בעיצוב מטבח מה מומלץ ללכת לחברת מטבחים או מעצבת פנים?
השאלה אם לא משלמים את ה'הפרש' אצל האדריכלית?2.בנוסף כשיש לך תוכנית מסודרת שהוצאת ממעצבת את יכולה לבקש הצע"מ מחיר מכמה חברות ולהגיע למחיר יותר טוב
נראה לי שהיא התכוונה לקבל חוות דעת מקצועית בענייןשימי לב שהתגובות שקבלת הם ממעצבות מטבחים
צודקתאף מעצבת טובה לא תיקח לך 1,500 ש''ח על עיצוב מטבח.
וגם שם את יכולה להחליט ולהתלבט ולהוסיף הערות עד שמוצא חן בעיניך.
וגם ללכת לכמה חברות עד שתקבלי את ההצעה שתמצא חן בעיניך אמנם יותר טרחה אבל שווה לפעמים
אשמח לראות אח"כ את המטבחאפשר לקבל המון מידע מפרוג, גוגל , התייעצות עם חברות/משפחה ששיפצו לאחרונה ולגבש לעצמך מה חשוב לך וככה להגיע לחברת המטבחים מוכנה ולחסוך את הכסף של המעצבת.
במקרים שאני הייתי מעורבת ב"ה הצלחנו להשיג מחירים שכיסו את התשלום שלי.השאלה אם לא משלמים את ה'הפרש' אצל האדריכלית?
לא ענית על השאלההשאלה האם הלקוח מעונין בחברת מטבחים או בנגר, נגר ברור שצריך מעצבת השאלה היא עד כמה מעצבת חוסכת אם הלקוח כן רוצה חברת מטבחים.
מעצבת לא יושבת רק שעתיים על תוכנית , היא יושבת הרבה יותר.בחברות מטבחים בדרכ פגישת ייעוץ היא כשעתיים פגישה כך שזה לא שרטוט של 15 דקות וגם שם את יכולה להחליט ולהתלבט ולהוסיף הערות עד שמוצא חן בעיניך.
שימי לב שהתגובות שקבלת הם ממעצבות מטבחים כך שכמובן שזה מה שיענו לך ודעתן משוחדת.
בחברות מטבחים בדרכ פגישת ייעוץ היא כשעתיים פגישה כך שזה לא שרטוט של 15 דקות וגם שם את יכולה להחליט ולהתלבט ולהוסיף הערות עד שמוצא חן בעיניך.
וגם ללכת לכמה חברות עד שתקבלי את ההצעה שתמצא חן בעיניך אמנם יותר טרחה אבל שווה לפעמים.
אף מעצבת טובה לא תיקח לך 1,500 ש''ח על עיצוב מטבח.
ותעשי חשבון מה עדיף לך עוד השקעה במטבח או קצת טרחה.
אפשר לקבל המון מידע מפרוג, גוגל , התייעצות עם חברות/משפחה ששיפצו לאחרונה ולגבש לעצמך מה חשוב לך וככה להגיע לחברת המטבחים מוכנה ולחסוך את הכסף של המעצבת.
כמו שכותבת מיכל, המעצבות של חברת המטבחים והאולם תצוגה שלהן לא בחינם, אתה משלם על זה בעקיפין, במטבח היקר שהן מציעות לך.אני עכשיו חסכתי ללקוחות ששינו מתוכנית חברת מטבחים.והעברתי אותם עם תוכנית הרבה יותר טובה להם.
15000 ש"ח- חיסכון
חוץ מהתוכנית שהיא הרבה יותר טובה,
וגם הפנתי אותם לקניית שיש חיפויים במחירים נוחים הרבה יותר.
ברור לי כמעט מכל פרוייקט כמעט. שמעצבת פנים חוסכת גם בחנויות שהיא מפנה ,ויודעת איפה משתלם.
וגם בקשרים עם נגרים טובים.
בהצלחה
כל מילה!!בסופו של דבר לחברת מטבחים יש אינטרס למכור
ולמעצבת מטבחים יש אינטרס למלא את הרצון שלכם ולעשות לכם הכי טוב כדי לבנות את שמה הטוב ( בין השאר) לכן נראה לי אין השוואה בין שרות של שעתיים בחברת מטבחים לשלל אופציות וירידה לפרטים של מעצבת פנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: