יש גמחים שיש להם מחלקה מיוחדת לזה.רב אמר לי לתת לקופה שנותנת הלוואות לאנשים [חסד]
ולהתנות עם בעל הקופה שאני שם את זה אצלו בקופה שיעשה עם זה חסד עד שיבוא אליהו ויאמר למי אני חייב [או במקרה שלנו מי זה בעל המכולת הנ"ל]
יש גמחים שיש להם מחלקה מיוחדת לזה.רב אמר לי לתת לקופה שנותנת הלוואות לאנשים [חסד]
ולהתנות עם בעל הקופה שאני שם את זה אצלו בקופה שיעשה עם זה חסד עד שיבוא אליהו ויאמר למי אני חייב [או במקרה שלנו מי זה בעל המכולת הנ"ל]
כ''כ מרגש אותי שאשמח לעזור לענין.מצאתי אצלי רשימת חובות מלפני כ 16 / 17 שנים. כולם נפרעו מלבד חוב נכבד ל "מכולת שמשון" מרחוב מהרש"ל בבני ברק.
לפי מה שהצלחתי לברר, לפני כ 14 שנה מכר שמשון בעל המכולת את חנותו לאחרים שהמשיכו להפעילה תחת אותו שם.
לא הצלחתי להגיע למישהו שיודע פרטים אודותיו.
שמשון היה איש נחמד ביותר, וניהל את החנות ביחד עם זוגתו.
מונח בזכרוני כי התגורר בפתח תקווה.
כל מי שיכול לקרב אותי לאיזשהו מידע, על מנת שאוכל לפרוע את חובי, ולהנצל מאיסור חמור, יבורך מן השמים.
אני מלא בהכרת הטוב לכל מי שיקדיש לכך מחשבה.
בתקווה כי מן המקום הנפלא הזה תבוא לי הישועה.
תודה.
כנראה זה השלישי ברשימה הנ"ל כי זכור לי שהיה לו בן "אביתר" שהיה גם מוכר לפעמים בחנות.באגרון יש 4 שמשון לוי בפתח תקוה. אולי יעזור.
אכן בפינת חפץ חיים.כ''כ מרגש אותי שאשמח לעזור לענין.
איפה ממוקמת המכולת בדיוק? בפינה של חפץ חיים? אנסה לשאול מקומיים משם אך חשוב המיקום המדויק.
אני בודק את האפשרות הזו.באגרון יש 4 שמשון לוי בפתח תקוה. אולי יעזור.צפה בקובץ המצורף 792509
המספר לא זמין.כנראה זה השלישי ברשימה הנ"ל כי זכור לי שהיה לו בן "אביתר" שהיה גם מוכר לפעמים בחנות.
והוא גם היה תימני. כך שכמעט בטוח שזה הוא.
אולי בכלל בעל החנות היום קנה את החנות עם החובות / זכויות ואתה חייב לשלם לבעל החנות ההעכשווילצערי עדיין לא מצאתי, האם מישהו מן העוזרים התקדם במשהו?
תודה
לפי מה שביררתי זה לא קרה.אולי בכלל בעל החנות היום קנה את החנות עם החובות / זכויות ואתה חייב לשלם לבעל החנות ההעכשווי
אם לא יילך כאן אולי כדאי לשלוח מכתב לרשות הרבים ביתד.אני מסרב להתייאש מעזרת הציבור.
אנא ה'.
הרי אשכול זה הוא פתח כחודו של מחט.
פתח לי פתחו של אולם, עולם התשובה.
לפרסם שם זה יקר מאוד...אם לא יילך כאן אולי כדאי לשלוח מכתב לרשות הרבים ביתד.
מנסיון בכלל בכלל לאלפרסם שם זה יקר מאוד...
לפרסם שם זה יקר מאוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: