עיצוב מטבח

C

משתמש מקצוען
חברה שלי עשתה את המטבח בחברת מטבחים מאוד ידועה ומומלצת בבני ברק (היא ביררה ה-מ-ו-ן!)
ובסופו של דבר המעצבת שלהם עשתה פשלה, ולא אחזה שיש למטבח דלת הזזה, שתופסת 10 ס"מ.
זה גרם לה להרבה עוגמת נפש...
אני בטוחה שאם זו הייתה מעצבת מטבחים שיושבת על התכנון כמה שעות טובות זה לא היה קורה.
(ואין לי שום קשר לאף מעצבת מטבחים)

נערך לאחרונה ב:

חורש

משתמש פעיל
אנחנו עכשיו בתהליך שיפוץ מטבח, חשבתי שאני מבינה מספיק כדי לעצב לבד, אחרי שחפרתי בלי סוף על הנושא, בפרט שהאדריכלית נתנה לי כיוון. בפועל, אחרי המלצות פה בפרוג, לקחתי מעצב (@עיצוב מטבחים, אלוף!)
עלה לי 1500 שקלים, קיבלתי כמה וכמה אופציות, אחרי שיחה ארוכה לבירור של צרכי המשפחה שלי, קיבלתי רעיונות יפים ושימת לב לכל פרט, והכי חשוב - הוא מיד שם לב שהמקום שקבענו למקרר לא מספיק, ולכן צריך להזיז את הקיר, רק לחשוב על כך שלא היינו לוקחים אותו, חוץ מהתוכנית המדהימה שהיינו מפסידים והפרקטיות שיש בה, איזה עוגמת נפש היתה יכולה להיות לנו, לשבור קיר לאחר סיום הבניה עם כל המשתמע! ורק לאחר כמה ימים הבנו את הנס האמיתי, כשנוכחנו לראות בתוכנית ההנדסה שבקיר האמור אותו הזזנו בהכוונתו צריך להיות ממוקם עמוד קריטי, כך שאם היינו מגלים זאת רק לאחר הבניה, לא היה לנו במטבח מקום נורמלי למקרר. חסכנו בכך כמה אלפי שקלים ועוגמת נפש אדירה שא"א לכמת במחיר. המסקנה שלי - אל תוותרי על עיצוב מקצועי, ההשקעה מחזירה את עצמה, חד משמעית!!!!!

נערך לאחרונה ב:

איש האשכולות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
כמי שמתעניין על מטבח, שמעתי על כמה חברות כמו 'פרפקט ליין' 'טאיו'.
האם מישהו יכול להמליץ לי על חברות?

פיר

משתמש סופר מקצוען
מטבח עולה כ"כ יקר. והוא החלק הכי שימושי ומחייב תכנון בבית.
חבל על שגיאות שנעשות גם מבחנת תכנון וגם מבחינת ניצול מקום.
רציתי לשאול בבקשה אם תכננו כבר מטבח אבל עדין לא ירד לבצוע כדאי בכל זאת להתיעץ ואז להביא לחברת המטבחיםך זה לא מפריע להם? תודה.

פיר

משתמש סופר מקצוען
אנחנו עכשיו בתהליך שיפוץ מטבח, חשבתי שאני מבינה מספיק כדי לעצב לבד, אחרי שחפרתי בלי סוף על הנושא, בפרט שהאדריכלית נתנה לי כיוון. בפועל, אחרי המלצות פה בפרוג, לקחתי מעצב (@עיצוב מטבחים, אלוף!)
עלה לי 1500 שקלים, קיבלתי כמה וכמה אופציות, אחרי שיחה ארוכה לבירור של צרכי המשפחה שלי, קיבלתי רעיונות יפים ושימת לב לכל פרט, והכי חשוב - הוא מיד שם לב שהמקום שקבענו למקרר לא מספיק, ולכן צריך להזיז את הקיר, רק לחשוב על כך שלא היינו לוקחים אותו, חוץ מהתוכנית המדהימה שהיינו מפסידים והפרקטיות שיש בה, איזה עוגמת נפש היתה יכולה להיות לנו, לשבור קיר לאחר סיום הבניה עם כל המשתמע! ורק לאחר כמה ימים הבנו את הנס האמיתי, כשנוכחנו לראות בתוכנית ההנדסה שבקיר האמור אותו הזזנו בהכוונתו צריך להיות ממוקם עמוד קריטי, כך שאם היינו מגלים זאת רק לאחר הבניה, לא היה לנו במטבח מקום נורמלי למקרר. חסכנו בכך כמה אלפי שקלים ועוגמת נפש אדירה שא"א לכמת במחיר. המסקנה שלי - אל תוותרי על עיצוב מקצועי, ההשקעה מחזירה את עצמה, חד משמעית!!!!!
אפשר לשאול שם המעצב?

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
רציתי לשאול בבקשה אם תכננו כבר מטבח אבל עדין לא ירד לבצוע כדאי בכל זאת להתיעץ ואז להביא לחברת המטבחיםך זה לא מפריע להם? תודה.
את משלמת כ"כ הרבה כסף
ומפחדת לקבל שרות?
הם יחכו לך כמה זמן שאת רוצה עד לחתימה
אבל אם כבר חתמת סופית זה בד"כ אל חזור.

פיר

משתמש סופר מקצוען
תודה רבה תמר
עדין לא ירד לעבודה זו הזמנה ראשונה.

רציתי לפנןת אליך בפרטי ואאנני יכולה.

מיכל רוזנוסר

0548476149
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
זכותך לקחת ייעוץ.וכדאי לך לעמוד על זכותך, כי אחר כך זה אל חזור.

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא שמתי לב
שלחתי לך בפרטי

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מי שרוצה חבילת תכנון מינימלית אני ממליצה לקחת מעצבת לפחות לתכנון עקרוני איפה יעמוד כל דבר (פינת אוכל, מקרר, כיריים, כיורים וכו') ואז את פריסות הנגרות לבצע אצל חברת המטבחים וגם פה לקוות לפול על אנשי מקצוע טובים. ולדעת גם לסנן ממה שאומרים לך מה נכון ומתאים לגבייך ומה פחות.
מעצבת טובה תעלה בפניך 5-10 אופציות עד שתגיעו אל האחת שמתאימה לך. בחברת מטבחים אחרי 10 דקות מחליטים על כוון ולפיו מפרטים תכניות לביצוע (וזה ממלא את כל השעתיים) זה פשוט דילוג על חלק הארי שבתכנון המטבח. לצערי את המשפט האחרון רק מי שכבר נמצא בלב התהליך מבין, אבל כדאי מאד מאד לקחת לתשומת לב.
מסכימה ממש עם כל מילה שלך
לפעמים לקוח שמגיע אלי לתכנון כולל של הבית ורוצה לחסוך ככל הניתן- אני מציעה לו את האפשרות הזו, והיא אפילו כלולה בבסיס התכנון (אולי לא ברמה של 5 סקיצות שונות, אבל ודאי 2 -3 כיוונים שונים)
גם לקוח שלא מגיע לתכנון כולל, אלא רוצה רק לבדוק כיוונים להעמדות מטבח אפשריות ודאי לא ישלם מחיר מלא אלא כחצי ממנו, ויקבל כמה כיוונים איתם יוכל להתקדם לבד או בחברת המטבחים.
אין ספק שמלכתחילה מומלץ לעבור את התהליך כולו עם מעצב/ת שיושבת על כל פרט (עד לרמה של מקום מתאים למיכל של מגבוני ניקוי...)
ותופרת את התכנון הכללי והנגרות למידותיו הן מבחינת צרכים והן מבחינה כלכלית.

M. L.

משתמש פעיל
אפשר לקבל את מס הפלאפון

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה