סתם מעניין אותי, כל הרבנים הנ"ל מתירים כך לעזוב את ארה"ק ולעבור לניכר בגלל בשביל הוזלה במחיה?קראתי על יוזמה להקים עיר של תורה במקסיקו - שכל אחד יוכל לגור שם בצורה ראויה ובעלות נמוכה וכל המוסדות הנצרכים לבני תורה יהיו בתוך העיר.
על מה מדובר?
מישהו יודע עוד פרטים ?
צפה בקובץ המצורף 872064
כמדומני שמדובר על תשבי חו"ל בכל מקרה. גם לייקוד יקרה מאד היוםסתם מעניין אותי, כל הרבנים הנ"ל מתירים כך לעזוב את ארה"ק ולעבור לניכר בגלל בשביל הוזלה במחיה?
אז לפרסם ביתד?כמדומני שמדובר על תשבי חו"ל בכל מקרה. גם לייקוד יקרה מאד היום
לתושבי הארץ לא חסר עיר של תורה, למשל בנברקסתם מעניין אותי, כל הרבנים הנ"ל מתירים כך לעזוב את ארה"ק ולעבור לניכר בגלל בשביל הוזלה במחיה?
מקסיקו זה בצפון דרום-אמריקהרק מה הקשר דרום אמריקה? זה צפון אמריקה.
ויש כבר כמה ערי תורה בצפון אמריקה...
לא, זה בצפון.מקסיקו זה בצפון דרום-אמריקה
זה לא חלק מארצות הברית. מבחינת שפה ומנטליות הם דרום אמריקאים.לא, זה בצפון.
זה מתקרב למרכז אמריקה, אבל לא מתקרב לדרום.
היא שכנה של ארה"ב. אולי גם ארה"ב זה דרום אמריקה?
מקסיקו – המכלול
www.hamichlol.org.il
לא כתבתי שזה חלק מארצות הברית, כתבתי שהיא שכנה של ארצות הברית.זה לא חלק מארצות הברית. מבחינת שפה ומנטליות הם דרום אמריקאים.
מפורש שאפשר לצאת לחו"ל למטרת פרנסה. והוזלה משמעותית של יוקר המחיה נחשבת פרנסה. השאלה היא כמה באמת זה יהיה יותר זול. והאם זה ייחשב מקום תורה.סתם מעניין אותי, כל הרבנים הנ"ל מתירים כך לעזוב את ארה"ק ולעבור לניכר בגלל בשביל הוזלה במחיה?
חיקוי של ליקווד במקסיקו.תכלס לא מבינים מה באמת הולך להיות שם, מה הסגנון מה המטרה
אין אף אחד שיודע פרטים מהשטח ??
או יותר נכון בדרום צפון אמריקה...מקסיקו זה בצפון דרום-אמריקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: