מעניין מאוד.ממש תעלומה הסיפור הזה.חשבתי שאני היחיד שנתקלתי בזה. אבל כמו שאני רואה כנראה זה תקלה נפוצה בווינדוס 11,
גם לי לפעמים עזר כיבוי והדלקה, ולפעמים הייתי צריך להפעיל דיסק טכנאים להתחבר לוויני לכבות להדליק ורק אז זה חוזר,
עדיין לא עליתי על מה גורם לזה אבל מעניין למה מייקרוסופט לא דואגים לזה (בעצם על מייקרוסופט לא שואלים שאלות..)
לדעתי הפתרון הפשוט זה לחזור לווינדוס 10 ולבלוע את הרוק בכל פעם שהוא מציע (וחוזר ושונה ומטריד) לעבור ל11
תלחץ מקש ימני על הWI FIלא עזר
הסרתי את ההתקנה והפעלתי מחדש
ולא מופיע
את הקספרסקי התקנתי לפני שבוע יכול להיות שקשור ?
צילומ
צפה בקובץ המצורף 390144
שכוייח עצום, אבל האמור מדבר על מחשב נייד שבו הרכיב וויפי מובנה...אני מקפיץ כדי לעזור לאלו שנעלם להם הסימון של Wifi מוינדוס.
אני הוצאתי את הD-link מהUSB ושמתי בUSB אחר והכל חזר על מקומו בשלום.
אם זה עזר אשמח ל"שכוייח"
נעלם לי גם כשאני מנסה בערוך את הפעולות המהירות שלך לא נותן בכלל אפשרות של wifi'הwi fi יכול לעבוד.אך האייקון פשוט נעלם.זה ליתר דיוק.
מה שיש לעשות זה ללחוץ בהגדרות >הודעות ופעולות>ערוך את הפעולות המהירות שלך>להוסיף wifi.
והכל יחזור אל מקומו בשלום וליהודים היתה אורה ושמחה..
מה עם כיבוי והפעלה?נעלם לי גם כשאני מנסה בערוך את הפעולות המהירות שלך לא נותן בכלל אפשרות של wifi'
וגם בניסיון של הפעל או בטל סימני מערכת הרשת אפור ולא ניתן להפוך אותו לפעיל,
מה ניתן לעשות?
עשיתי כמה פעמים לא עזרמה עם כיבוי והפעלה?
כל עידכוני וינדוס מעודכנים?
יש לכם סינון רימון/אתרוג?עשיתי כמה פעמים לא עזר
כן רימון מה זה קשור? אבל הם לא ספק האינטרנט שלי...יש לכם סינון רימון/אתרוג?
תפנו אליהםכן רימון מה זה קשור? אבל הם לא ספק האינטרנט שלי...
בבקשה ללחוץ קליק ימני על סמל ה'התחל', לבחור 'מנהל התקנים', להגדיל את כל המסך ולהעלות לפה צילום מסך.אשמח אם יש מישהו שיכול להציל אותי מהמצב הזה, תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: