זהו, המבחר גדל, אצטרך לחכות שחובבת הפנדות תחזור מהקיטנה ותחליט...על מה את רוצה שלחתי עוד
זהו, המבחר גדל, אצטרך לחכות שחובבת הפנדות תחזור מהקיטנה ותחליט...על מה את רוצה שלחתי עוד
את לא צריכה את זה, מקסימום מקום למקצועאוההה
תודה העני
מהמם
אהבתי מאוד
אגב, איך כותבים את הפרטים ?
אולי אפשר על אותו רעיון מדבקה עם
שם מלא ______
כיתה _________
מקצוע ________
ויהיה לנו סט מושלם !!!
תודה רבה רבה
וואו! הייתי בטוחה שחני שלי (עולה לה') תמצא משהו מכל העיצובים המדהימים פה! אבל מסתבר שיש לה דעות ורצונות והיא נעולה על סגנון של מיקי מאוס זהב ע"ג שחור, אם מישהי פה תוכל להעלות כזה דבר עם כיתוב חני באנגלית זה ישמח אותה מאד מאד!!!!!!
למחברתוואו! הייתי בטוחה שחני שלי (עולה לה') תמצא משהו מכל העיצובים המדהימים פה! אבל מסתבר שיש לה דעות ורצונות והיא נעולה על סגנון של מיקי מאוס זהב ע"ג שחור, אם מישהי פה תוכל להעלות כזה דבר עם כיתוב חני באנגלית זה ישמח אותה מאד מאד!!!!!!
תודה רבה לכל הכשרוניות פה!!!!!!!!
וואו מהמם!
2 עם שם, 2 בליווואהו אתם מאלפות.....
אפשר SARI סוג על קיר גרפיטי שפיריצים משהו חתיך ובוגר לכיתה ט אשמח מאד...
ואם יש אופציה לכמה דוגמאות כדי שיהייה לבחירה..
אין מילים............
וואו! הייתי בטוחה שחני שלי (עולה לה') תמצא משהו מכל העיצובים המדהימים פה! אבל מסתבר שיש לה דעות ורצונות והיא נעולה על סגנון של מיקי מאוס זהב ע"ג שחור, אם מישהי פה תוכל להעלות כזה דבר עם כיתוב חני באנגלית זה ישמח אותה מאד מאד!!!!!!
אין לי מושג אם כל דפוס עושה את זה אבל לכאורה...(מקווה שזה בסדר לשאול בלי שקראתי אם ענו על השאלה שלי בהמשך הדפים)
אני מאד רוצה להדפיס לבנות שלי
השאלה מה הגודל של עטיפה למחברת ולספר?
מה סוג הנייר?
כל דפוס עושה כזה דבר?
ממש תודה!
מהמם!!!!!!!!!!
תודה רבה רבה!
יש מצב?????תודה ענקית על העטיפות המטורפות
עשיתם שמח למלאאא בנות (:
יש מצב לעטיפה?
משו ברעיון של העפרונות,
כל מיני צבעי קרש עם נצנצים בודדים שכל אחד חותם את השם טלי בעברית,
או לפחות ברעיון......
תודה רבה רבה!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: