והתורשה עוברת דרך הבנות.עיוורון צבעים יושב על כרומוזום X, ולכן רוב עוורי הצבעים הם גברים.
שיקול כשרוצים להתחתן עם בת לעוור צבעים (הילדים שלה יכולים לקבל את זה).
והתורשה עוברת דרך הבנות.עיוורון צבעים יושב על כרומוזום X, ולכן רוב עוורי הצבעים הם גברים.
בעיקר אבל לא רק.מופיע רק אצל בנים
השכיחות שלו אצל נשים נמוכה הרבה יותר משום שהגֶן הפגום שגורם לעיוורון צבעים נמצא על כרומוזום X, כך שגֶן תקין בכרומוזום ה-X השני שלהן יכול לפצות על הגֶן הפגום. לגברים אין עוד כרומוזום X, כך שאצלם די בעותק אחד של הגֶן הפגום כדי ללקות בעיוורון צבעים.
1. אני חושבת שיש תחומי רפואה שכן אפשר (אם אני לא טועה אני מכירה רופא שהוא עיוור צבעים) וגם יכול להיות מה רמת העיוורון.אני חושבת שכן מפריע לו לפעמים שיש תחומים שלא יכול היה ללמוד( לטענתו לא היה יכול להיות רופא למשל)
אבל לא צריך טיפול נכון?קצת כן.
@עדיה שיר זה לא באמת מפריע בחיי היום יום (רק שתלדי תכיני לשאר הילדים בגדים שלא ילביש בלי קשר...)
ועוד דבר מרגיע- זה בד''כ תורשתי- ברמות שונות
אבל לילדים שלו לא אמור להיות.
וזה לא שהוא לא רואה את הצבע של הפנים
יש צבעים שהם רואים אותם אותו דבר לדוגמא ירוק- חום כחול-סגול ועוד...
לא כל הגברים הם עיוורי צבעים?
זה שרואים את הירוק רק לא יודעים להגדיר אם זה ירוק-תפוח, ירוק-דשא, ירוק-בקבוק, ירוק-מנטה, ירוק-עובש או עוד איזה כמה גוונים של ירוק שהנשים המציאו לא הופך אותם לעיוורי צבעים.זה ידוע שהגברים הם עיוורי צבעים.לא?
אבל זה שכל בורדו, כתום הופך לאדום - זה כבר כן.זה שרואים את הירוק רק לא יודעים להגדיר אם זה ירוק-תפוח, ירוק-דשא, ירוק-בקבוק, ירוק-מנטה, ירוק-עובש או עוד איזה כמה גוונים של ירוק שהנשים המציאו לא הופך אותם לעיוורי צבעים.
אין טיפול.אבל לא צריך טיפול נכון?
גברים לא עיוורי צבעים, הם פשוט לא מבינים את השפה הנשית שהמציאה צבעים חדשים...זה ידוע שהגברים הם עיוורי צבעים.לא?
הם תמיד יגידו שסגול זה ורוד וצהוב זה ירוק חחחח
ירוק פרוגגברים לא עיוורי צבעים, הם פשוט לא מבינים את השפה הנשית שהמציאה צבעים חדשים...
ירוק
ירוק זית
ירוק עלה
ירוק דשא
ירוק עדין
ירוק טו מאצ'
ירוק יפה
ירוק @טאבו ...ירוק פרוג
בנתיים נמשיך עם החיים ככהאין טיפול.
לחלק מהלקויות יש משקפיים שאמורות לסייע, אפשר לרכוש בארה"ב. לא יודעת אם זה באמת עוזר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: