איך זה?צפה בקובץ המצורף 1703601
גלגל ים, אהבתי את העיצוב הזה. מהמם! יש מצב שאת עושה לי עם השם CHEVI הייתי אוהבת יותר אם בחלק הקדמי היה עוד קצת מהגוונים הורודים.. וגם בעטיפה שהכנת אח"כ לספרים, ג"כ עם השם CHEVI תודה רבה.
איך זה?צפה בקובץ המצורף 1703601
גלגל ים, אהבתי את העיצוב הזה. מהמם! יש מצב שאת עושה לי עם השם CHEVI הייתי אוהבת יותר אם בחלק הקדמי היה עוד קצת מהגוונים הורודים.. וגם בעטיפה שהכנת אח"כ לספרים, ג"כ עם השם CHEVI תודה רבה.
בבקשהאפשרי להוסיף את האות Y על הדוגמא השניה והשלישית?
תודה רבה!!
https://he.aliexpress.com/w/wholesa...?spm=a2g0o.home.auto_suggest.2.55766b05nOXDIOאפשר בבקשה לקבל קישור?
תודה רבה
זה לא רק בתשלום. את כנראה נמצאת בגירסה הישנה של ליאונרדו, שם אין את המודל הזה.למה אני לא רואה אצלי את המודל phoenix?
זה רק למנוי בתשלום?
@S234 מצאתי תוכנה יותר נורמלית להוספת הכיתוב. אז הנה יש פה דוגמה נוספת שהאות בולטת יותר (עם צל)
וואו@S234 מצאתי תוכנה יותר נורמלית להוספת הכיתוב. אז הנה יש פה דוגמה נוספת שהאות בולטת יותר (עם צל)
פשוט נגמר לי הנסיון של הPS במחשב, ולכן אני מנסה לאלתר תוכנות עריכה אחרות...
צפה בקובץ המצורף 1703739
צפה בקובץ המצורף 1703740
טוב, זה מה שיצא, לא ממש אבל נראה לי משדר מספיק, לא?שכחתי לצרף. מעדיפה רקע בסגנון יותר של מה שעשית בית יעקב מאשר ויזניץ (כלומר צבעי פסטל יותר. תודה ענקית (גם אם לא תעשי בסוף)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: