איך את יודעת מה נכון?אין לי ליברה
יש לי מד סוכר של פריסטייל וגם של קונטור פלוס ואכם היו לי גם הפרשים של 30 בבדיקה בשניהם באותו זמן.
גם הבוקר אני בהפרש של יותר מ20 ב2 המכשירים.
מתסכל.
איך את יודעת מה נכון?אין לי ליברה
יש לי מד סוכר של פריסטייל וגם של קונטור פלוס ואכם היו לי גם הפרשים של 30 בבדיקה בשניהם באותו זמן.
כי לא היתה לי סבלנותלמה לא ניסת?
גם לי היה היה היום נפילה קשה , קמתי עם 112 שבע שעות אחרי. חיכתי רבע שעה ירד ל105, עוד רבע שעה ועלה ל110.
את עם אינסולין?
הבנתי שהפריסטייל יותר מדויק והרופא זרם איתי להשתמש בו.איך את יודעת מה נכון?
גם הבוקר אני בהפרש של יותר מ20 ב2 המכשירים.
מתסכל.
עכשיו זה זהה לקונטור פלוס?@זה אני :)
תודה על הרעיון לפנות לתמיכה של ליברה.
פניתי אליהם והתברר שכנראה החיישן תקול, הם זכו אותי בחיישן חדש.
עדיין לא הלכתי לבית מרקחת לקחת את החיישנים החדשים.עכשיו זה זהה לקונטור פלוס?
צמות...מה אתן עושות כשנשבר לכן?
אין לי כח
כדאי מאוד להשתדל לסיים את הארוחה מהר.הרופא אמר לי שמודדים סוכר שעה אחרי הביס הראשון. ואם אכלתי במשך חצי שעה ויותר (עם הפסקות, כי ככה זה כשכולם בבית..) איך מודדים? גם שעה אחרי הביס הראשון למרות שעברו 20 דקות מסיום הארוחה?
מדמיינת את התינוק המתוק והבריא שיוולד בעז"ה ומעריצה את האמא הגיבורה שלומה אתן עושות כשנשבר לכן?
אין לי כח
לפעמים אני הולכת להישקל. זה נותן לי קצת כוח. לראות שאני עולה הרבה פחות במשקל.מה אתן עושות כשנשבר לכן?
אין לי כח
במקרה כזה אני מודדת 40 דקות אחרי הביס האחרון.הרופא אמר לי שמודדים סוכר שעה אחרי הביס הראשון. ואם אכלתי במשך חצי שעה ויותר (עם הפסקות, כי ככה זה כשכולם בבית..) איך מודדים? גם שעה אחרי הביס הראשון למרות שעברו 20 דקות מסיום הארוחה?
לפעמים אין ברירה כמו בסעודות...כדאי מאוד להשתדל לסיים את הארוחה מהר.
בדיוק הבוקר ראיתי שירדתי 2 קילו ב3 שבועות.לפעמים אני הולכת להישקל. זה נותן לי קצת כוח. לראות שאני עולה הרבה פחות במשקל.
הכל הגיוני, אבל באיזה שבוע את?בדיוק הבוקר ראיתי שירדתי 2 קילו ב3 שבועות.
סוף שישיהכל הגיוני, אבל באיזה שבוע את?
גם זה אסור....צמות...
אני נשקלת כל שבוע שבועיים ממילאלפעמים אני הולכת להישקל. זה נותן לי קצת כוח. לראות שאני עולה הרבה פחות במשקל.
כן, מאודבדיוק הבוקר ראיתי שירדתי 2 קילו ב3 שבועות.
הגיוני?
גבינה צהובהצריכה רעיונות לארוחות קלות שחוטפים בדקה בזמנים לחוצים (כמו היום...) או בנסיעות...
יש?
אני אוכלת רק מנה ראשונה...לפעמים אין ברירה כמו בסעודות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: