תתקשרי למוקד ותשאליעשיתי בדיקת העמסת סוכר 100. אין לי עוד שום נסיון וידע בסכרת הריון...
איך מגיעים ל-43? מה זה אומר?
מממצלצלתי. אמרה שזה בסדר אבל יש לי סכרת (אחד הערכים האחרים גבולי)
איך אני מבררת לקראת הצום?
היה לך 43 בצום?עשיתי בדיקת העמסת סוכר 100. אין לי עוד שום נסיון וידע בסכרת הריון...
איך מגיעים ל-43? מה זה אומר?
וואי.לא, אחרי 3 שעות מההעמסה. הבדיקה האחרונה.
זה בעיקר אומר שאת צריכה לאכול בצורה מסודרת כמו שמנחים הרופאים: הרבה ארוחות קטנות [כל שעתיים משהו]. וכמובן להתייעץ עם הרופאה. אבל זה לא משהו ח"ו שדורש בירור דחוף.וואי.
גם אני.
מה זה אומר כזה נמוך?
אני לא משיגה את הרופאה ועכשיו רואה את זה באתר
אבל אין להשיג עכשיו רופא!!זה בעיקר אומר שאת צריכה לאכול בצורה מסודרת כמו שמנחים הרופאים: הרבה ארוחות קטנות [כל שעתיים משהו]. וכמובן להתייעץ עם הרופאה. אבל זה לא משהו ח"ו שדורש בירור דחוף.
הדיאטנית ראתה שאני מאוזנת מדיי טוב, אז ביקשה לוודא את השעתיים חושבת שמשעמם י בחיים...את בודקת גם אחרי שעה וגם אחרי שעתיים? למה?
שאלתי רב והוא לא הבין מה המניעה לצום? הרופאה לא דתית ולא מבינה את החשיבות ישר אמרה לא לצום וזהו
אני בעבר הייתי צריכה לאכול |(מסיבה אחרת לגמרי)עכשיו מעשית, איך זה עובד... כל היום מסתובבים סביב מה לאכל ומדידות? או שיש דרך להתארגן מראש?
בשילוב ריבוי מים....סוכרת מאוזנת לגמרי!!!
לשתיה יש מקומות שאפשר להשיג כמו איגלואים כאלו של מים בכמות המדויקתעכשיו מעשית, איך זה עובד... כל היום מסתובבים סביב מה לאכל ומדידות? או שיש דרך להתארגן מראש?
הביאו לי שתי כוסות מדידהלשתיה יש מקומות שאפשר להשיג כמו איגלואים כאלו של מים בכמות המדויקת
זה נורא נח
לאוכל תבררי מה הכמות של שיעור ותארגני לך מראש שלא תשתגעי
אני גם בכיוון של לאכול בשיעוריםזה להפוך לעבד של השעון...
מתי מתפללים? בין ביס לביס?
כן, נכוןזה להפוך לעבד של השעון...
סיוט למדימתי מתפללים? בין ביס לביס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: