אני כבר מזמן טוען שיש הרבה דברים שבאינדיזיין הרבה יותר קל!נכתב ע"י ישראלה;792333:אם יש לך אינדיזיין CS5, שם כבר יש את האפשרות הזו.
אז אפשרות נוספת מעבר לנכתב למעלה,
זה לעשות את זה שם, והעתק-הדבק לאילוסטריטור...
אני כבר מזמן טוען שיש הרבה דברים שבאינדיזיין הרבה יותר קל!נכתב ע"י ישראלה;792333:אם יש לך אינדיזיין CS5, שם כבר יש את האפשרות הזו.
אז אפשרות נוספת מעבר לנכתב למעלה,
זה לעשות את זה שם, והעתק-הדבק לאילוסטריטור...
תודה רבה רבה, שמרתי וזה יהיה לי מאד שימושי. למרות שאין לי מושג בכלל מה זה סקריפט ואיך יוצרים אותו ומה עושים בו -עשיתי לפי ההסבר והצלחתי!נכתב ע"י צילומית;792301:בבקשה!
סקריפט לפינות בודדות מעוגלות .תשמרו בתקיה כלשהי ותחלצו אותו.
שברתי תראש [תכסא]על זה 5 שעות בשבוע שעבר....
בוחרים את הנקודות עם החץ הלבן והולכים ל:
file-scripts-other script-
לבחור את החלק שחילצתם ולהגדיר בכמה אתם רוצים לעגל.
בהצלחה! תהנו!
אם חסכתי למישהי 5 שעות דיינו
נכתב ע"י איש תם;792782:
הכל טוב ויפה, הכל נחמד..נכתב ע"י איש תם;792782:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: