סוכרת הריון עזרה מבעלות ניסיון

שירה רחל

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
עשיתי בדיקת העמסת סוכר 100. אין לי עוד שום נסיון וידע בסכרת הריון...
איך מגיעים ל-43? מה זה אומר?

שירה רחל

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
צלצלתי. אמרה שזה בסדר אבל יש לי סכרת (אחד הערכים האחרים גבולי)
איך אני מבררת לקראת הצום?

שירה רחל

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
מנסה להשיג באמת את המוקד של הקופה. נשגב מבחינתי להבין מה ההגיון בלפרסם הודעה יפה ביתד בלי מספר טלפון/רמז על מיקום בו אפשר לקבל מענה.

ללדת אחרת

משתמש פעיל
בעיר התורה והפקקים ועזר מציון מחברים תחנה לקבלת עירוי בט' תשרי לעשרות או מאות אנשים שרוצים לצום למרות הוראת הרופא....
יכול להיות שמתאים גם לסכרת הריון?
ככל הידוע לי סוכרתיים [1] לא צמים נקודה. בשנים האחרונות הרופאים יותר מקלים בזה ממורי ההוראה....
וכמו שאמרה לי מיילדת מפורסמת - כל אחת צריכה לקבל הנחיות אישיות מהרופא שלה ואז ללכת עם ההמלצות האישיות לרב שלה.

ללדת אחרת

משתמש פעיל
וואי.
גם אני.
מה זה אומר כזה נמוך?
אני לא משיגה את הרופאה ועכשיו רואה את זה באתר
זה בעיקר אומר שאת צריכה לאכול בצורה מסודרת כמו שמנחים הרופאים: הרבה ארוחות קטנות [כל שעתיים משהו]. וכמובן להתייעץ עם הרופאה. אבל זה לא משהו ח"ו שדורש בירור דחוף.

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
את בודקת גם אחרי שעה וגם אחרי שעתיים? למה?
הדיאטנית ראתה שאני מאוזנת מדיי טוב, אז ביקשה לוודא את השעתיים :) חושבת שמשעמם י בחיים...
שאלתי רב והוא לא הבין מה המניעה לצום? הרופאה לא דתית ולא מבינה את החשיבות ישר אמרה לא לצום וזהו

סוכרת מאוזנת לגמרי!!! לא מאובחנת באמת... כי העמסת סוכר לא עשיתי. מכשיר אקו צ'ק מראה סוכר גבוה בצום, עברתי לפריסטייל, והכל חלק מאוד

בעלי שאל רב בטלפון, לא הצליח להבין עד הסוף את ההוראות. הרב אמר לו לשתות מים בכמות שאני רגילה לשתות ביום, בחלוקה לשיעורים וללכת לבית הוראה לקחת כוס

הלך לבית הוראה ושאל שוב.
אמרו לו גם לאכל גם לשתות לשיעורים

וחובה לשאול רב!!! מדובר כאן בכרת!! רופא לא יכול להתיר את זה. צריך רב שיתיר.

עכשיו מעשית, איך זה עובד... כל היום מסתובבים סביב מה לאכל ומדידות? או שיש דרך להתארגן מראש?

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
עכשיו מעשית, איך זה עובד... כל היום מסתובבים סביב מה לאכל ומדידות? או שיש דרך להתארגן מראש?
אני בעבר הייתי צריכה לאכול |(מסיבה אחרת לגמרי)
הכנתי כוסיות עם מיץ ענבים, הקפאתי אותם
וכל 20 דקות לקחתי אחד

אילה מינה

משתמש מקצוען
לשתיה יש מקומות שאפשר להשיג כמו איגלואים כאלו של מים בכמות המדויקת
זה נורא נח
לאוכל תבררי מה הכמות של שיעור ותארגני לך מראש שלא תשתגעי

זה אני :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L

אילה מינה

משתמש מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה