תלוי בבנק שלכם, יש בנקים שהכי זול זה להעביר ישירות לבנק ולהמיר לשקלים דרך חשבון הבנק.
לקחת בחשבון שאלות על מקור הכסף והסיבה וכו'.
זה הבדל של גרושים בין הבנקיםאיזה בנק הכי מומלץ?
יש לי בכמה חשבון
בדיקה על מה?זה הבדל של גרושים בין הבנקים
אם מדובר על סכום גבוה במיוחד שווה בדיקה
מה הדרך הכי טובה וזולה להעביר כסף מחו"ל?
מאוד דחוף!
תודה מראש!!
זה בטיחותי?הכי פרקטי זה דרך פייפאל.
הכי זול זה דרך transferwise
העברתי דרכם לא מזמן בערך 5,000 ש"ח, וזה עלה בסה"כ בערך 100 ש"ח כולל המרה!
ברור שזה בטיחותי. זה חברה בריטית מוכרת.זה בטיחותי?
ומה צריך לעשות?
עדיין לא ניסיתיברור שזה בטיחותי. זה חברה בריטית מוכרת.
הממשק מאוד נח. אפוא הסתבכת?
זה מאוד פשוט. תשלח לו את הקישור, וכן מס' IBAN (= מס' שמציין את החשבון בנק שלך כשעושים העברה מחו"ל. זה נמצא באתר של הבנק באזור האישי)עדיין לא ניסיתי
אבל מה צריכים לעשות כדי לשלוח?
אני פה בארץ ומישהו צריך לשלוח את זה מחו"ל
אז מה הוא צריך לעשות?
וזה מגיע לתוך החשבון בנק שלי?זה מאוד פשוט. תשלח לו את הקישור, וכן מס' IBAN (= מס' שמציין את החשבון בנק שלך כשעושים העברה מחו"ל. זה נמצא באתר של הבנק באזור האישי)
עד לסכום של 5000 דולר הבנק לא עושה בעיות. מעבר לזה צריך להביא הוכחות מאיפה הכסך כדי לשחררוזה מגיע לתוך החשבון בנק שלי?
אם כן הבנק לא עושה בעיות?
ומכתב ממי ששלח את הכסף, זה מספיק?עד לסכום של 5000 דולר הבנק לא עושה בעיות. מעבר לזה צריך להביא הוכחות מאיפה הכסך כדי לשחרר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: