עוקבתהתבלבלתי מכמות האשכולות שנפתחו בנושא, כמספר האשכולות כך מס' הדעות...
ולא רוצה לסמוך רק על ההמלצות של חנויות הסלולר השונות (שככל הנראה נובעות מאינטרסים כלכליים)
אשמח לשמוע מניסיונכם האישי על מכשיר מומלץ מכל הבחינות.
שיאומי
כמה חודשים
מרוצים מאד.
המסך עדין?שיאומי מכשיר תותח, יחסית חדש כך שאי אפשר לדעת כמה שנים הוא יחזיק אבל בטוח טוב ואיכותי יותר משאר הפלאפונים מהחברות הלא ידועות
יש לו איכות שמע גבוה מאוד,בטריה שמחזיקה להרבה שעות וגם תצוגה שנעימה מאוד לעין
אני מרוצה מאוד ממנו
אני דווקא מכיר כמה מצד האיכות של המכשירלרוב מה שראיתי שדורשים לגנאי את השיאומי זה מבחינת תפעול או נוחות
לבינתים הוא מחזיק מצוין המסך לא נראה שביר לי אישית הוא נפל כמה פעמים בחוזקה לרצפה ולא רואים סימן או משהוהמסך עדין?
יש בעיות במקשים?
כמה זמן?K35 מעולה. מרוצה מאוד.
מה הקשר???אפשר לפרוץ את ההכי כשר זה ממש כמו סמארטפון! תקנו כבר סמארטפון!!!!
כיום אין אופציה לפרוץ את הכשר המקורי כללאפשר לפרוץ את ההכי כשר זה ממש כמו סמארטפון! תקנו כבר סמארטפון!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: