אפשר בבקשה לקבל קישור?יש אפשרות להזמין בעליאקספרס (עטיפות מותאם אישית) ולשלוח למוכר את הקובץ
תודה רבה
אפשר בבקשה לקבל קישור?יש אפשרות להזמין בעליאקספרס (עטיפות מותאם אישית) ולשלוח למוכר את הקובץ
זה מיוחד !!
את מחפשת עיצוב מסוים?זה מיוחד !!
אפשר עוד בסגנון בצבעי פסטל/צבעי מים?
כרומוזה יצירות מדהימות!!!!!!!!
על איזה דף אמורים להדפיס?
אני לא העני אבל ניסיתי בשביל הכיף...העני. אפשר בבקשה עטיפה עם עפרונות עם השם Tamar??? אבל שהתמר יהיה בצד. בכריכה.
ושוב אלפי תודןת
אפשר קישור?יש אפשרות להזמין בעליאקספרס (עטיפות מותאם אישית) ולשלוח למוכר את הקובץ
על הנדנדה?
הבנתי אותך@ה. בקר
את אלופה אין דברים כאלו!
רק סתם הערה קטנה שנראה לי יכולה מאוד לשדרג את כל העטיפות-
כל דוגמא לדעתי מאוד יפה לעשות-
שיהיה 2 דגמים אחד דגם למחברות,
והשיני לספרים אותו סוג דגם שיהיה ''סט'' -שכל הדוגמא בקטן, מפוזר שווה על כל הדף..
בעצם, כמו העטיפות הנמכרות בחנויות, יש את הדגם ה''ראשי'' שזה למחברות- (שהן כולן גודל שווה)
ויש את הגלילים שזה דוגמא מפוזרת פחות או יותר לכל אורך הגליל,
כדי שבעטיפת הספרים, תהיה אחידות,
ושלא יצטרכו להסתבך שעות עם התאמת הדוגמא לכל ספר...
מקווה שהובנתי נכון...
ואין עלייך! תמשיכי לעשות חיל
כןעל הנדנדה?
הבנתי אותך
אבל בואי, כל מה שכאן זה בהתנדבות
אני שמה פרומפט ומה שזה נותן- נותן. להתחיל להתעסק עם זה יותר מדי זה כבר לא משהו שאוכל להביא בהתנדבות.
cute retro style fury teddy bear wearing a light blue shirt and a dark blue large bow tied around its neckכן
איך את עושה כזה דובי מתוק?
יצאו לי מכוערים זוועה!
מסכימה לכתוב כאן מה כתבת לו?
תודה ענקית!!!!
אם כבר הקפיצו את ההודעה שלך...העני. אפשר בבקשה עטיפה עם עפרונות עם השם Tamar??? אבל שהתמר יהיה בצד. בכריכה.
ושוב אלפי תודןת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: