היה לי גם סיפור כזה, פניתי לוועד הישיבות שקצת נמרחו והרב גולדנטל טיפל ביעילות והכל הסתדר ב"ה.היה לנו סיפור מאד דומה,
הרב גולדנטל היה שליח מצוין ובה קיבלנו פטור
היה לי גם סיפור כזה, פניתי לוועד הישיבות שקצת נמרחו והרב גולדנטל טיפל ביעילות והכל הסתדר ב"ה.היה לנו סיפור מאד דומה,
הרב גולדנטל היה שליח מצוין ובה קיבלנו פטור
יכול להיות שיש בודדים שעוזרים באמת.מציע לכולם שכתבו פה נגד העזרה של הקנאים, לבוא לביקור במשרדו של שמעון שישא בשוק מא"ש, רוב הלקוחות שלו, ספרדים ליטאים ועוד, דרך אגב הסיפור האחרון עם האברך פלוס 4 שנעצר וביקשו פה להתפלל עליו, טופל ע"י משרדו של שישא.
(חסדי עמרם שהצילה אלפים בקורונה גם קשורים לקנאים שעושים הכול כדי לעזור)
אגב, כשאני הסתבכתי עם זה (גם בגלל שינוי כתובת) הצבא ביקש לעשות לי בדיקות רפואיות כדי לקבוע פרופיל (בעצם סוג של תהליך חיול) והרב גולדנטל אמר לי לשתף פעולה ולא לדאוג ובאמת תוך ימים ספורים הכל הסתדר בשונה מ"אחרים" שעלולים לומר לא לשתף פעולה וכו' ובסוף רק מסתבכים כעריקים וכלא 6 וכו' וכו' העיקר שיש הפגנות ותמונות לשלוח לחו"ל לתורמים....יכול להיות שיש בודדים שעוזרים באמת.
בפורום ציבורי חשוב להזהיר מפני פניה לגורמים שכאלה, שחלקם לוקים באינטרסים כפולים, ומסוכנים מאד לציבור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: