אני עשיתי ל"שבת קאפילוטש" מושג אצל החסידים - ירושלימים, (השבת האחרונה של החתן שהוא הולך עם כובע ולא עם שטריימל)איפה אפשר להשיג תבניות לשוקולד בצורת כובע?
תודה!אני עשיתי ל"שבת קאפילוטש" מושג אצל החסידים - ירושלימים, (השבת האחרונה של החתן שהוא הולך עם כובע ולא עם שטריימל)
עשיתי גם קופסא אז @צו לצו קו לקו אם זה עדיין רלוונטי אנסה להשיג לך, וכובע לקחתי תבנית אחת של עיגולים שטוחים ותבנית אחד של חצי כדור נמוך, הדבקתי אחד לשני, וזה יצא מטוווווורף!!
אנסה לחפור בגלריה לחפש תמונה,
אוקי, לאימא שלי יש בטוח תמונה אשלח לך,תודה!
תעזור לי תמונה,
גם אחרי פסח, אם עמוס
אוקי,אני רוצה לראות בעיקר את הכובע,
אבל אם בקלות, יהיה נחמד גם את הקופסה.
רציתי לבר מצוה, אחרי פסח
לפי מה ש @צו לצו קו לקו ביקשה היא ביקשה של סופר של ירטשלמים, נראה לי פרסטר לא מתאים זה יותר קראויס וכאלהמצרפת פה משהו שמישהי העלתה
@ה. מפרוג תוכלי לשתף איפה קנית את התבניות? ויש לך גם את הקופסא שעשית?אני עשיתי ל"שבת קאפילוטש" מושג אצל החסידים - ירושלימים, (השבת האחרונה של החתן שהוא הולך עם כובע ולא עם שטריימל)
עשיתי גם קופסא אז @צו לצו קו לקו אם זה עדיין רלוונטי אנסה להשיג לך, וכובע לקחתי תבנית אחת של עיגולים שטוחים ותבנית אחד של חצי כדור נמוך, הדבקתי אחד לשני, וזה יצא מטוווווורף!!
אנסה לחפור בגלריה לחפש תמונה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: