עיצוב מטבח

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא בד"כ, אלא תמיד - תגיעי למחיר יותר טוב כשתעברי דרך מעצבת

1.מה שקורה כשאת הולכת לחברת מטבחים הם מתכננים לך לפי מה ששווה להם-ז"א ינסו להוציא ממך כמה שיותר לטובתם מאשר לטובתך

2.בנוסף כשיש לך תוכנית מסודרת שהוצאת ממעצבת את יכולה לבקש הצע"מ מחיר מכמה חברות ולהגיע למחיר יותר טוב

3.בד"כ החברות משתדלות לרצות את המעצבת בשרות מאד טוב ובעצע"מ יותר טובות כי הם רוצות שנחזור אליהם גם עם הלקוח הבא...

נערך לאחרונה ב:

דסי גולדברג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מעצבת בחברת מטבחים אמנם מנוסה ויכולה לתת תכנית טובה,
אך שימי לב שהיא תתן לך ב15 דק' תכנית בלי לדעת את הצרכים שלך, החיים שלך במטבח, מס' הילדים, מקומות ישיבה וכו'

מעצבת פנים תבדוק קודם מהם הרצונות שלך, הצרכים, ולפי זה תבצע כמה סקיצות ותשנה בהתאם לחוות דעתך, תשחק עם צבעים חומרים ותאורה.

ההמלצה היא לבדוק מה חשוב לך כשאת עושה מטבח חדש שעלותו מרובה, האם להוסיף עוד סכום בשביל מטבח פרקטי ומושלם או מספיק לך מטבח עם תכנון מעצבת מטבחים...

בהצלחה

עיצוב מטבחים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
השקעה בתכנון מטבח (מתחיל ב 1500 ש"ח) אצל מעצב/ת מטבחים מטעמכם מחזירה את עצמה בכפלים.
בטווח הקצר - מורידה את עלות המטבח על ידי תכנון חכם. וכשתגיעו לנגר/חברת מטבחים עם תוכניות מסודרות תוכלו להשוות מחירים ולקבל מחיר תחרותי. כשהם מכינים לכם את התוכניות "בחינם" אתם לקוחות שבויים, והמחיר בהתאם.
בטווח הארוך - מקבלים מטבח נוח שחוסך חצי מהזמן והכוחות שמשקיעים בעבודה במטבח.

דניאלה פ

משתמש רשום
שימי לב שהתגובות שקבלת הם ממעצבות מטבחים כך שכמובן שזה מה שיענו לך ודעתן משוחדת.
בחברות מטבחים בדרכ פגישת ייעוץ היא כשעתיים פגישה כך שזה לא שרטוט של 15 דקות וגם שם את יכולה להחליט ולהתלבט ולהוסיף הערות עד שמוצא חן בעיניך.
וגם ללכת לכמה חברות עד שתקבלי את ההצעה שתמצא חן בעיניך אמנם יותר טרחה אבל שווה לפעמים.
אף מעצבת טובה לא תיקח לך 1,500 ש''ח על עיצוב מטבח.
ותעשי חשבון מה עדיף לך עוד השקעה במטבח או קצת טרחה.
אפשר לקבל המון מידע מפרוג, גוגל , התייעצות עם חברות/משפחה ששיפצו לאחרונה ולגבש לעצמך מה חשוב לך וככה להגיע לחברת המטבחים מוכנה ולחסוך את הכסף של המעצבת.

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
שימי לב שהתגובות שקבלת הם ממעצבות מטבחים
נראה לי שהיא התכוונה לקבל חוות דעת מקצועית בעניין

צודקת

וגם שם את יכולה להחליט ולהתלבט ולהוסיף הערות עד שמוצא חן בעיניך.
וגם ללכת לכמה חברות עד שתקבלי את ההצעה שתמצא חן בעיניך אמנם יותר טרחה אבל שווה לפעמים
אפשר לקבל המון מידע מפרוג, גוגל , התייעצות עם חברות/משפחה ששיפצו לאחרונה ולגבש לעצמך מה חשוב לך וככה להגיע לחברת המטבחים מוכנה ולחסוך את הכסף של המעצבת.
אשמח לראות אח"כ את המטבח
לשמוע מה המחיר שהוא עלה
ומה כללה הטרחה

@דניאלה פ
את מדברת מנסיון?

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
השאלה אם לא משלמים את ה'הפרש' אצל האדריכלית?
במקרים שאני הייתי מעורבת ב"ה הצלחנו להשיג מחירים שכיסו את התשלום שלי.
כמובן שזה מבחינתי סוג של מאמץ בהתרוצצות מול החברות-ויש הרבה מעצבות טובות שעושות את העבודה נאמנה.
וחוץ מהמחיר יש את התועלת-כשלקוח מגיע למעצבת הוא לא מגיע בגלל מחיר...יש לו עוד שיקולים.
לא באתי לשכנע
איש הישר בעיניו יעשה
רק עניתי לשאלה הנשאלה
והעיקר-שיהיה בהצלחה!!!

מיכל רוזנוסר

0548476149
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עכשיו חסכתי ללקוחות ששינו מתוכנית חברת מטבחים.והעברתי אותם עם תוכנית הרבה יותר טובה להם.
15000 ש"ח- חיסכון
חוץ מהתוכנית שהיא הרבה יותר טובה,
וגם הפנתי אותם לקניית שיש חיפויים במחירים נוחים הרבה יותר.
ברור לי כמעט מכל פרוייקט כמעט. שמעצבת פנים חוסכת גם בחנויות שהיא מפנה ,ויודעת איפה משתלם.
וגם בקשרים עם נגרים טובים.
בהצלחה

דניאלה פ

משתמש רשום
השאלה האם הלקוח מעונין בחברת מטבחים או בנגר, נגר ברור שצריך מעצבת השאלה היא עד כמה מעצבת חוסכת אם הלקוח כן רוצה חברת מטבחים.

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
השאלה האם הלקוח מעונין בחברת מטבחים או בנגר, נגר ברור שצריך מעצבת השאלה היא עד כמה מעצבת חוסכת אם הלקוח כן רוצה חברת מטבחים.
לא ענית על השאלה

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בחברות מטבחים בדרכ פגישת ייעוץ היא כשעתיים פגישה כך שזה לא שרטוט של 15 דקות וגם שם את יכולה להחליט ולהתלבט ולהוסיף הערות עד שמוצא חן בעיניך.
מעצבת לא יושבת רק שעתיים על תוכנית , היא יושבת הרבה יותר.
מעצבת של חנות תשכנע אותך, ולקוח בלי ניסיון ייפול וישתכנע, ואח"כ יתחרט על זה שנים ארוכות.
המידע באינטרנט רובו - ממעצבים שלא מכירים את העולם שלנו וצרכיו.
מטבח, בד"כ כשעושים אותו סוף סוף, הוא מיועד ל20-30 שנה הבאות.
אלא, א"כ יש כסף מיותר להחליף אותו כל 5 שנים.
כשנופלים עם תכנון כזה נופלים ל20-30 שנים הבאות, בחדר הכי שימושי בבית!

דסי גולדברג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
שימי לב שהתגובות שקבלת הם ממעצבות מטבחים כך שכמובן שזה מה שיענו לך ודעתן משוחדת.
וגם ללכת לכמה חברות עד שתקבלי את ההצעה שתמצא חן בעיניך אמנם יותר טרחה אבל שווה לפעמים.
ותעשי חשבון מה עדיף לך עוד השקעה במטבח או קצת טרחה.
אני עכשיו חסכתי ללקוחות ששינו מתוכנית חברת מטבחים.והעברתי אותם עם תוכנית הרבה יותר טובה להם.
15000 ש"ח- חיסכון
חוץ מהתוכנית שהיא הרבה יותר טובה,
וגם הפנתי אותם לקניית שיש חיפויים במחירים נוחים הרבה יותר.
ברור לי כמעט מכל פרוייקט כמעט. שמעצבת פנים חוסכת גם בחנויות שהיא מפנה ,ויודעת איפה משתלם.
וגם בקשרים עם נגרים טובים.
בהצלחה
כמו שכותבת מיכל, המעצבות של חברת המטבחים והאולם תצוגה שלהן לא בחינם, אתה משלם על זה בעקיפין, במטבח היקר שהן מציעות לך.
זה כבר לא פעם ראשונה שאני עם לקוחות בחברת מטבחים, וראיתי את העיצוב שלהם בלי לדעת רקע של המשפחה וכו' חלילה בלי לזלזל בשום מעצבת זו הדרישה מהן, אני מכירה אישית מעצבת מקצועית שעבדה בחברת מטבחים ועזבה לאחר שהשקיעה מידיי ללקוחות... ולקח לה יותר זמן. היא הרגישה נקיפות מצפון על כל מטבח שישבה עליו כמה דקות.

לגבי מעצבות פנים פרטיות טובות ומקצועיות שעתיים זה קצת. המחשבה על ניצול כל פינה וחלל עם שילוב יופי ונוחות זה לא שרטוט + הדמיה ברגע.

חשוב לי להדגיש שכל מטבח שאני עושה אני מדגישה ללקוחה שהיא כביכול מקבלת מעצבת בחינם בחברת מטבחים וזה לשיקולה, אך לעצמי הייתי לוקחת מעצבת בלי שום ספק.

styehoshua

משתמש מקצוען
אני דוקה כלקוחה וכאחת שכן חושבת שחבל לקחת בעלי מקצוע ואני יכולה לעשות הכל לבד...;)
כן חושבת שבמקרה של מטבח זה משהו אחר שצריך ידע שאין לי ואני גם לא יודעות שצריך לחפש את זה.

נקודה חשובה שהתחדדה לי פה בפורום זה שיש הבדל בין התכנון הנכון לבין היופי.(ובמיוחד במטבח)
יש אדריכלים שיעזרו לך עם תוכנית בלי ללכת לחנויות וכו וזה ישפר לך את המטבח בהמון.
גם לענין הזה יש רמות יש תכנון ראשוני רק של איפה מקרר איפה כיורים וכו' ויש לרדת לפרטים כל ארון ומגירה.
ויש שלוקחים גם על איך לשלב את הצבעים ואם כיסא/שולחן מעוגל או קווים ישרים ואין לדבר סוף.

אני אישית שיפצתי בית מאד ישן ואדריכל תכנן אותו אבל לא סמכתי עליו כ"כ לגבי פרקטיות של מטבח פעיל וכשר.. לקחתי תמורת סכום של פחות מחצי ממה שכתוב פה לתת לי רק רעיונות איך להעמיד את המטבח אני אפילו לא נפגשתי עם האדריכלית, היא שלחה לי שאלון במייל עם שאלות של כן ולא לדברים שיש במיטבח כמו מדיח או שתיים ארונות לפסח מטבח פסח מקום לייבוש כלים ועוד המון שאלות, דיברתי איתה בטלפון והיא שלחה לי 4 אפשרויות עם פרוט של מה מה עדיף על מה ובמה.
בסוף... לא עשיתי אף אחת מהתכניות עשיתי איזה שילוב של מה שהיא אמרה למה שאני חושבת בהתחשב הרבה עם ההסבר שלה.
ברור שאת יכולה לעשות מטבח בלי אדריכלים אבל בהשקעה כזו גדולה כדאי שעין מקצועית חיצונית תנתח לך את התוכנית.

אילה זייברט

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מתוך עיסוק עם לקוחות שנים רבות ראיתי שרוב הלקוחות לא יודעים לקרוא את התוכנית כמו שצריך ולהבין אותה
איך יבינו בשעתיים את כל תוכנית המטבח
ומצד המעצבת האם לוקח למעצבת מקצועית שעתיים להכין תוכנית מטבח?
זה יכול לקרות רק כשיש דגמים מוכנים של מטבחים ואז חוזרים עליהם בשינויים קטנים
וכמובן שכל מטבח הוא שונה וכל לקוח בטוח שונה
ומי שעושה מטבח לבד ומקבצת רעיונות ממה שראתה במטבחים אחרים
תמיד תמצא רעיונות שלא ידעה עליהם וכן חשיבה על מרחקים ןפרקטיקה ששיכים למקצוע
ואין אותם למי שלא מתעסק בזה
אפילו לאדריכלית מנוסה יכולות להיות טעויות אבל לפחות לא טעויות גסות
אדריכלית מקצועית גם תדריך אותך למלא דף ובו כל מה שתרצי לשים במטבח
ותתכנן לך באישי היא תלווה אותך לאורך כל הדרך ותפתור לך בעיות שצצו באמצע
ותאמיני לי אין שיפוץ בלי הפתעות אף פעם לא תוכלי לדעת מה יש מתחת לריצוף עד שתרימי אותו
היו לי לקוחות שהתחילו לבד ופנו אלי באמצע ואמרו לי עכשיו אני ישנה בלילה
השרות הזה עורך זמן רב מאד (הרבה יותר משעתיים והייתי אומרת לפעמים גם יותר משבועיים)
אבל הוא שווה כל שקל והרבה רוגע נפשי
בהצלחה רבה

Prestigious

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בסופו של דבר לחברת מטבחים יש אינטרס למכור
ולמעצבת מטבחים יש אינטרס למלא את הרצון שלכם ולעשות לכם הכי טוב כדי לבנות את שמה הטוב ( בין השאר) לכן נראה לי אין השוואה בין שרות של שעתיים בחברת מטבחים לשלל אופציות וירידה לפרטים של מעצבת פנים

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
בסופו של דבר לחברת מטבחים יש אינטרס למכור
ולמעצבת מטבחים יש אינטרס למלא את הרצון שלכם ולעשות לכם הכי טוב כדי לבנות את שמה הטוב ( בין השאר) לכן נראה לי אין השוואה בין שרות של שעתיים בחברת מטבחים לשלל אופציות וירידה לפרטים של מעצבת פנים
כל מילה!!

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני אמנם אדריכלית. אבל לא מתעסקת בעיצוב ובמטבחים.
באה לשתף דווקא מכוון שלי כרוכשת מטבח בתקופה זו.

ישבתי עם שלוש חברות מטבחים, כשעתיים עם כל חברה.
מי שחושבת שבפרק זמן כזה היא תקבל יעוץ מקצועי תואם את הצרכים שלה משלה את עצמה.
בשעתיים בקושי הספיקו לבנות את המטבח כפי שאני תכננתי אותו ולתת לי הצעת מחיר. שאלות שבאתי אתן פתוחות וחשבתי אולי יעזרו לי מנסיונן. נותרו פתוחות ונתתי להן בסוף תשובות בעצמי, או בעזרה מקולגות (מטבע הדברים יש לי חברות רבות בעולם העיצוב)
שלא תחשבו, קבלתי שרות מעולה מהחברות והייתי מאד מרוצה ואף סגרתי עם אחת החברות.
אבל היעוץ היה משלים לגמרי. צריך לבא עם תכנון עקרוני בראש. באולם התצוגה המקסימום שעוזרים זה איפה כדאי ארון/ מגרה ואיזה מנגנון מומלץ בקלפה.

מי שרוצה חבילת תכנון מינימלית אני ממליצה לקחת מעצבת לפחות לתכנון עקרוני איפה יעמוד כל דבר (פינת אוכל, מקרר, כיריים, כיורים וכו') ואז את פריסות הנגרות לבצע אצל חברת המטבחים וגם פה לקוות לפול על אנשי מקצוע טובים. ולדעת גם לסנן ממה שאומרים לך מה נכון ומתאים לגבייך ומה פחות.
מעצבת טובה תעלה בפניך 5-10 אופציות עד שתגיעו אל האחת שמתאימה לך. בחברת מטבחים אחרי 10 דקות מחליטים על כוון ולפיו מפרטים תכניות לביצוע (וזה ממלא את כל השעתיים) זה פשוט דילוג על חלק הארי שבתכנון המטבח. לצערי את המשפט האחרון רק מי שכבר נמצא בלב התהליך מבין, אבל כדאי מאד מאד לקחת לתשומת לב.

מיכל רוזנוסר

0548476149
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מטבח עולה כ"כ יקר. והוא החלק הכי שימושי ומחייב תכנון בבית.
חבל על שגיאות שנעשות גם מבחנת תכנון וגם מבחינת ניצול מקום.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה