גם עם חלונות?מניסיוני, כל זמן שיש רק טור אחד לכל מסגרת, אינדיזיין עובד מהר.
אם בשיטת Drop Caps אז כןגם עם חלונות?
אתה מתכוון לחלון?יוזמה מהממת וברוכה וביצוע מרהיב.
טוב שיש למי לפנות לשיפורי תכנות...
תגיד- מה דעתך גם לסדר שיהיה אפשר להגדיל את המילה הראשונה ולהכניס במקביל את שתי השורות הראשונות באותה תיבה כנ"ל?...צפה בקובץ המצורף 364482
כמענה לשאלת @חגי פאהן, עשיתי קובץ ניסוי - יש בו 401 עמודים, בכל עמוד 5 טקסטים, כמעט הכל מְנוּקָד, עם grep styles ועוד...
מצורף הדגמה כמה זמן פעולת הסקריפט לוקח...
וגם הקובץ אינדיזיין עצמו [לא למחשבים חלשים...]!!!
זה עמוד 10 מתוך 401...
צפה בקובץ המצורף 362847
אני עובד על נייד פחות חזק, וזה די מהר [כמו שרואים בג'יפ]...המחשב שלי די חזק, i7 דור שביעי, 16 ג'יגה רם וכונן SSD עם כרטיס מסך ג'יפורס 4GB, וכל שינוי הכי קל תוקע את המחשב חזק....
אתה מתכוון לחלון?
יש שתי שיטות איך לעשות את זה, ויש לזה סקריפטים לרחצה...
יש לי סקריפט כאן שעושהו בלחיצה אחד [ללא צורך להכין סגנון תו ידני].
וכמעט שכחתי - תכבה את ה-preflight panel [זה שבודק את המסמך לכל מיני בעיות אחרי כל שינוי קטן]...המחשב שלי די חזק, i7 דור שביעי, 16 ג'יגה רם וכונן SSD עם כרטיס מסך ג'יפורס 4GB, וכל שינוי הכי קל תוקע את המחשב חזק....
אות פתיח.באיזה שיטה עובד הסקריפט? אובייקט מעוגן? חלון לבן?
בדקתי אצלי במחשב הנייד, ASUS עם מעבד i7, זיכרון ראם חצי משלך (8 ג"ב), והקובץ רץ מהר.אני עובד על נייד פחות חזק, וזה די מהר [כמו שרואים בג'יפ]...
אה, אולי כי יש לי מקבוק פרו של אפל?
או אולי אין לך הגופנים שהשתמשתי במסמך.
בכל אופן, הקובץ הנ"ל הוא דוגמא קיצוני, כי בפרויקט אמיתי, אפשר לעשות כל פרק שרשור נפרד, ובלי כ"כ הרבה ניקוד, וממילא לא יהיה כ"כ כבד. ואפ"ה זה עבד די מהר אצלי על מקבוק פרו עם מעבד i7, ראם 16 ג'יגה.
וואו! שימחת אותי...בדקתי אצלי במחשב הנייד, ASUS עם מעבד i7, זיכרון ראם חצי משלך (8 ג"ב), והקובץ רץ מהר.
עשיתי חיפוש והחלפה בטקסט הראשי של כל השווא בראש מילה לשווא נע, לקח לו 2 שניות גג להחליף הכל.
כמו כן מחקתי קטעים בתחילת המסמך וזה נמחק מהר מאד
בלי לתקוע את התוכנה לשנייה
וואו! שימחת אותי...
מעניין מה קרה למחשב החזק של @צח מלול...
@אברהם ג״כ לא עובד על מק...יש לי מעבד של אינטל, ואני לא עובד על מאק. יכול להיות שפה הבעיה?
@אברהם ג״כ לא עובד על מק...
לקח לי 12 שניות לשנות את הגודל של הטקסט הראשי של כל הארבע מאות עמודים עם ctrl+>יש לכם מושג מה הבעיה? כיביתי את הפריפלייט... גם שאתה מסמן את כל הטקסט ועושה הקטנה או הגדלה, זה מבצע הכל מהר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: