סוכרת הריון עזרה מבעלות ניסיון

BMiriam

משתמש רשום
ואפילו לא העבירה את השאלה שלי לרופאה!
מעצבן ממש.
אולי כדאי לך לבקש מהמזכירה (אפילו בסניף אחר שאת יודעת שהרופאה נמצאת שם) שהרופאה תחזור אליך לשאלה דחופה.
לפעמים עדיף את המזכירות שהן טכניות ועושות מה שהן צריכות בלי לערב שיקולים אישיים.

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני מתקרבת למועד הלידה בעז"ה, ואשמח לקבל מידע מה צפוי לי ולתינוק בשונה מהריונות ללא סכרת:
האם יש טיפול שונה לתינוק? בדיקות מיוחדות?
האם אצטרך להמשיך לבדוק סוכר באצבע גם אחרי הלידה? לשמור על הדיאטה? העמסת סוכר נוספת?

אחת צפונית

משתמש מקצוען
אני מתקרבת למועד הלידה בעז"ה, ואשמח לקבל מידע מה צפוי לי ולתינוק בשונה מהריונות ללא סכרת:
האם אצטרך להמשיך לבדוק סוכר באצבע גם אחרי הלידה? לשמור על הדיאטה? העמסת סוכר נוספת?
לתינוק יבדקו סוכר לראות שהסוכר לא יורד לו יותר מידי. מומלץ להניק מיד אחרי הלידה. אולי כדאי להשוות בין בתי החולים ולראות אילו פחות מחמירים בעניין.
לך מה שאני יודעת אחרי הלידה לא בודקים אלא עושים אחרי כמה שבועות העמסת סוכר של 75 גר כדי לוודא שלא נשארה סכרת אחרי הלידה. ברור מאד שכדאי לשמור כיון שהסיכוי של אשה אחרי הריון סוכרתי לפתח סכרת סוג 2 מאד גבוה

אילה מינה

משתמש מקצוען
לתינוק בודקים סוכר כמה פעמים
אישה עושה העמסת סוכר של 75

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בהערכת משקל גבוהה, עד איזה משקל מאפשרים לידה רגילה? כלומר מאיזה משקל עושים זרוז?
בעבר ילדתי עד 4200 כמה תינוקות בקלות ברוך ה' אבל בלי סכרת. זה משנה ללידה הזו שעכשיו אני כן עם סכרת?

אילה מינה

משתמש מקצוען
ב
בהערכת משקל גבוהה, עד איזה משקל מאפשרים לידה רגילה? כלומר מאיזה משקל עושים זרוז?
בעבר ילדתי עד 4200 כמה תינוקות בקלות ברוך ה' אבל בלי סכרת. זה משנה ללידה הזו שעכשיו אני כן עם סכרת?
בעיקרון כו
אבל יש מקומות שיסתכלו על העבר המילדותי שלך
תלוי לאן את הולכת

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
ב

בעיקרון כו
אבל יש מקומות שיסתכלו על העבר המילדותי שלך
תלוי לאן את הולכת
לא הבנתי מה את מתכוונת. מה בעיקרון כן?

וגם, מישהי יודעת אם יש עדיפות ללידה בשערי צדק או הדסה עין כרם, אם יש הבדל מבחינת הגודל של התינוק שהם מאפשרים בלידה טבעית ואם יש הבדל ביניהם בלידה עם זירוז

אילה מינה

משתמש מקצוען
לא הבנתי מה את מתכוונת. מה בעיקרון כן?

וגם, מישהי יודעת אם יש עדיפות ללידה בשערי צדק או הדסה עין כרם, אם יש הבדל מבחינת הגודל של התינוק שהם מאפשרים בלידה טבעית ואם יש הבדל ביניהם בלידה עם זירוז
לא נעים לי לפרט כאן
זה פורום מעורב
אם את רוצה תשלחי לי מייל ואפרט לך יותר

האישה הכושית

משתמש צעיר
הי

אשמח לעזרה לדעת איך מחשבים מנת פחמימות במוצרים ללא סוכר.
נניח בחלבה ללא סוכר יש אותה כמות פחמימות כמו ברגילה. ואין הגיון שזה אותו מנת פחמימות ,נכון?
ובשוקולד ללא סוכר וכו

תודה רבה והריון קל ורגוע לכולנו...

יוכי גולד

משתמש רשום
איך אני יודעת אם יש תקלה במכשיר שלי?

אני משתמשת במד סוכר ללא דקירות שאמור להיות אמין יותר. והסוכר שלי בשבוע האחרון מדי פעם יורד מאוד נמוך (כשיורד זה נע בין 53-65) לרוב כן תקין אבל מדי פעם יורד.

כשאני חוזרת לבדוק עם המד סוכר של הדקירות הכל תקין.

איך אני יודעת אם יורד לי נמוך באמת או אחד המכשירים לא טוב? (אציין שכשירד לי ל-53 הרגשתי לא טוב פתאום)

אשמח לעזרתכן כי יש לי תור לרופא רק בעוד שבוע.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה