מצב
הנושא נעול.

דבורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
לא התעלמתי. כתבתי את האמת: לא מכירה בכלל. זאת טריטוריה שאני לא מבקרת בה. ולמען האמת, טרם הספקתי לדפדף במגזין ובמוסף. אחרי חודשים של עבודה על עיתוני החג, העדפתי לשחק קטאן :).

זה רעיון מעולה. בבקשה, כתבו על כך למערכת. מהיכרות שלי איתה, היא באמת קשובה להצעות ולכל חוות דעת, מכל סוג, לא רק מהסוג המחמיא.
(אגב, בכל מוצאי חג 'משפחה' מפיץ שאלון בין המנויים והמגיבים, ובו מתבקשת חוות דעתם הכנה של הקוראים על העיתון, על כל חלק וחלק בו. היו שנים שהתקיימה הגרלה בין המגיבים על תווי שי. אולי תתקיים גם השנה. כך שבטח כדאי להגיב ולמשב).

מנויה שנים ואפעם לא קיבלתי/ נתקלתי בשאלון כזה.

יהושפט

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
רגע לפני שנועלים את השירשור הזה...

תכלס!

רובכם ככולכם קניתם את מגזין משפחה לפסח תשפ"א, ואני כ'יהושפט' מאוד נהנתי ממנו...

תכלס!

רובכם תקנו גם בשבועות הבאים את המגזין...
וגם בערבי פסחים וחגי ישראל...

תכלס!

אם לא פניתם למערכת, ורק זעמתם באשכול רווי רגשות אשמה, (לא מאשים לגמרי), כנראה ששום דבר לא אמור להשתנות בעתידכם...

תכלס!

אני מאחל לכולכם לילה טוב, ובמיוחד לאלו שלא נרדמים בלילה בלי מגזין משפחה...

נ.ב. אילוסטרציה, אין קשר בין יהושפט למערכת העיתון, נטו עובדות, תכלס!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
D

Deleted 66182

אורח
אני לא בטוחה שהם יפרסמו כל תגובה מבקרת. סביר להניח שלא.
אני כן בטוחה שכל תגובה מבקרת תיקרא בתשומת לב.
מניסיון, יודעת שאין תגובה שמגיעה למערכת ולא זוכה ליחס. כל ביקורת על חומר שאני חתומה עליו נשלחת אלי מהעורכת, ואני מתבקשת להתייחס אליה. לפעמים היא עושה לי את העבודה, מדבררת אותי. לפעמים אני מנסחת תגובה למגיבים שעוברת את עין המערכת. וזאת דרישה שפוגשת את כל הכותבים.
גם המנכ"ל רואה את כל המכתבים שמגיעים למערכת. שום מכתב לא נשלח לסל המחזור.
זה ממש חלק מהיומיום בעבודה. מגיעה תגובה מבקרת של קורא/ת? חובה להתייחס אליה.
לא מובן מאליו!

bat 7

משתמש סופר מקצוען
רק תוהה למה זה מועיל - מי קונה בגדים אחרי פסח?
הפרסום במגזינים של החג הוא בשביל היוקרה, בשביל להראות נוכחות, לא בשביל למכור באופן מיידי.
ובכלל אמרה לי אחת היועצות העסקיות הגדולות שהפרסום במגזינים הפשוטים של פרסום נטו הוכח כמוכר הרבה יותר,
אבל חייבים להראות שאתה קיים במגזינים המפונפנים.

ארי מן

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
האמת, שאני מאד התרשמתי ונהניתי מפרופיל על רב שמעולם לא פגשתי והכרתי, ונהניתי לקרוא על דמותו הרב גוונית,
עד שגילתי בסוף הכתבה שהארגון שבראשו הוא עומד, או הקהילה שלו עורכים מצ'ינג, ואם בבום צנחה על ההבנה שמדובר בעוד כתבת יח"צ לפני מגבית.
וקצת קצת, צרם לי הלב שיחצ"ן מדופלם קיבל משכורת שמנה רק כדי להחדיר למודעות על גדלותו של הרב מרדכי אוירבך.
טעות קלה המצ'ינג המדובר היה בתחילת חודש ניסן כך שלא זו המטרה (ואגב הגיעו ליעד), ומידיעה לא מדובר בכתבת יח"צ אלא תחקיר של משפחה ולמיטב ידיעתי הוא גם לא עודכן לפני כן,

נערך לאחרונה ב:

ידיד נפש

משתמש פעיל
רגע לפני שנועלים את השירשור הזה...

תכלס!

רובכם ככולכם קניתם את מגזין משפחה לפסח תשפ"א, ואני כ'יהושפט' מאוד נהנתי ממנו...

תכלס!

רובכם תקנו גם בשבועות הבאים את המגזין...
וגם בערבי פסחים וחגי ישראל...

תכלס!

אם לא פניתם למערכת, ורק זעמתם באשכול רווי רגשות אשמה, (לא מאשים לגמרי), כנראה ששום דבר לא אמור להשתנות בעתידכם...

תכלס!

אני מאחל לכולכם לילה טוב, ובמיוחד לאלו שלא נרדמים בלילה בלי מגזין משפחה...

נ.ב. אילוסטרציה, אין קשר בין יהושפט למערכת העיתון, נטו עובדות, תכלס!

נהנתם? שימו לייק, לא נהנתם? שימו לייק...
ממש לא נכון!!!
קנינו בכמה מהחגים הקודמים עיתון משפחה
והחג החלטנו לא עוד!!!!
במקום לבזבז את הכסף על כתבות מיוחצנות וכמוית פרסומת נקנה עיתון כדוג' המבשר וכדו'
וכמוני שמעתי מעוד אחת שקונה קבוע משפחה ודי נמאס להם והחג באמצע החג הם קנו גם בקהילה רק כדי להשוואת ובהחלט אין להם תוכנית לקנות בעתיד משפחה

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
האמת, שאני מאד התרשמתי ונהניתי מפרופיל על רב שמעולם לא פגשתי והכרתי, ונהניתי לקרוא על דמותו הרב גוונית,
עד שגילתי בסוף הכתבה שהארגון שבראשו הוא עומד, או הקהילה שלו עורכים מצ'ינג, ואם בבום צנחה על ההבנה שמדובר בעוד כתבת יח"צ לפני מגבית.
וקצת קצת, צרם לי הלב שיחצ"ן מדופלם קיבל משכורת שמנה רק כדי להחדיר למודעות על גדלותו של הרב מרדכי אוירבך.
טעות טעות טעות.
המצ'ינג כבר נעשה מספר שבועות לפני פסח.
ומידיעה [לא אישית] הכתבה היתה בניגוד גמור לדעתו של הרב אוירבך, וכן לדעתם של הנהלת הקהילה [שאף נלחמו כדי שיורידו אותה], וודאי שלא שולם עבורה אפילו אגורה.

הכל תפילות

משתמש פעיל
במקרה לקחתי משכנה את עתון בתוך המשפחה והזדעזתי מהשיר אפיקו -מן ומהקריקטורה המבישה על אמא שחוטפת את האפיקומן לילדיה וכל השיר מדבר על כך. שאפילו ילדים שאתם רוצים הרבה מתנות אמא שלכם גם נמאס לה לגור בערי מסכנות והיארוצה גם גם דייסון ופאה ובושם.
חיונכי להפליא המסר, זאת דמותה של אשה שבזכותה עתידים להגאל בעייני משפחה

כך הבנתי את המסקנה הנכתבת כאן למה כולם קונים עיתון זה
בשתי מילים יצר הרע

מעתיקה מויקיפדיה את דעתם של כל הרבנים נגד עיתון זה

גדולי הרבנים הליטאים: רבי יוסף שלום אלישיב, רבי אהרון לייב שטיינמן, רבי מיכל יהודה ליפקוביץ, רבי חיים פנחס שיינברג, רבי נסים קרליץ, רבי חיים קנייבסקי, רבי שמואל אוירבך ורבי נתן צבי פינקל, שבו נכתב: "בוודאי דבר נחוץ הוא לחזק את בדקי הבית ולהתריע מפני השפעתם הקלוקלת של השבועונים שאינם בפיקוח ועד רבנים שתחת חסותם של גדולי הדור, אשר נזקם רב". בכינוס בבני ברק בחשוון תשס"ט הקריא הרב שמואל יעקב בורנשטיין, ראש ישיבת "קריית מלך", מכתב של הרב ליפקוביץ כי "השבועונים מכשילים את הרבים בלשון הרע וליצנות, ולחינוך הילדים הוא סם המוות".

הללו

משתמש מקצוען
במקרה לקחתי משכנה את עתון בתוך המשפחה והזדעזתי מהשיר אפיקו -מן ומהקריקטורה המבישה על אמא שחוטפת את האפיקומן לילדיה וכל השיר מדבר על כך. שאפילו ילדים שאתם רוצים הרבה מתנות אמא שלכם גם נמאס לה לגור בערי מסכנות והיארוצה גם גם דייסון ופאה ובושם.
כותבת השיר מסתובבת בפרוג, ממליצה לעדן את הניסוח.

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
טעות טעות טעות.
המצ'ינג כבר נעשה מספר שבועות לפני פסח.
ומידיעה [לא אישית] הכתבה היתה בניגוד גמור לדעתו של הרב אוירבך, וכן לדעתם של הנהלת הקהילה [שאף נלחמו כדי שיורידו אותה], וודאי שלא שולם עבורה אפילו אגורה.
אם ככה, אני מתנצל.

תרצה613

משתמש מקצוען

בשתי מילים יצר הרע

גדולי הרבנים הליטאים: רבי יוסף שלום אלישיב, רבי אהרון לייב שטיינמן, רבי מיכל יהודה ליפקוביץ, רבי חיים פנחס שיינברג, רבי נסים קרליץ, רבי חיים קנייבסקי, רבי שמואל אוירבך ורבי נתן צבי פינקל, שבו נכתב: "בוודאי דבר נחוץ הוא לחזק את בדקי הבית ולהתריע מפני השפעתם הקלוקלת של השבועונים שאינם בפיקוח ועד רבנים שתחת חסותם של גדולי הדור, אשר נזקם רב". בכינוס בבני ברק בחשוון תשס"ט הקריא הרב שמואל יעקב בורנשטיין, ראש ישיבת "קריית מלך", מכתב של הרב ליפקוביץ כי "השבועונים מכשילים את הרבים בלשון הרע וליצנות, ולחינוך הילדים הוא סם המוות".

שמעת על הומור??

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית

בשתי מילים יצר הרע

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

אלפי שנים לפני השבועונים, אמרה הגמרא בפסחים:

חייב אדם לשמח את בני ביתו ברגל. שנא' ושמחת בחגך.
במה משמחם? ביין.
רבי יהודה אומר: אנשים בראוי להם ונשים בראוי להן.
אנשים בראוי להם - ביין, ונשים במאי?
תני רב יוסף: בבבל בבגדי צבעונין, בארץ ישראל בבגדי פשתן מגוהצין.

אולי גם אז היו נשים ארציות, פשוטות, שצריכות בגדים צבעוניים או פשתן מגוהץ (פאה ודייסון...) כדי לשמוח בחג.

התורה לא מזדעזעת מהטבע האנושי, היא מכירה בו. קובעת לדורות חיוב לאדם לשמח את אשתו בחג בבגדים ותכשיטים. חיוב, מצווה קדושה.

ואם אנשים קצת שוכחים שגם זו מצוות החג, לא פחות מכל היתר, בא השיר ההומוריסטי ומזכיר להם. (יותר נכון - מזכיר להן איך להזכיר להם...)

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כותבת השיר מסתובבת בפרוג, ממליצה לעדן את הניסוח.
דווקא ההודעה כולה, כולל התקיפות, מוכיחה שאין מה להעלב מהכותב;)

והמלצה אישית לכותבת ההודעה שציטטת: אל תקחי שוב מהשכנה שבועון שהרבנים התנגדו אליו. (לפני עשורים, אבל מי סופר?)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה