יש לכם סינון רימון/אתרוג?
פניתי אליהם אתמול הם אמרו לי שבגלל שהם נותנים רק סינון והם לא הספק לא קשור אליהם , אנסה לפנות אליהם שוב.תפנו אליהם
גם לי קרה לפני תקופה שפתאום אין רשת וזאת היתה תקלה שקשורה אליהם. היה צריך לעשות עדכון הגדרות.
ואגב גם הם לא היו הספק אצלי רק הסינון
תעדכנו אם באמת היה קשור אליהם.
תבקש להסיר את האפליקציה שלהם ולהתקין מחדשפניתי אליהם אתמול הם אמרו לי שבגלל שהם נותנים רק סינון והם לא הספק לא קשור אליהם , אנסה לפנות אליהם שוב.
בבקשה ללחוץ קליק ימני על סמל ה'התחל', לבחור 'מנהל התקנים', להגדיל את כל המסך ולהעלות לפה צילום מסך.
בבקשה ללחוץ קליק ימני על סמל ה'התחל', לבחור 'מנהל התקנים', להגדיל את כל המסך ולהעלות לפה צילום מסך.
לטענתם לא קשור אליהם זה במחשב עצמו..תפנו אליהם
גם לי קרה לפני תקופה שפתאום אין רשת וזאת היתה תקלה שקשורה אליהם. היה צריך לעשות עדכון הגדרות.
ואגב גם הם לא היו הספק אצלי רק הסינון
תעדכנו אם באמת היה קשור אליהם.
טובלטענתם לא קשור אליהם זה במחשב עצמו..
אני שמח שלא טעיתי במה שאמרתי לכםבסוף אכן הבעיה היתה החסימה של רימון הסירו לי והחזירו וחזר ה WIFI
אז תודה לכולם על העזרה
אם ככה אולי כדאי אשכול נפרד לשאול יש כאן הרבה בנטפריעד היום היה לי, בנטפרי, במשך כמה שנים חיבור לויי פיי. [עם הוראות מפורטות שלהם איך להתקין]
פתאום נעלם.
לא נראה לי קשור לנטפרי.
כנסו למנהל ההתקנים, הסירו את כל מתאמי הרשת שיש, הפעילו מחשב מחדש.יש למישהו עצה?
מומלץ לציין עיר לפני שמבקשים פרטים של טכנאי.יש לי גם אותה בעיה ושום דבר לא עוזר זה כותב לי במנהל ההתקנים שלא נמצא מנהל התקנים עבור התקן זה
משהו יודע מה עושים אני נואשת!!!!!!!!!!!
שבוע שעבר עשיתי שחזור למחשב וזה עזר ועכשיו שאני משחזרת זה לא עוזר
אם יש למשהו מספר טלפון של טכנאי שיכול לעזור אשמח לקבל
בהחלטצפה בקובץ המצורף 1492449
אם גם כשאני מחברת סטיק וגם ויפי חיצוני זה לא מצליח להתחבר חייב להיות שזה בעיה בכרטיס רשת????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: