מצורפות 2 אופציות, לכל אחת החסרונות שלה:
באופציה 1 - משטח השיש הנקי לעבודה הוא 85 ס"מ.
באופציה 2 - התנור מתחת לגובה השיש הרבה פחות נח) וגם הפסדתי מגירות אכסון, משטח השיש 120.
מה עדיף?
ועלה לי עוד רעיון - להשאר באופציה 1, ולעשות עמדת שתיה למיניבר אחרי כל האורך ליד הפינת אוכל, איך הרעיון?
תודה על כל תגובה!
1:
2:
באופציה 1 - משטח השיש הנקי לעבודה הוא 85 ס"מ.
באופציה 2 - התנור מתחת לגובה השיש הרבה פחות נח) וגם הפסדתי מגירות אכסון, משטח השיש 120.
מה עדיף?
ועלה לי עוד רעיון - להשאר באופציה 1, ולעשות עמדת שתיה למיניבר אחרי כל האורך ליד הפינת אוכל, איך הרעיון?
תודה על כל תגובה!
1:
2: