עוגת שכבות נוגטיש עוד מישהי שיכולה להוסיף לי?
יעזור לי ממש...
אין לי מילים!!! תודה רבה רבה!!!עוגת 9
(נראה אם הבנתם למה היא נקראת כך)
חומרים לבסיס
9 כפות קמח
9 חלמונים
9 כפות שמן
9 כפות סוכר
6 כפות מיץ תפוזים או יין או מים
1 א. אפיה
מקציפים ואופים מספר דקות בחום בינוני
מגרדים 150 גרם שוקולד מפזרים על העוגה שיצאה מהתנור.
מקציפים
9 חלבונים
1 וחצי כוס סוכר
150 גרם קוקוס
מורחים מעל השוקולד ואופים מעט עד שיזהיב.
העוגה משתבחת בהקפאה.
יצא מדהים!!! עוגה שוקולדית, מושלמת לחך.עוגת שוקולד וקצפת
זאת אחת העוגות הכי קלות שהכנתי, זה נראה מושקע אבל ממש לא ההכנה קלה והתוצאה נהדרת. שוקולד עם קרם וניל מה יכול להיות רע ?
בשבילי העוגה הזאת היא טיול בארץ הזיכרונות אחת העוגות הראשונות שהכנתי. אתם מכירים את זה שיש מתכונים שתמיד נשארים איתכם ?
רגש, נוסטלגיה, הרבה אהבה, הילדים שלי גדלו על העוגה הזאת כל הדברים האלה מבחינתי נמצאים בעוגה הזאת.
תבנית 20X30
מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה מומסת
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
3 ביצים
כפית תמצית וניל
100 ג’ קמח (3/4 כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
240 מ”ל חלב (כוס)
חצי כפית נס אבקת נס קפה
50 ג’ שוקולד מריר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. להמיס שוקולד וחמאה (מיקרו) ולערבב לבלילה אחידה, להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה ולערבב במהירות אחרי כל הוספה, להוסיף את הווניל והקמח ולערבב עד שהכל אחיד (העיסה קצת קשה).
3. להעביר את העיסה לתבנית ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 דקות לבדוק שקיסם יוצא עם פירורים לחים, לצנן.
4. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב ונס קפה לקרם יציב ולמרוח על הבסיס.
*5. לקרר 5 – 6 לפני ההגשה, מי שלחוץ אפשר גם פחות.
Chocolate and cream cake recipe
כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, לפרווה להחליף את החמאה בקצת יותר מחצי כוס שמן. את השמנת והחלב להחליף בשני ריץ, אפשר להכין כשבוע מראש ולשמור בהקפאה.
איך חתכת אותה ככה מושלם?עוגת שוקולד וקצפת
זאת אחת העוגות הכי קלות שהכנתי, זה נראה מושקע אבל ממש לא ההכנה קלה והתוצאה נהדרת. שוקולד עם קרם וניל מה יכול להיות רע ?
בשבילי העוגה הזאת היא טיול בארץ הזיכרונות אחת העוגות הראשונות שהכנתי. אתם מכירים את זה שיש מתכונים שתמיד נשארים איתכם ?
רגש, נוסטלגיה, הרבה אהבה, הילדים שלי גדלו על העוגה הזאת כל הדברים האלה מבחינתי נמצאים בעוגה הזאת.
תבנית 20X30
מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה מומסת
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
3 ביצים
כפית תמצית וניל
100 ג’ קמח (3/4 כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
240 מ”ל חלב (כוס)
חצי כפית נס אבקת נס קפה
50 ג’ שוקולד מריר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. להמיס שוקולד וחמאה (מיקרו) ולערבב לבלילה אחידה, להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה ולערבב במהירות אחרי כל הוספה, להוסיף את הווניל והקמח ולערבב עד שהכל אחיד (העיסה קצת קשה).
3. להעביר את העיסה לתבנית ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 דקות לבדוק שקיסם יוצא עם פירורים לחים, לצנן.
4. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב ונס קפה לקרם יציב ולמרוח על הבסיס.
*5. לקרר 5 – 6 לפני ההגשה, מי שלחוץ אפשר גם פחות.
Chocolate and cream cake recipe
כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, לפרווה להחליף את החמאה בקצת יותר מחצי כוס שמן. את השמנת והחלב להחליף בשני ריץ, אפשר להכין כשבוע מראש ולשמור בהקפאה.
תמונה מהאתר, לא שלי..איך חתכת אותה ככה מושלם?
השאלה היא איך חותכים שהשוקולד לא יימרח על הקצפת ולהיפך, השכבות כל כך נקיות וברורות, הלוואי יצא לי ככה.תמונה מהאתר, לא שלי..
משערת שהיא חתכה אותה עם סכין עוגה (עם שתי ידיות)
רוצה להכין אותה.השאלה היא איך חותכים שהשוקולד לא יימרח על הקצפת ולהיפך, השכבות כל כך נקיות וברורות, הלוואי יצא לי ככה.
כרגע היא במקפיא, מחכה שתהיה חצי קפואה ואז אנסה לחתוך
בסוף עוד לא חתכתי. מנסה להשיג ממישהי סכין הפלא...רוצה להכין אותה.
תספרי לי אם היא נחתכת כמו בתמונה.
ועדיף תמונות...
כדי שזה יחתך לך כמו בתמונה את צריכה:בסוף עוד לא חתכתי. מנסה להשיג ממישהי סכין הפלא...
נראה לי 4X4 ס"מ בערך או מלבן 3X5ושאלה אחרונה:
צריכה את דעת המומחיות פה, אולי @hbecker תדע, איזה גודל פרוסות מקובל לחתוך עוגה לבר? והאם יש רעיונות לחיתוך יותר מעניין ממרובע/מלבן?
בתבנית חד"פ במידה אחת יותר מגודל A4שאלה לעוגת ביסקויטים :
כמה ביסקויטים או איזה גודל תבנית?
לאיזה גודל תבנית?עוגת שכבות ביסקויטים ושוקולד
עוגה מדהימה ללא אפיה
ממיסים בסיר:
כוס קקאו
כוס מים
100 גרם שוקולד
כוס סוכר
לאחר שהכל מומס מסירים מהאש ומוסיפים חצי כוס טחינה גולמית וחצי כוס חמאת בוטנים.
ממיסים בצלחת כפית קפה נמס במים רותחים טובלים כל ביסקויט לשניה ומסדרים בתבנית. מורחים מעל שכבת הביסקויטים שליש מכמות תערובת השוקולד. מעל שכבה נוספת של ביסקויטים טבולים במים עם הקפה. ומעל שכבת שוקולד נוספת. ושוב.
בסה"כ 3 שכבות ביסקויטים ומעל כל שכבת ביסקויטים שכבת שוקולד.
מעל שכבת השוקולד העליונה יפה לקשט בקוקוס קלוי.
מכסים בנייר כסף ומאחסנים בקרור.
הערות:
1. בהרכב של החמאת בוטנים והטחינה גולמית ניתן לשחק לפי הטעם כך שבסך הכל יהיה כוס משתיהם יחד.
2. הקרור משביח את העוגה.
@Sara ledעוגת 9
(נראה אם הבנתם למה היא נקראת כך)
חומרים לבסיס
9 כפות קמח
9 חלמונים
9 כפות שמן
9 כפות סוכר
6 כפות מיץ תפוזים או יין או מים
1 א. אפיה
מקציפים ואופים מספר דקות בחום בינוני
מגרדים 150 גרם שוקולד מפזרים על העוגה שיצאה מהתנור.
מקציפים
9 חלבונים
1 וחצי כוס סוכר
150 גרם קוקוס
מורחים מעל השוקולד ואופים מעט עד שיזהיב.
העוגה משתבחת בהקפאה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: