נכון, כמעט הכל, וזה השאיפה שלנו!!!רגע,, זה נראה מדהים,
בעצם כל הדברים שעד עכשיו היו חייבים את תג אפשר עכשיו באינדזיין?
עובדים עכשיו על החלקים הנותרים - חלונית שיתריע על התאמת הקישורים בעמוד; שבעז"ה יצא בעתיד הקרוב.
זה באמת עידן חדש לאינדיזיין!!!
נכון, כמעט הכל, וזה השאיפה שלנו!!!רגע,, זה נראה מדהים,
בעצם כל הדברים שעד עכשיו היו חייבים את תג אפשר עכשיו באינדזיין?
שאלתי ולא נעניתי.נכון, כמעט הכל, וזה השאיפה שלנו!!!
עובדים עכשיו על החלקים הנותרים - חלונית שיתריע על התאמת הקישורים בעמוד; שבעז"ה יצא בעתיד הקרוב.
זה באמת עידן חדש לאינדיזיין!!!
התוסף "צורת הדף" כשמו כן הוא - הוא לעימוד מורכב עם צורת הדף תורני עם ברך וכו'.שאלתי ולא נעניתי.
האם זה דווקא לעימוד שצריך ברך, או מתאים לכל רב טקסט.
איך יעבדו הקישורים בין טקסט לטקסט?
למשל הוא ידע לזהות אם דיבור המתחיל בטקסט אחד נמצא גם בשני וכו'?
ויתאים גם לעימוד רב טקסט שאינו צורת הדף?התוסף "צורת הדף" כשמו כן הוא - הוא לעימוד מורכב עם צורת הדף תורני עם ברך וכו'.
החלק של הקישורים בין טקסטים הוא משהו נפרד שעובדים עליו, ויצא בקרוב אי"ה.
בשביל זה לא צריך תוסף, אפשר בקלות לעשות באינדיזיין בלי תוסףויתאים גם לעימוד רב טקסט שאינו צורת הדף?
את זה הבנתי,בשביל זה לא צריך תוסף, אפשר בקלות לעשות באינדיזיין בלי תוסף
לעומת זאת לעשות ברך, אף שאפשר לעשות גם כן בלי תוסף, התוסף מאד מאד עוזר ומקצר תהליכים
(לא יצא לי להתנסות בתוסף - רק לראות את הסרטון, אך לפי הסרטון זה נראה הרבה יותר קל ומהיר מאשר לעשות ידני - למרות שעשיתי ידני כמה פעמים בעבר והיה בסדר גמור, וגם רווחי מאד, אבל אם היה לי את התוסף הזה אז, העבודה כנראה הייתה הרבה יותר מהירה - וכנראה גם הרבה יותר רווחית)
לקח לי 12 שניות לשנות את הגודל של הטקסט הראשי של כל הארבע מאות עמודים עם ctrl+>
וברע"ב לקח כ-38 שניות.
שיניתי את הגודל של הברטונרא דרך הסגנון - לקח 9 שניות השינוי ועוד 4 שניות שהמחשב היה תקוע (יותר נכון האינדיזיין - בשאר התוכנות היה ניתן להשתמש)
אני לא חושב שזה נחשב הרבה זמן בשביל 400 עמודים
ובסגנונות כמה זמן?ctrl...
אותו הדבר בול... זה קשור לזה שיש לי גירסה 13.0 ולא 13.1?ובסגנונות כמה זמן?
איזה גירסה של אינדיזיין ושל Windows יש לך?אותו הדבר בול... זה קשור לזה שיש לי גירסה 13.0 ולא 13.1?
רכשתי את הסקריפט לפני כמה ימים והוא מדהים ביותר. אבל הלילה זכיתי לקבל את העדכון הנוסף, וניתן לומר שנפל היום דבר בקרב המעמדים.
אני מודה ומתוודה שלא האמנתי שזה אפשרי בכלל, אבל בהחלט אפשר לומר בפעם ראשונה שקם מתחרה לתג, זה אמנם דורש עדיין מעט שיפורים ובעיקר יש צורך בחלונית שמתריעה על הקישורים. אבל בעקרון יש כאן דבר ענק ששווה כל שקל שמושקע בו.
אין בפי מילים איך להודות לר' יהודה על ההשקעה העצומה והמחשבה על כל הפרטים, כדי להגיע ליום הזה, וכפי היכרותי בינתיים, אני בטוח שעוד ידו נטויה וצפויות הפתעות...
הרבה הצלחה לכולנו, הצלחתך היא הצלחת כולנו!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: