התייעצות עזרה - יעוץ גן

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי הגנון מוצלח יותר, זה טווח הגיל שלו וחבל לבזבז לו אנרגיות להיות בגן שהילדים גדולים ממנו בשנה-שנה וחצי,
זה ממש שונה מתפקוד בתוך המשפחה.

זה כבר לא תינוק
זה יותר ילד
הוא יוצא משם 2.5
שנה וחצי זה תינוק, שתיים וחצי זה פעוט...

think about it

משתמש מקצוען
אז בשביל לאזן גם אני חושבת שכדאי לשלוח לקבוצה הקטנה (בגיל ובכמות הילדים)
אם את אומרת שיש שם ילדים בני שנה עד שנה וחצי זה בדיוק הטווח הרצוי
ילדים בני שנתיים-שנתיים וחצי לעומתו זה פער גדול ממש, בגילאים האלו כל חודש משמעותי
בעיני זה פשוט שנתון אחר ולא תואם

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
וואי אני גם בהתלבטות קשה. סליחה שקופצת על האשכול שלך
יש לי 2 אופציות פחות טובות משלך:
מעון עם מטפלת 1 על 9 ילדים, אבל בחדר אחד יש 3 מטפלות ככה שמדובר ב27(!) ילדים.
או גן פרטי עם 2 מטפלות על 20 ילדים.
במעון הקבוצה תהיה יחסית מוכרת לה מהשנה, וגם הגיל יהיה יותר קרוב אליה,
ובגן יהיו ילדים במחזור של שנה כך שיהיו גם כאלו שגדולים ממנה ביותר מחצי שנה.
ואני מתלבטתתת
יש גם מעלה ענקית לגן שאני יודעת מראש מי הגננת ולא כמו במעון שאני יכולה לדבר עם המנהלת שתיתן לי מישהי טובה, אבל כלום לא בטוח.

והכי חשוב, השנה היה לה כ"כ קשה להסתגל, חצי שנה היא לא שיתפה פעולה עם הילדים האחרים במעון בכלל. רק לאחרונה היא התחילה טיפה להיפתח. ממש קשה לה עם המון ילדים מסביבה, היא מאוד מאוד עדינה. חכמה חכמה אבל רגישה.
אני פשוט לא יודעת מה לעשות.......
מעון חד משמעית

רבקהנ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מעון חד משמעית
תודה על התגובה! מעניין למה? אם יש לך כוח לפרט..
בינתיים דיברתי עם מנהלת המעון והיא לא יודעת עדיין מי יהיו לה בצוות של שנה הבאה ואם הילדים שאיתה בקבוצה יישארו או שיהיה ערבוב..

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תודה על התגובה! מעניין למה? אם יש לך כוח לפרט..
בינתיים דיברתי עם מנהלת המעון והיא לא יודעת עדיין מי יהיו לה בצוות של שנה הבאה ואם הילדים שאיתה בקבוצה יישארו או שיהיה ערבוב..
אין לי כוח לפרט
אבל תחשבי מה הילד מקבל במעון ומה בגן
יש יתרון בגן שזה צוות קבוע וזהו

~dasi~

משתמש פעיל
אני ממש לא מצליחה להחליט אשמח לעזרה מחכמת ההמונים
יש לי תינוק בן שנה וחצי מפותח וחכם במיוחד בלע"ה
יש לי 2 אופציות לשנה הבאה בשבילו -
גנון של 10 ילדים בני שנה עד שנה וחצי (יהיה הכי גדול)
גן ממש (יצירות דף קשר וכו..) של 15 ילדים סביבות שנתים - שנתים וחצי (יהיה הכי קטן)
בראשון אני מפחדת שישתעמם ולא מספיק יתפתח, אבל בשני - בכל זאת כמה שהוא מפותח זה לא כמו ילדון שיעשה השנה חלאקה.. ואני מפחדת שהוא מדי יבלע..
לא מצאתי אופציה של שנה וחצי עד שנתים שזה מה שהייתי רוצה
מה הייתם עושים?
ברור שלגנון.
זה בדיוק הגיל שלו

מילא אם היה לך גן של גיל שנה וחצי - שנתיים, היה לך התלבטות אם להיות מהגדולים.
אבל להכניס אותו לגן עם ילדים שהם גדולים ממנו בשנה? הוא יאבד שם, כמה שהוא מדבר והוא חכם.

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
אני שלחתי לגדולים יותר - ולא התחרטתי לרגע [להפך שמעתי על משהי ששלחה לקטנים והצטערה על זה מאד בהמשך השנה שמשעמם לילד]
[ושלחתי שנתים רצוף לאותו גן והיה פשוט מקסים]
בפרט שאת מתארת שהוא יודע מצוין להסתדר עם גדולים ממנו - זה אומר שהוא צריך את זה גם ....
אבל זה רק 2 דוגמאות...
אלוקים יצליח דרכך

rivkar

משתמש מקצוען
מרגישה צורך לעדכן לכל המיעצות האכפתיות:
רשמתי אותו בסוף לקטנים, הגננת שם אומרת שיושבים עם הגדולים יחסית בקבוצה ודואגים ליצירות ופעילויות תואמות גיל ל"מתקדמים"..
בררתי בשנים עברו ובאמת היה ככה ומאד שבחו את ההתפתחות, אז הרגיש לי שהוא יקבל שם קידום ויחס יותר אישיים ומתאימים, ויהיה כוכב ולא שיצטרך להתאים את עצמו לדברים לא תואמי גיל וישתרך מאחור..
וכן סכמתי עם הגננת של הגדולים שאם בכל אופן הוא ישתעמם אני יעביר אותו במשך השנה.. (וואי האנחת רוחה שלה על זה שירדתי ממנה לפחות בינתים.. היא ממש העדיפה לקבל ילד גדול במקום - אחד השקולים..)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה