נכון, גם לחובבנים יש מה לחפש באינטראקטיב.אני בכוונה חשבון 'קש'.
נכון, גם לחובבנים יש מה לחפש באינטראקטיב.אני בכוונה חשבון 'קש'.
במערכת הגלובלית של אקסלנס העמלות של ניירות ערך סטייל מרגוליס (איריות דולריות על פקטורים מסויימים) יעלו לך 5$ שזה ממש לא מצדיק להפסיד את המיסוי ריאלי שיש בקרנות שקליות בארץ על החלק השני של התיק.גם אדם פשוט כמוני שמתעניין בקניה של קרנות ביט או מניות ערך קטנות סטייל מרגוליס,
עדיף לו אינטראקטיב כי העמלות זולות בפער.
זה לא סתירה.במערכת הגלובלית של אקסלנס העמלות של סטייל מרגוליס יעלו לך 5$ שזה ממש לא מצדיק להפסיד את המיסוי ריאלי שיש בקרנות שקליות בארץ על החלק השני של התיק.
יש לי תיק באקסלנס בשביל השקליות של אינווסקו.במערכת הגלובלית של אקסלנס העמלות של סטייל מרגוליס יעלו לך 5$ שזה ממש לא מצדיק להפסיד את המיסוי ריאלי שיש בקרנות שקליות בארץ על החלק השני של התיק.
אם אתה רוצה להחזיק תיק ולהגיש דוחות מידי שנה בגלל חלק קטן מהתיק שאתה רוצה לחסוך עליו עמלות לא מידי גבוהות, כרצונך.יש לי תיק באקסלנס בשביל השקליות של אינווסקו.
התיק ב IB נועד לקרנות דולריות.
?ולהגיש דוחות מידי שנה
בכל מקרה, יש להגיש דו"ח גם אם יש לך חשבון ב-IB וגם אם יש חשבון מסחר ישראלי, בשביל לקבל החזר מס או לעדכן שאין צורך לשלם מס כנגד הנקודות זיכוי.אם אתה רוצה להחזיק תיק ולהגיש דוחות מידי שנה בגלל חלק קטן מהתיק שאתה רוצה לחסוך עליו עמלות לא מידי גבוהות, כרצונך.
כשאני נכנס ליזור האישי שלי יש אופציה של שפות ואחד מהן זה עבריתלמה שיהיה תמיכה בעברית?
מאיפה לקחת את זה?
אצלי עובד מעולה.כשאני נכנס ליזור האישי שלי יש אופציה של שפות ואחד מהן זה עברית
רק שבמקום אותיות הכל נהיה לי כוכביות וכדו'
תבדוק אצלך אם יש עברית
אני אישית ואני לא חששן גדול לא הייתי מעז לפתוח שם חשבון אם לא הייתי יודע אנגליתניתן להתנהל היטב גם ללא ידע באנגלית
אמת ונכוןאזרח ישראלי שאינו רוצה למנף, אין מה לפתוח באינטראקטיב, ובפרט חשבון קטן או בינוני.
מענה מצויין ותכלס מתאימה כנראה ל 99.9 אחוז מקהל הפורום. גם המרת מטח יחסית זולהמי שרוצה לגוון את תיק ההשקעות, לסחור באופציות פה ושם ועוד, המערכת הגלובלית של אקסלנס נותנת מענה מצויין.
תמיכה טלפונית אין בעברית .בIB יש בעיקרון גם תמיכה בעברית (משום מה אצלי זה לא עובד )
סליחה על הבורות . איזה תועלת אפשר לקבל שם ללא מינוף . ומה הכוונה חשבון קש ? דמו? זה הרי יש גם בבנקים למשל בלאומי מאוד נוחנכון, גם לחובבנים יש מה לחפש באינטראקטיב.
ומה לגבי אינקרטיב ישראל ? יש סיבה לחשוש וכו'?הנסיון שלי עם אחרים שיש הרבה סיבוכים.
מי שלא מתכוון להשתמש במינוף של אינטראקטיב
בודאי חבל לפתוח שם חשבון.
מעניין .אני פתחתי ממש השבוע באינטרקטיב ישראל
אני לא סגור על זה שאני רוצה את החשבון (לא השתמשתי עדיין)
צריך רק sms בשביל הפתיחה הראשונה בעיקר
צריך לבדוק איזה סטיק יכול לקבל בנטפרי הסטיק הקודם שלי היה חסום ובנוכחי לא קיים אופציה כזאת בתוכנה של הסטיק
לא צריך לדעת אנגלית אם משתמשים באתר שלהם ולא בתוכנת המסחר
כשאני נכנס ליזור האישי שלי יש אופציה של שפות ואחד מהן זה עברית
רק שבמקום אותיות הכל נהיה לי כוכביות וכדו'
תבדוק אצלך אם יש עברית
מה הקשר?אצלי עובד מעולה.
די זהה לתרגום של גוגל.
למה כל שנה? האם לא רק במקרה שמכירה ברווח?אם אתה רוצה להחזיק תיק ולהגיש דוחות מידי שנה בגלל חלק קטן מהתיק שאתה רוצה לחסוך עליו עמלות לא מידי גבוהות, כרצונך.
שם הבעייה אחרת.ומה לגבי אינקרטיב ישראל ? יש סיבה לחשוש וכו'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: