כמה מרחיקים? וכמה העובי של ראש המיטה?לנו יש כזה דבר והרחקנו את הראש מיטה מהקיר ועשינו וילון לאורך כל הקיר
מי יודעת?
כמה מרחיקים? וכמה העובי של ראש המיטה?לנו יש כזה דבר והרחקנו את הראש מיטה מהקיר ועשינו וילון לאורך כל הקיר
זה הכי פחות שאפשרי או שאפשר פחות?אנחנו בסוף הרחקנו את המיטה מהחלון 12-13 סנט'
קיבלתי את התמונות עדיין רלוונטי בשבילך? @נעמה פר
BK0534111945 שטרודל גימייל
התמונה כאן צולמה בבית או שזה מאלי אקספרס?נראה לי שזה הפתרון האידאלי
כך לא יבלוט מיקום החלון
תרשי לי להציע לך וילון מתאים [לדעתי]?
וילון שאני מאוד אוהבת
גם יסתיר את החלון וגם מתאים לאורך כל הקיר
87.99₪ 43% OFF|יפני רומנטית Blackout וילון לסלון בנות שינה Blackout וילונות עבור חלון וילונות מסיבת טול וילונות פנלים|וילונות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
יש פתרון גם לראש מיטה שמחובר לקיר?
מאליאקספרס. ידוע לי על כמה מכאן שרכשו את הווילון הזה, חבל שלא חוזרים לעדכן איך נראה....התמונה כאן צולמה בבית או שזה מאלי אקספרס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: