עיצוב דמות לסרט אנימציה

שולמית 30

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
:) רש"י, נדמה לי שאבימי הקדים אותך עם ההמצאה הזאת,
יש עוד הרבה פרטים אבל אין לי זמן כרגע מדי להרחיב, וגם מעדיפים לשמור את הרוב בסוד בשלבים ראשונים. הנה פרט- זה היה למה שנקרא דראפט\סקיצה , זה תחרות כזאת של תסריטים לסרטים מצויירים שהזוכים מקבלים מילגה של 40,000 שקל להמשיך לפתח את הסרט שלהם. זה תחרות שיש פעם בשנה, זאת השנה השלישית. אגב שנה שעברה הפרוייקט שעשיתי לו קונקספט זכה בפרס של ה40 אלף (!) ,
משהו על השואה,
הנה צילום מהאתר שלי shaullevine.com של מה שעשיתי לזה-
צפה בקובץ המצורף 310047
העיצוב של הילד קצת לוקה בחסר, זה נעשה בזמן קצר, נדמה לי סה"כ יומיים או שלושה לכל העסק, חבל לי שלא עשיתי את זה יותר יפה. בפרט כל החלק של הרגלים הרזות מדי.
וואו!! אין מילים...

שאול יצחק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
וואו!! אין מילים...
כן, החלק הכי מעניין זה,
שמסיבה לא ברורה לא חשבתי לדחוף את הפרט הזה שזה זכה בשום מקום,
עד שלא פנו אלי עכשיו מסטודיו אחר לעשות שוב קונספט לתחרות הזאת של דראפט סקיצה, למרסל הזה.
המזכירה שם כשהיא התקשרה אלי שאלה אותי "אתה מכיר מה זה דראפט סקיצה?",
אז אמרתי לה "לא ממש"
רק אחרי כמה ימים קלטתי שזה בעצם מה שזכינו בו שנה שעברה אז כתבתי להם "אהה, בעצם דראפט סקיצה זה מה שזכיתי בו שנה שעברה! בטח שאני מכיר."
:)
וחזרתי מייד לאתר שלי להוסיף שם את הפרט שזה זכה בפרס.
כנראה אני צריך להשתפר בחלק השיווקי שלי משהו. גם לא ידעתי שהתחרות ההיא היתה נקראת דראפט\סקיצה.

שאול יצחק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מהמם מהמם מהמם!
מ-ה-ה-ה-המם!
דוז פואה!(כבר לא 0..) מאניפיק!
:)
באמת כל הכבוד נראה נהדר.
עשית שם עיצובים נוספים אני מניחה ,חוץ ממנו לא?
אני רואה שם עוד משהו רע מעופף..
(שונאת חרקים, הרגתי מרסל אחד כבר היום..)
שתף:)
היה רק הרבה גרסאות של מרסל, בהתחלה עשיתי אותו שמן עם לסת תחתונה מודגשת, כי חשבתי שהם רוצים אותו יותר עם אגו מנופח כזה, אז הם אמרו שרוצים טבע של פחדן, עם התנהלות מדומה של טבע מנופח. אבל זה לא שווה שיתוף, סתם סקיצות גסות.

ronitg

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
:) רש"י, נדמה לי שאבימי הקדים אותך עם ההמצאה הזאת,
יש עוד הרבה פרטים אבל אין לי זמן כרגע מדי להרחיב, וגם מעדיפים לשמור את הרוב בסוד בשלבים ראשונים. הנה פרט- זה היה למה שנקרא דראפט\סקיצה , זה תחרות כזאת של תסריטים לסרטים מצויירים שהזוכים מקבלים מילגה של 40,000 שקל להמשיך לפתח את הסרט שלהם. זה תחרות שיש פעם בשנה, זאת השנה השלישית. אגב שנה שעברה הפרוייקט שעשיתי לו קונקספט זכה בפרס של ה40 אלף (!) ,
משהו על השואה,
הנה צילום מהאתר שלי shaullevine.com של מה שעשיתי לזה-
צפה בקובץ המצורף 310047
העיצוב של הילד קצת לוקה בחסר, זה נעשה בזמן קצר, נדמה לי סה"כ יומיים או שלושה לכל העסק, חבל לי שלא עשיתי את זה יותר יפה. בפרט כל החלק של הרגלים הרזות מדי, אבל לומדים מתקדמים, אני מרגיש שלמדתי והתקדמתי המון בשנתיים האחרונות.

דבר ראשון זה מדהים
לא הבנתי כמה דברים:
1. אם זכיתם בתחרות, אתה לא אמור להמשיך איתם לצייר את הסרט?
2. הרקע של מחנה בשואה - מישו אחר צייר ואתה צבעת?
3. בסרט, אמורות להיות דמויות בסגנון האיור הזה, על רקע בסגנון של הציור של המחנה השמדה? (כי אם כן, זה מהמם)

שוב, מהמם!

שאול יצחק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
דבר ראשון זה מדהים
לא הבנתי כמה דברים:
1. אם זכיתם בתחרות, אתה לא אמור להמשיך איתם לצייר את הסרט?
2. הרקע של מחנה בשואה - מישו אחר צייר ואתה צבעת?
3. בסרט, אמורות להיות דמויות בסגנון האיור הזה, על רקע בסגנון של הציור של המחנה השמדה? (כי אם כן, זה מהמם)

שוב, מהמם!
1. לאו דווקא. תלוי בהם. גם לדעתי הם תקועים עדיין בשלב המימון.
2. מישהו אחר צייר, אבל הם לא אהבו את איך שהוא צבע את זה, זה היה כזה מדי טכני כזה ורצו משהו עם אווירה, אז ביקשו שאשתמש בקווים השחור לבן, (פשוט עברתי שוב על הקווים העיקריים של הפרספקטיבה בשכבה נפרדת ממעל) אבל שאצבע הכל מחדש. וצבעתי. אני מאוד אוהב את מה שיצא אחרי הצביעה, גם הם מאוד אהבו, יש לזה אווירה מיוחדת לדעתי.
3. לאו דווקא, הרעיון של קונספט ארט, בפרט קונספט ארט ראשוני, זה רק להעביר וויזואלית את הרעיון ואיזה אווירה מסויימת, בדרך כלל כדי להראות למשקיעים ולהתניע את הפרוייקט, ואח"כ מפתחים את זה עוד ועוד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה