WOW!!!נמחק לי שני הקבצים האלו מההודעה הקודמת צפה בקובץ המצורף 1727473צפה בקובץ המצורף 1727474
שתיהם מושלמים תודה רבה רבה עזרת לי מאד!!
WOW!!!נמחק לי שני הקבצים האלו מההודעה הקודמת צפה בקובץ המצורף 1727473צפה בקובץ המצורף 1727474
בכיףףף!!!!WOW!!!
שתיהם מושלמים תודה רבה רבה עזרת לי מאד!!
וואיי הני את פשוט אלופה!!!!אז ניסיתי
אבל הבינה לא שיתפה איתי פעולה כך שלא הגעתי למשהו שהוא ממש סט, אבל אולי בכל זאת משהו מאלו ימצא חן בעיני הבת שלך
צפה בקובץ המצורף 1727395
הבת שלי באמת מעדיפה אם תוכלי לכתוב בצד ימין במקום אדידס המחובר Mali מחוברהי
בעקרון בכתב המחובר בקובץ כתוב שירה שינתי עכשיו לאדידס אם את רוצה לכתוב משהו אחר בכיף צפה בקובץ המצורף 1727445
צפה בקובץ המצורף 1727446לגבי הספרים תגידי לי אם כזה סגנון התכוונת צפה בקובץ המצורף 1727449צפה בקובץ המצורף 1727450ואם את רוצה לשנות צבעים של כיתוב או משהו כזה בכיףף
ביקשתי לבבות חלולים אבל לא נתן לי. אין לי עוד זמן להשקיע בזה.....ישבתי על זה המון זמן אתמול עד שקיבלתי מה שהעליתי. המון נסיונות שלא הצליחו כי הבינה לא הקשיבה ליוואיי הני את פשוט אלופה!!!!
זה מהמם! אולי את יכולה באילו להקטין הכל קצת? ומה את אומרת יותר יפה לבבות כאלה או לבבות חלולים כמו הילקוט?
אז מה מבקשים למחברת?מחברת זה קצת יותר מ A4
ספרים משתנה לפי גודל ספר. מגדירים הדפסה לגודל הרצוי
מה המידה של רבע גליון?כן
אולי לאטלס רק לא
זו לא ילדה של AI נכון? ניתן להדפיס?משה חמוד לילדת בית ספר בכיתות נמוכות, למחברות [מכיתה ג' כי קודם מקבלים עטיפות], ולספרים -
אפשר להוסיף שם על הלוח
צפה בקובץ המצורף 1728264צפה בקובץ המצורף 1728269
יש כאן דברים מטורפים!!
על זה ?הבת שלי באמת מעדיפה אם תוכלי לכתוב בצד ימין במקום אדידס המחובר Mali מחובר
אם לא קשה לך מאד נשמח תודה רבה!!!
זו בהחלט ילדה של AI. למה נראה לך שלא.זו לא ילדה של AI נכון? ניתן להדפיס?
לא עולה לי בראש בלי שיחזור על עצמו....יש כאן דברים מטורפים!!
הבת שלי ממש אהבה את זה
יש אפשרות גם לספרים אבל לא שיחזור על עצמו יותר מידי שלא יהיה מדי בלגן בעין, סט משלים אבל בקו נקי
המון תודות!!
עוד שאלה בכל העטיפות האלה מה עושים עם מדבקות
איפה ואיך אפשר לכתוב שם כיתה ומקצוע??
מה כולם עושות?
יש מצב למשהו??
כן תודה רבה רבה!!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: