אני לא משווק אותם בינתיים, לא קיבלו אותיאם אתה כבר יודע "אישית", היית צריך לומר "מפסיד עליך"...
אני לא משווק אותם בינתיים, לא קיבלו אותיאם אתה כבר יודע "אישית", היית צריך לומר "מפסיד עליך"...
לא התעלמתי. כתבתי את האמת: לא מכירה בכלל. זאת טריטוריה שאני לא מבקרת בה. ולמען האמת, טרם הספקתי לדפדף במגזין ובמוסף. אחרי חודשים של עבודה על עיתוני החג, העדפתי לשחק קטאן .
זה רעיון מעולה. בבקשה, כתבו על כך למערכת. מהיכרות שלי איתה, היא באמת קשובה להצעות ולכל חוות דעת, מכל סוג, לא רק מהסוג המחמיא.
(אגב, בכל מוצאי חג 'משפחה' מפיץ שאלון בין המנויים והמגיבים, ובו מתבקשת חוות דעתם הכנה של הקוראים על העיתון, על כל חלק וחלק בו. היו שנים שהתקיימה הגרלה בין המגיבים על תווי שי. אולי תתקיים גם השנה. כך שבטח כדאי להגיב ולמשב).
אנחנו מנויים ואני אכן זוכרת שהיה משהו כזהמנויה שנים ואפעם לא קיבלתי/ נתקלתי בשאלון כזה.
לא מובן מאליו!אני לא בטוחה שהם יפרסמו כל תגובה מבקרת. סביר להניח שלא.
אני כן בטוחה שכל תגובה מבקרת תיקרא בתשומת לב.
מניסיון, יודעת שאין תגובה שמגיעה למערכת ולא זוכה ליחס. כל ביקורת על חומר שאני חתומה עליו נשלחת אלי מהעורכת, ואני מתבקשת להתייחס אליה. לפעמים היא עושה לי את העבודה, מדבררת אותי. לפעמים אני מנסחת תגובה למגיבים שעוברת את עין המערכת. וזאת דרישה שפוגשת את כל הכותבים.
גם המנכ"ל רואה את כל המכתבים שמגיעים למערכת. שום מכתב לא נשלח לסל המחזור.
זה ממש חלק מהיומיום בעבודה. מגיעה תגובה מבקרת של קורא/ת? חובה להתייחס אליה.
הפרסום במגזינים של החג הוא בשביל היוקרה, בשביל להראות נוכחות, לא בשביל למכור באופן מיידי.רק תוהה למה זה מועיל - מי קונה בגדים אחרי פסח?
חוברת הסיפורים?מישהו יודע מה התשובה לחידה בעיתון דילוגים של משפחה?
תמשיך לעשות סיכומים וסטטיסטקות לקורונהבקו המאבק נתנו הוראה לכולם להסתער על פרוג?
טעות קלה המצ'ינג המדובר היה בתחילת חודש ניסן כך שלא זו המטרה (ואגב הגיעו ליעד), ומידיעה לא מדובר בכתבת יח"צ אלא תחקיר של משפחה ולמיטב ידיעתי הוא גם לא עודכן לפני כן,האמת, שאני מאד התרשמתי ונהניתי מפרופיל על רב שמעולם לא פגשתי והכרתי, ונהניתי לקרוא על דמותו הרב גוונית,
עד שגילתי בסוף הכתבה שהארגון שבראשו הוא עומד, או הקהילה שלו עורכים מצ'ינג, ואם בבום צנחה על ההבנה שמדובר בעוד כתבת יח"צ לפני מגבית.
וקצת קצת, צרם לי הלב שיחצ"ן מדופלם קיבל משכורת שמנה רק כדי להחדיר למודעות על גדלותו של הרב מרדכי אוירבך.
ממש לא נכון!!!רגע לפני שנועלים את השירשור הזה...
תכלס!
רובכם ככולכם קניתם את מגזין משפחה לפסח תשפ"א, ואני כ'יהושפט' מאוד נהנתי ממנו...
תכלס!
רובכם תקנו גם בשבועות הבאים את המגזין...
וגם בערבי פסחים וחגי ישראל...
תכלס!
אם לא פניתם למערכת, ורק זעמתם באשכול רווי רגשות אשמה, (לא מאשים לגמרי), כנראה ששום דבר לא אמור להשתנות בעתידכם...
תכלס!
אני מאחל לכולכם לילה טוב, ובמיוחד לאלו שלא נרדמים בלילה בלי מגזין משפחה...
נ.ב. אילוסטרציה, אין קשר בין יהושפט למערכת העיתון, נטו עובדות, תכלס!
נהנתם? שימו לייק, לא נהנתם? שימו לייק...
טעות טעות טעות.האמת, שאני מאד התרשמתי ונהניתי מפרופיל על רב שמעולם לא פגשתי והכרתי, ונהניתי לקרוא על דמותו הרב גוונית,
עד שגילתי בסוף הכתבה שהארגון שבראשו הוא עומד, או הקהילה שלו עורכים מצ'ינג, ואם בבום צנחה על ההבנה שמדובר בעוד כתבת יח"צ לפני מגבית.
וקצת קצת, צרם לי הלב שיחצ"ן מדופלם קיבל משכורת שמנה רק כדי להחדיר למודעות על גדלותו של הרב מרדכי אוירבך.
כותבת השיר מסתובבת בפרוג, ממליצה לעדן את הניסוח.במקרה לקחתי משכנה את עתון בתוך המשפחה והזדעזתי מהשיר אפיקו -מן ומהקריקטורה המבישה על אמא שחוטפת את האפיקומן לילדיה וכל השיר מדבר על כך. שאפילו ילדים שאתם רוצים הרבה מתנות אמא שלכם גם נמאס לה לגור בערי מסכנות והיארוצה גם גם דייסון ופאה ובושם.
אם ככה, אני מתנצל.טעות טעות טעות.
המצ'ינג כבר נעשה מספר שבועות לפני פסח.
ומידיעה [לא אישית] הכתבה היתה בניגוד גמור לדעתו של הרב אוירבך, וכן לדעתם של הנהלת הקהילה [שאף נלחמו כדי שיורידו אותה], וודאי שלא שולם עבורה אפילו אגורה.
במקרה לקחתי משכנה את עתון בתוך המשפחה והזדעזתי מהשיר אפיקו -מן ומהקריקטורה המבישה על אמא שחוטפת את האפיקומן לילדיה וכל השיר מדבר על כך. שאפילו ילדים שאתם רוצים הרבה מתנות אמא שלכם גם נמאס לה לגור בערי מסכנות והיארוצה גם גם דייסון ופאה ובושם.
חיונכי להפליא המסר, זאת דמותה של אשה שבזכותה עתידים להגאל בעייני משפחה
כך הבנתי את המסקנה הנכתבת כאן למה כולם קונים עיתון זה
בשתי מילים יצר הרע
מעתיקה מויקיפדיה את דעתם של כל הרבנים נגד עיתון זה
גדולי הרבנים הליטאים: רבי יוסף שלום אלישיב, רבי אהרון לייב שטיינמן, רבי מיכל יהודה ליפקוביץ, רבי חיים פנחס שיינברג, רבי נסים קרליץ, רבי חיים קנייבסקי, רבי שמואל אוירבך ורבי נתן צבי פינקל, שבו נכתב: "בוודאי דבר נחוץ הוא לחזק את בדקי הבית ולהתריע מפני השפעתם הקלוקלת של השבועונים שאינם בפיקוח ועד רבנים שתחת חסותם של גדולי הדור, אשר נזקם רב". בכינוס בבני ברק בחשוון תשס"ט הקריא הרב שמואל יעקב בורנשטיין, ראש ישיבת "קריית מלך", מכתב של הרב ליפקוביץ כי "השבועונים מכשילים את הרבים בלשון הרע וליצנות, ולחינוך הילדים הוא סם המוות".
במקרה לקחתי משכנה את עתון בתוך המשפחה והזדעזתי מהשיר אפיקו -מן ומהקריקטורה המבישה על אמא שחוטפת את האפיקומן לילדיה וכל השיר מדבר על כך. שאפילו ילדים שאתם רוצים הרבה מתנות אמא שלכם גם נמאס לה לגור בערי מסכנות והיארוצה גם גם דייסון ופאה ובושם.
חיונכי להפליא המסר, זאת דמותה של אשה שבזכותה עתידים להגאל בעייני משפחה
כך הבנתי את המסקנה הנכתבת כאן למה כולם קונים עיתון זה
בשתי מילים יצר הרע
מעתיקה מויקיפדיה את דעתם של כל הרבנים נגד עיתון זה
גדולי הרבנים הליטאים: רבי יוסף שלום אלישיב, רבי אהרון לייב שטיינמן, רבי מיכל יהודה ליפקוביץ, רבי חיים פנחס שיינברג, רבי נסים קרליץ, רבי חיים קנייבסקי, רבי שמואל אוירבך ורבי נתן צבי פינקל, שבו נכתב: "בוודאי דבר נחוץ הוא לחזק את בדקי הבית ולהתריע מפני השפעתם הקלוקלת של השבועונים שאינם בפיקוח ועד רבנים שתחת חסותם של גדולי הדור, אשר נזקם רב". בכינוס בבני ברק בחשוון תשס"ט הקריא הרב שמואל יעקב בורנשטיין, ראש ישיבת "קריית מלך", מכתב של הרב ליפקוביץ כי "השבועונים מכשילים את הרבים בלשון הרע וליצנות, ולחינוך הילדים הוא סם המוות".
מקסים ומושקע, ובפרט אם הדרך.איך "הדרך" של פסח? מעניין?
דווקא ההודעה כולה, כולל התקיפות, מוכיחה שאין מה להעלב מהכותבכותבת השיר מסתובבת בפרוג, ממליצה לעדן את הניסוח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: