אני אשמח לעזרה ממי שהתנסתה ומבינה בתחום,
יש לי ערכים גבוליים של סכרת הריון, ולא הצלחתי כ״כ להבין את ההוראות מהדיאטנית,
עשה לי רושם שכשהיא כותבת תפריט הוא מותאם לאורח חיים בריא בשביל כל אישה בלי קשר להריון או לסכרת,
אני מבינה את החשיבות, אבל אין לי כרגע את האנרגיות להשקיע בהחלפה של כל התזונה,
השאלות שלי אם יש עניין להתנזר ממשהו (או להגביל) שאני לא רואה שמעלה לי את הסוכר (שוקולד לדוגמא),
ואם יש טעם לאכול דגנים מלאים אם ההשפעה של קמח מלא שווה להשפעה של קמח לבן אצלי,
יש בעיה לאכול משולש פיצה לדוגמא אם מניסיון הסוכר בסדר גמור אח״כ?
ויש עניין לחלק את הסוכרים להמון מנות קטנות במשך היום?
אני רוצה לציין שפעמים בודדות ראיתי רמת סוכר מעל 140.
אשמח מאוד לקבל תגובות
תודה רבה והרבה בריאות!
יש לי ערכים גבוליים של סכרת הריון, ולא הצלחתי כ״כ להבין את ההוראות מהדיאטנית,
עשה לי רושם שכשהיא כותבת תפריט הוא מותאם לאורח חיים בריא בשביל כל אישה בלי קשר להריון או לסכרת,
אני מבינה את החשיבות, אבל אין לי כרגע את האנרגיות להשקיע בהחלפה של כל התזונה,
השאלות שלי אם יש עניין להתנזר ממשהו (או להגביל) שאני לא רואה שמעלה לי את הסוכר (שוקולד לדוגמא),
ואם יש טעם לאכול דגנים מלאים אם ההשפעה של קמח מלא שווה להשפעה של קמח לבן אצלי,
יש בעיה לאכול משולש פיצה לדוגמא אם מניסיון הסוכר בסדר גמור אח״כ?
ויש עניין לחלק את הסוכרים להמון מנות קטנות במשך היום?
אני רוצה לציין שפעמים בודדות ראיתי רמת סוכר מעל 140.
אשמח מאוד לקבל תגובות
תודה רבה והרבה בריאות!