עזרה קטנה

חיסון

משתמש חדש
אולי מישהו יכול לעזור לי רגע
אין לי כרגע גישה וחברה שלי בקשה ממני לברר לה אצל רב (אולי דיני ממונות) איזה שאלה אולי אחת מכן תוכלו לברר לי?
היא הייתה בעבר עובדת באיזה חנות שהיה שם מכונת צילום גם לקוח ביקש ממנה לצלם על דף ברכה של וקסברגר A3 איזו ברכה ואין דפי ברכה של A3 אז צילמה לו בA4 דף ברכה ואז נגשה למכונה צבעוני וצילמה בהגדלה לA3 ויש לוקסברגר כל הזכיות שמורות שאסור לצלם דפים שלהם(רק מותר לצלם אליהם לו אותם) מה ההלכה כעת, מה צריכה לעשות אני מתכוונת העובדת לו הלקוחה?
תודה ענקית למי שיעזור

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אולי מישהו יכול לעזור לי רגע
אין לי כרגע גישה וחברה שלי בקשה ממני לברר לה אצל רב (אולי דיני ממונות) איזה שאלה אולי אחת מכן תוכלו לברר לי?
היא הייתה בעבר עובדת באיזה חנות שהיה שם מכונת צילום גם לקוח ביקש ממנה לצלם על דף ברכה של וקסברגר A3 איזו ברכה ואין דפי ברכה של A3 אז צילמה לו בA4 דף ברכה ואז נגשה למכונה צבעוני וצילמה בהגדלה לA3 ויש לוקסברגר כל הזכיות שמורות שאסור לצלם דפים שלהם(רק מותר לצלם אליהם לו אותם) מה ההלכה כעת, מה צריכה לעשות אני מתכוונת העובדת לו הלקוחה?
תודה ענקית למי שיעזור
מדובר במשהו שקרה חד פעמי? או מתמשך?

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
חד פעמי חושבת
א, אם זה חד פעמי, מה הבעיה לשלם להם וחוסכים את כל השאלות והבירורים
ב, מאידך אם זה חד פעמי, לא נגרם לוקסברגר נזק, ובפרט שאין להם A3
זה דעתי העניה, וגם אני אשמח לשמוע תשובה יותר מבוססת...

חיסון

משתמש חדש
גם נטי רוצה לדעת שלו יקרה עוד פעם תשובה מבוססת אולי בהלכה

דפוס מיקוד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא בטוח שיש פה רבנים בפורום הזה,
אם רוצים תשובה הלכתית אפשר לפנות ישירות לרב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

משה כוכב

משתמש רשום
יש מוקד שרבנים עונים לשאלות דיני מומונת בבית דין הישר והטוב נראה בין השעות 8:00 בערב עד 12:00
לטלפון מספר025388380 שלוחה 2
נראה לי שיש יש אפשות שם לשמע את כתובת האימייל שלהם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה