אבל מה מגדירים שם בצג? יש כל מיני כפתורים עם חיצים, מה זה?שמים את אחד החוטים בתוך המכשיר ומחברים לחשמל
חוץ מהחיצים יש עוד שני כפתורים לוחצים לוחצים על התחתון ואז המכשיר מתחיל להתחמם והמעלות על הצג עולות שזה מגיע ל200 מעלות בערך הוא מסמן אור ירוק ואז שממים את החוט למעלה ולוחצים על הכפתור התחתון (לא מהחיצים) ואז הוא שואב את החוט פנימה ואפשר להתחיל לעבודאבל מה מגדירים שם בצג? יש כל מיני כפתורים עם חיצים, מה זה?
צריך להחזיק בלחיצה כל הזמן? או שמספיק ללחוץ פעם אחת ולחכות שיתחמם?לוחצים על התחתון ואז המכשיר מתחיל להתחמם
היה לנו עם הוראות בעברית וזה לא ממש עזרההוראות באנגלית
איך?אבל אחרי מלא ניסיונות זה עבד פתאום...
לחיצה פעם אחת ולתת להעלות את המעלות לבד עד שהוא נהיה ירוקצריך להחזיק בלחיצה כל הזמן? או שמספיק ללחוץ פעם אחת ולחכות שיתחמם?
כשאני לוחצת על הכפתור הוא עומד על 157
וכשאני לא לוחצת הוא מתזז בין 70 ל74, מה זה אומר?
לחיצה פעם אחת ולתת להעלות את המעלות לבד עד שהוא נהיה ירוק
ואח"כ לחיצה ממושכת כדי לעבוד עם העט
לפי מה שהבנתי זה עומד על pla, ואז אני לוחצת פעם אחת על הכפתור התחתון ומחכה שהמעלות יעלו, זה מה שעשיתי והצג כל הזמן תיזז בין 70 ל 74, ואם לחצתי לחיצה ממושכת על הכפתור הוא עמד בין 165 ל167, אך שעות הוא לא התקדם עד שהתייאשתי וניתקתי, כמה זמן הוא אמור להגיע למעלות הרצויות?את צריכה שזה יעמוד על pla
מחכה שזה יעלה עד 200-210
ואז מכניסה חוט, ולוחצת לשאיבה פנימה, וזה מתיך אותו החוצה.
מה המס' שלהם?גם אני התאכזבתי
המעלות הגיעו ל200 אחרי המתנה ארוכה, הכנסתי חוט
ולחצתי על הכפתור, ולא נהיה כלום, הוא לא משך אותו ולא יצא כלום.
מקוה שיהיה מענה בשירות לקוחות
מה שלום העט כיום?גם אנחנו קצת הסתבכנו עם זה,
עד ששמנו לב שבקופסה כתוב שהשנאי צריך להיות בעוצמה של 2A (2 אמפר),
ואנחנו ניסינו עם שנאי סטנדרטי של 1A... (פשוט לא היה לו כח...)
אז חיברנו שנאי מתאים והכל זרם...
לדעתי לא שווה, סתם שוכב לנו בארון...מה שלום העט כיום?
יש שוב מכירה ותוהה אם שווה (יש לנו מלאי חוטים)
תודה רבה!לדעתי לא שווה, סתם שוכב לנו בארון...
חייבים 2 אמפר רק כך זה יעבוד, חפשי במקום אחר.מישהו יודע מה אומר מתאם של 2 אמפר?
יש לי מתאם סטנדרטי של USB, בטמבור אמרו שאין להם משהו יותר מזה וזה קצת פחות מ2 אמפר.
מתחמם לי עד 170 ואז מפסיק ועובר להראות PLA כל פעם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: