מעצבן ממש.ואפילו לא העבירה את השאלה שלי לרופאה!
לתינוק יבדקו סוכר לראות שהסוכר לא יורד לו יותר מידי. מומלץ להניק מיד אחרי הלידה. אולי כדאי להשוות בין בתי החולים ולראות אילו פחות מחמירים בעניין.אני מתקרבת למועד הלידה בעז"ה, ואשמח לקבל מידע מה צפוי לי ולתינוק בשונה מהריונות ללא סכרת:
האם יש טיפול שונה לתינוק? בדיקות מיוחדות?
האם אצטרך להמשיך לבדוק סוכר באצבע גם אחרי הלידה? לשמור על הדיאטה? העמסת סוכר נוספת?
לתינוק בודקים סוכר כמה פעמיםאני מתקרבת למועד הלידה בעז"ה, ואשמח לקבל מידע מה צפוי לי ולתינוק בשונה מהריונות ללא סכרת:
האם יש טיפול שונה לתינוק? בדיקות מיוחדות?
האם אצטרך להמשיך לבדוק סוכר באצבע גם אחרי הלידה? לשמור על הדיאטה? העמסת סוכר נוספת?
בעיקרון כובהערכת משקל גבוהה, עד איזה משקל מאפשרים לידה רגילה? כלומר מאיזה משקל עושים זרוז?
בעבר ילדתי עד 4200 כמה תינוקות בקלות ברוך ה' אבל בלי סכרת. זה משנה ללידה הזו שעכשיו אני כן עם סכרת?
לא הבנתי מה את מתכוונת. מה בעיקרון כן?ב
בעיקרון כו
אבל יש מקומות שיסתכלו על העבר המילדותי שלך
תלוי לאן את הולכת
לא נעים לי לפרט כאןלא הבנתי מה את מתכוונת. מה בעיקרון כן?
וגם, מישהי יודעת אם יש עדיפות ללידה בשערי צדק או הדסה עין כרם, אם יש הבדל מבחינת הגודל של התינוק שהם מאפשרים בלידה טבעית ואם יש הבדל ביניהם בלידה עם זירוז
תערכי ותמחקי את המיילצודקת ותודה.
כותבת לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: