם הם מעדיפים לשמור לעצמם..
צריך לראות את העכברים בעין יותר יפה הם חביבים נחמדים אתלטיים משתדלים לא לנשוך חזק או לצייץ בקול
ו נכון חסר להם קצת יחסי ציבור זה לא אשמתם ולא מגיע להם שיתגוללו עליהם בגלל הכישורים הדלים בהם ניחונו בתחום יחסי הציבור.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה