יש את ילו פרינט שעושים מחיר טוב מכמות מסויימת.האם יש מישהי שהדפיסה במודיעין עילית, ויכולה לכתוב כמה עלה לה? תודה!
איזו עטיפה בחרתם?יש ילו פרינט שעושים מחיר טוב מכמות מסויימת.
אני מחפשת להצטרף עם משהי להדפיס שם.
אנחנו עושים לבד בליאונרדו.איזו עטיפה בחרתם?
לבן? לבת? כתה?
073-382-8286יש לכם כתובת מייל שלהם?
שאבדוק מולם מחיר וכו'
בד"כ כמות גדולה מתכוונים לאותו הקובץ
אבדוק
בלתק
הבת שלי הביאה מהקיטנה כרטיס מתוק עם "ציפי-פיצי המדוברת וסבתה שתחיה
ניסיתי ליצור ממנה עטיפה
אבל אחרי כל התיאור הארוך.. נטפרי חסמו את התוצאה
מישהי יכולה לנסות את התאור הזה?
מעניין אותי
A 6-year-old girl with a fair face, light brown hair, scattered short, green eyes, a small nose and mouth, a white button-down shirt, a sarafan with burgundy straps, long brown socks, brown shoes with laces Standing next to her is an elderly woman with a white handkerchief with red flowers on her head. Wrinkles on her forehead. Large glasses. A white silk scarf around her neck. On the dress, an open burgundy cardigan, a watch on the hand, holding a small old-fashioned light brown bag, brown socks and brown shoes Hashiya and the girl are standing on a path paved with street stones and on both sides of the path colorful flowers behind them in the background a variety of trees above a sky with clouds
גם זה נחסם לי, יכולה בקובץ מצורף?
גם זה נחסם לי, יכולה בקובץ מצורף?
תודה!
ברגע שזה ילדה בת 6, נטפרי יחסמו. תנסי ילדה בת כמעט 3בלתק
הבת שלי הביאה מהקיטנה כרטיס מתוק עם "ציפי-פיצי המדוברת וסבתה שתחיה
ניסיתי ליצור ממנה עטיפה
אבל אחרי כל התיאור הארוך.. נטפרי חסמו את התוצאה
מישהי יכולה לנסות את התאור הזה?
מעניין אותי
A 6-year-old girl with a fair face, light brown hair, scattered short, green eyes, a small nose and mouth, a white button-down shirt, a sarafan with burgundy straps, long brown socks, brown shoes with laces Standing next to her is an elderly woman with a white handkerchief with red flowers on her head. Wrinkles on her forehead. Large glasses. A white silk scarf around her neck. On the dress, an open burgundy cardigan, a watch on the hand, holding a small old-fashioned light brown bag, brown socks and brown shoes Hashiya and the girl are standing on a path paved with street stones and on both sides of the path colorful flowers behind them in the background a variety of trees above a sky with clouds
אבל רציתי שזה יצא כמה שיותר תואם לכרטיס שקבלה בבביה"ס -פיציברגע שזה ילדה בת 6, נטפרי יחסמו. תנסי ילדה בת כמעט 3
כנ"ל אישה מבוגרת
חוצמיזה שהתרגום לא מספיק מדוייק.
אני מבינה אבל בנטפרי יש ל בעיה עם ילדה גדולה ואישה..אבל רציתי שזה יצא כמה שיותר תואם לכרטיס שקבלה בבביה"ס -פיצי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: